A legjobb barátnőm mondta, hogy írjam meg nektek a történetem. Nagyon új még az élmeny, kicsit sokk is, de a férjem is beleegyezett, és ha ez másokban is elindítja hasonló esetekben az őszinteséget és tényleg szeretik egymást, nekik is csak jobb lesz a kapcsolatuk.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

A héten foglaltuk össze 2020 legizgalmasabb olyan olvasói leveleit, amik a Randiblognak érkeztek. A 2021-es évet most ezzel a poszttal egy olyan olvasónk, Aszpázia indítja be, akinek a levele simán igényt tarthat majd egy helyre a következő év végi összefoglalóban, ha megérjük. Az Aszpázia egyébként egy görög eredetű női név, és mivel a jelentése az, hogy „kedvelt, szívesen látott”, nagyon jól illik az alábbi történet beküldőjére, hiszen olvasóink a járvány második hullámának kezdete óta kevesebbet írnak, mint korábban, ezért különösen szívesen látjuk az alábbi beszámolót.

Szóval Aszpázia először arról ír, hogy hogyan ismerkedett meg, jött össze, majd házasodott össze a férjével, de a levél fő témája az, hogy mi derült ki a férfival kapcsolatban két hónappal ezelőtt, és hogy hogyan kezelték ők ketten az így kialakult szituációt. Aszpázia kiemeli, milyen fontos egy kapcsolatban az őszinteség és a megértés, főleg egy olyan, eléggé extrémnek nevezhető helyzetben, mint amiben ők vannak.

Az Aszpázia név természetesen álnév, és a történet egy-két további adatát is megváltoztattuk, hogy a szereplőket semmiképpen ne lehessen beazonosítani: természetes, hogy Aszpázia nem tud sok mindenkivel beszélni erről az igen kényes témáról, nálunk viszont úgy mesélheti el mindenkinek, hogy közben anonim marad, a történet lényegéhez természetesen nem nyúltunk. Ha ön is szívesen mesélne, akár Aszpázia történetéhez kapcsolódva, akár attól függetlenül, várjuk az ön levelét is, írjon nekünk mondjuk most!

Íme a címünk, klikkeljen rá, és már írhat is!
randi@mail.velvet.hu

A férjemmel hét éve vagyunk együtt, hat éve élünk együtt, és két és fél éve vagyunk házasok. Azóta lakunk a saját lakásunkban, előtte egy kis házat béreltünk. Hét éve akkor még csak a barátom volt, akivel a főiskolán ismerkedtem meg, másik szakra járt, de gyakran találkoztunk, szünetekben beszélgettünk. Csendes, kedves humoros volt, mindig elhívott ebédelni. Hívtak jobb pasik is randira, de tanulni akartam. Az akkori barátnőim mindig cukkoltak, hogy nem túl férfias, meg én bokszolok, majd én védem meg őt, kinevettek. Szerencsére a jóbarátnőm tanácsára mégis elmentem vele ebédelni, majd randizni, kellemes volt.

Mindketten húszévesek voltunk, és négyhónapnyi randizás után aludtunk először együtt. Csak együtt aludtunk akkor, persze egész éjjel smároltunk, már tiszta nedves voltam, de ő nem akarta elsietni. Nem volt szűz, és már én se. Az előző pasijaim után tetszett is a sok randi, de a második együttalváskor nem bírtam, kívántam, rámásztam. Hamar elment, de a kezével jól csinált mindent, amit előtte a pasijaim sose. Onnatól egy pár voltunk.

Nagyon boldog voltam, mert aztán fel is vettek egyetemre. Megbeszéltük, amúgy is már dolgozni akart, talált is munkát, összeköltöztünk. Az egyetem mellett nem jártam bulizni, meg nem jártunk el erre-arra, így jöttünk ki a fizetéséből. Egy évre rá a jóbarátnőmet is felvették az egyetemre, de ő a nénikéjéékhez költözött. Ő forszírozta először, hogy mennyiből jövünk ki, gondolkoztam, megmondtam neki, hogy akkor albérlettel mindennel kb. háromszázezer. Ámult is, hogy a pasim milyen jól keres. Addig nem is kérdeztem, hogy mennyit, nekem csak mindig odaadta bevásárlásra, amit kellett. Amikor megkérdeztem, mindig azt mondta, a gyári melós jól keres. Meg azért megy be szombaton, hogy kijöjjünk. Még párszor megkérdeztem, de feladtam. Sose mondta meg. Igazán nem is zavart. Jól elvoltunk.

Az utolsó egyetemi félévemben, amikor sokat voltam otthon, akkor észrevettem rajta valami furcsát. Feszültnek tűnt, ingerlékeny volt, kevesebb lett a szex. Volt, hogy egy hónapig nem is közeledett. Heti egyszer-kétszer mindig átölelt, olyankor csinálta nekem a gyönyört a kezeivel, vagy engem akart, de akkor nem. Előtte gyakran dolgozott csúsztatva, bent volt szombat-vasárnap, cserébe szerda-csütörtök otthon volt. Aztán visszaállt hétvégi pihenősre. Nem foglalkoztam vele, mert túl akartam lenni a diplomamunkámon.

