A nap egyik legérdekesebb híre kapcsán ma egy kicsit több figyelmet kapnak a magyar-külföldi párok. Összeszedtünk ezért 5 olyan magyar hírességet, aki Magyarországon él külföldi házastársával-partnerével. Természetesen sok olyan hazai ismert személyiség is van, aki külföldön él külföldi partnerével: ott van például Palvin Barbara, Palotás Petra vagy Gombos Edina, hogy csak egy pár példát hozzunk fel. De a mai nap nem a külföldre költöző magyarokról, hanem a Magyarországra jövő külföldiekről szól, nézzük akkor őket!

1. Demcsák Zsuzsa

Természetesen ő az apropója ennek a cikknek, hiszen tegnap érkezett meg Indiából a férje. Egészen különleges történet az övék, amit egyrészről különösen intenzív figyelem kísér a nagyközönség részéről, legalábbis ezt tapasztaljuk a Demcsák Zsuzsáról szóló posztok olvasottságát elnézve. Másrészt maga a műsorvezető is szemlátomást szívesen részt vesz párkapcsolatának nyilvános dokumentálásában, a Skype-beszélgetésükről is készült videó, amíg még távkapcsolatban éltek férjével, Krishan Dangwallal.

2. Debreczeni-Annoni Zita

Gianni Annonit nem a szerelem hozta Magyarországra, hanem egy ösztöndíj. De végül úgy alakult, hogy Magyarországon maradt és rendezkedett be, és egy magyar hírességgel találta meg a szerelmet. 2017 óta házasok modell-fotós feleségével, Debreczeni-Annoni Zitával.

3. Ábel Anita

És van még egy magyar-olasz pár, ahol a páros magyar fele egy női híresség: Ábel Anita. Az ő kapcsolatuk jóval frissebb, mint Annoniéké: csak most májusban tették ki az Instagramra, hogy szerelmesek egymásba. A férfi neve Roberto Favaro.

4. Hajdú Steve

A Drága örökösök sztárjáról talán kevesebben tudják, de Hajdú Steve is idetartozik erre a listára: felesége, Alexandra Prest ugyanis brit állampolgár. Bár 17 éve házasok, és Prest már 20 éve Magyarországon él, az állampolgárság-téma most a brexit miatt problematikusnak ígérkezik, ezért a feleség most döntött úgy, hogy kérelmezi a magyar állampolgárságot, nyilatkozták még év elején a Blikknek. 

5. D. Tóth Kriszta

És ötödikként D. Tóth Kriszta tévés személyiséget és újságírót említjük, akinek második férje Alex Paulson brit reklámszakember. Lányuk, Lola 2005-ben született, akinek, illetve akiről D. Tóth Kriszta több könyvet írt már. A család életét rajzfilmsorozat is megörökítette.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Nem Demcsák Zsuzsáék az elsők: íme 5 hazai sztár, aki külföldi partnerével él itthon

Demcsák Zsuzsa férje egy napja érkezett Budapestre Indiából, de több más híresség már évek, évtizedek óta él itthon külföldön született párjával.

9 · Jul 26, 2019 03:01pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments