Régóta gondolkodom ennek a levélnek a leírásán, ha érdekesnek találjátok és megjelentetitek, megköszönöm.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Persze, hogy érdekesnek találtuk Herta álnevű levelét és megjelentetjük – de mi köszönjük! Azért a mondatkezdő „persze”, mert maga a téma borzasztó érdekes: az alábbi beszámolóban arról van szó, milyen elmenni sugar babynek az erre szolgáló internetes oldalak segítségével.

Arról van szó, amikor egy társkeresőn idősebb, jómódú férfiak keresnek kapcsolatot olyan lányokkal-nőkkel, akik nyíltan vállalják, hogy pénzt várnak a kapcsolatért. Az egyik leghíresebb ilyen külföldi oldal neve Seeking Arrangement, aminek magyar verziója a Puncs.hu, mindkettőről írtunk már többször is, amint az a fent, illetve oldalt található linkekből látható. Nos, Herta mindkét oldalt kipróbálta, és hogy milyen tapasztalatok alapján lett Herta véleménye az, amit a cím tartalmaz, az alább olvasható.

Ön is írna? Az ön történetét is várjuk, és természetesen nem csak akkor, ha ön is volt sugar daddy vagy sugar baby, hanem minden sztori érdekel minket, ami párkapcsolatokkal, szakítással vagy társkereséssel kapcsolatos. Az e-mailcímünket alább találja.

Kattintson ide a címünkért!
randi kuk@c mail.velvet.hu

19 éves, csinosnak mondott, fekete hajú, kék szemű, jó alakú, intelligensnek tartott lány voltam akkortájt, mikor a Puncs.hu feltűnt Magyarországon. A mostani történet is ehhez az oldalhoz, illetve a külföldi nagytestvéréhez, a SeekingArrangementhez kapcsolódik majd.

Körülbelül 7-8 hónapig „sugárkodtam” aktívan, ez alatt a megismert 25-30 férfiből 2-vel volt bármilyen szexuális kapcsolatom, míg pénzben körülbelül 500-600 ezret hoztam ezzel össze úgy, hogy közben a mindennapi munkámat is végeztem.

A Puncs megjelenésekor éppen egyedülálló voltam, ráadásul egy súlyosan étkezési zavaros korszakból éppen kilábalva egyszerűen kíváncsi voltam arra, hogy milyen visszajelzések jöhetnek erről az oldalról, ebből a körből. Azt már akkor is megfogadtam magamnak, hogy amint találkozok valaki olyannal, aki iránt érzek valamit, abbahagyom, és ez később így is történt.

Mit tapasztaltam?

A Puncsot akkortájt főleg „szexpartnerkereső extrákkal” oldalként használták a sugardaddyként regisztrált férfiak, jellemzően olyan fétisekkel kerestek lányokat, amely az átlagos nőknek jellemzően tabut jelentett. Legyen szó itt akár a lábról, a női dominanciáról, a dd/lg-vonalról, vagy egyszerűen csak a BDSM durvább ágairól.

Rengeteg boldogtalan ember van egy sugardaddy oldalon, és rengeteg hazugság is. A maguknak milliós jövedelmeket ígérő férfiak 80 százaléka többnyire egy átlagos körülmények közt élő családapa, aki boldogtalan a házasságában, és ezen fiatal puncival szeretne segíteni. Egyébként körülbelül havi 100-500 ezer forint körüli összegeket ígértek egy kizárólagos szeretői kapcsolatért, amelybe az is beletartozott volna, hogy a sugarbaby szinte folyamatosan rendelkezésre áll. Ezt sosem vállaltam be, hiszen folyamatosan kedvesnek, odaadónak, bájosnak, és szexéhesnek lenni kurvára kimerítő, még ha viszonylag jól fizet is.

A Puncsról megismert férfiak mellett én többnyire csak egy jól megfizetett biodíszlet voltam operában, politikai rendezvényen, stb., illetve egy jó nagy adag elfogyasztott vodka-Martini után egyszer pedig a „fiatal punci” is.

Sokkal érdekesebb ennél a SeekingArrangement. Ugyan a boldogtalan családapa vonal itt is jelen van, Magyarországon az SA az üzleti utakra ideérkező, társaságot kereső külföldiek gyűjtőhelye. Ők jellemzően társaságot, szexpartnert, utazópartnert keresnek, valamint egyfajta idegenvezetőt a budapesti éjszakában – egy csinos lányt, akivel a Gozsduhoz hasonló helyeken lehet menőzni.

A külföldi „daddyk” közt akadt néhány meglepően fiatal, időnként ténylegesen bele lehet futni a „fiatal, jóképű, hiperelfoglalt” üzletemberekbe, amelyekkel a sugardaddy-oldalak hirdetik magukat, csakhogy ez kb. 5%-ot tesz ki.

Jellemzően mindenkinek, akivel innen találkoztam, kifejezetten jó volt a modora, igaz, köztük is akadtak jócskán, akik az extrémebb fétisek miatt kerestek szeretőt, például a giantess fétisről is így hallottam először.

Milyen egy átlagos sugar első randi?

Kizárólag csak nyilvános helyen szabad találkozni egy potenciális sugardaddyvel (bár ezt a józan ész is diktálja). Általában vacsoráról vagy ebédről van szó egy közép-felső kategóriás étteremben, ahová közepesen kiöltözve, nem túlságosan sok sminkkel a legpraktikusabb érkezni. A taxipénzt és a vacsorát mindig az SD állja, és a gálánsabbak már a vacsoráért is sokszor fizettek a lányoknak (ez inkább a külföldi oldalon volt jellemző), az itt kapott összeg 30-70 ezer körül mozgott. Az első ismerkedés során jellemzően átlagos „kivagymivagy”-jellegű beszélgetések zajlottak, valamint a sugar kapcsolat óvatos definiálása.

A sugarbabyk egymás közt hajlamosak „sugar bowl”-ként (cukrostál) emlegetni az SD-k és SB-k világát. Én ebben már nem vagyok benne, és nem is tervezek visszatérni sosem. Sugarbabynek lenni alapvetően kurva fárasztó, és rettenetesen lélekölő is tud lenni, hiszen a pénzért cserébe magadból kell egy darabot odaadnod, amitől, ha sokáig csinálod, üresnek érzed magad. Míg a prostitúció jellemzően csak szexuális, az igazi sugarkapcsolat elsősorban nem az, így rettenetesen kimerítő, hiszen kvázi szerelmet és vágyódást hazudsz. Jól fizet, de nem ajánlom senkinek.”

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!