Aztán végre a diplomaosztó után egy hónappal visszaállt minden. A munkarend, a szex, ismét igyekezett levenni a lábamról. Miután munkát kaptam, amikor tehette, bekísért, elém jött, virágot hozott, elhívott vacsorázni. Amikor letelt a próbaidőm, megpróbáltuk a ház tulajdonosától megvenni az albérletünket, de nem akarta eladni, viszont amiért mindig rendesen fizettünk, és nem panaszkodtunk az éves emelései ellen, olcsóbban adna nekünk egy másik lakást. Az emelésekről addig nem is tudtam, de tényleg olcsóbban és jó helyen adta a lakást, hamar ügyvédet szereztünk, hitelt és megvettük. Egy év alatt helyiségről helyiségre teljesen felújítottuk. Közben meg is házasodtunk, még pont jókor, hogy el tudtunk menni nászútra is. Eddig tartott a szürke kispolgári életem.

Ugyanis kb. két hónapja a barátnőm véletlenül talált egy pornóvideót, ahol egy női ruhákba öltözött fiú egy hatalmas dildóval maszturbál. A videón csak deréktól lefele lehetett látni hátulról, de az én pasim volt az, az albérletünk nappalijában. Ki hinne a szemének elsőre? Gondoltam, csak véletlen, de aztán mutatott még egyet a volt fürdőnkben, persze minden elpakolva, de a törölköző, a szőnyeg a mienk volt. A lábain harisnya, combfix, amíg a pénisze bele nem merevedett a képbe, meg nem mondtam volna, hogy ez nem nő. A farkáról (ha írhatom) persze megismertem, sokkal közelebbi képek jöttek.

Aztán még egy tucat videó után megkérdeztem, hogy hogy találta meg? (Láttam már ilyen videókat, de sokáig nem kötöttek le.) Persze véletlenül, mert ilyenekre szokott masztizni. Meg nem ő válogatta össze, volt a feltöltőnek művészneve. Olyan sokk ért, hogy felhívtam a férjem, hogy a barátnőmnél alszom, másnap péntek lévén csak hétvégére leszek otthon, mert a barátnőmnek most kellek. Aztán persze számonkért, hogy miért is volt ez a kimaradás, de csak hazudtam. Gyanakodott valamire, de még nem akartam számon kérni. Meg akartam találni a női ruhákat, a dildokat, a vibrátorokat, a plugokat. Persze van nekem is egy egy mindenből meg gésa golyó, de nem azokat használta.

Egy hét őrült lakásfelforgatás után semmit se találtam. Akármilyen természetesnek akartam tűnni, nem sikerült. Majd megkérdeztem, hogy milyen pornót szokott nézni, és akkor csak annyit kérdezett, hogy

akkor tudod?

Nagyon kiborultam, fejéhez vágtam minden rosszat, mondtam neki, hogy megcsalt, meleg, biztos ezek mellett végig hazudott. Azt mondta, hogy majdnem – a videók, az átváltozás, ahogy nevezte, undorított, de sose csalt meg. Nagyon fáradt voltam, kértem, hogy feküdjünk le, persze aludjon a kanapén, de nyitott ajtónál, hogy lássam.

Másnap újult erővel a válástól a gyerekig mindent akartam tőle (pedig nem szeretnék gyereket), igazán magam se tudom miért, sírtam, kiabáltam, hisztisen nevettem. Aztán lenyugodtam, kb. két hétig még így aludtunk, „együtt laktunk”, dolgozni jártunk, semmi több. Majd nem bírtam tovább, egy este a telefonon erotikus novellát kerestem, aztán inkább átmentem hozzá. Megkértem, hogy mutassa meg a videóit.

Mondta, hogy törölték a csatornáját, mert botrány volt a pornóoldalon, a neten már nincs fent. A gépén vágás nélkül volt néhány. Nagyon furcsa volt, nagyon felizgatott úgy vele nézve, persze a düh meg az undor nem múlt el teljesen, de kívántam, és mint a rossz kamaszok, kézzel segítettünk egymáson. Aztán amikor megkérdeztem lehiggadva, hogy miért csinálta, azt mondta, hogy először csak izgatta, meg még középsuliban látta a sok homevideós masztizós csajt pénzt keresni ezzel, akkor miért ne. Végig ügyelt rá, hogy az arca ne látszódjon, de semmi bevétel.

Aztán amikor a nővére elköltözött, elkezdte az ottmaradt fehérneműket felvenni, azt mondta, az elsőnél akkora merevedése volt, hogy kiszakadt a harisnya tőle. Nagyon beindította. Aztán egy beöltözős videóra kapott száz eurót. Onnan nem volt megállás. Elmondta, hogy amikor az albérletben laktunk, volt, hogy három-négyszáz eurót is kapott egy hónapban. Megmutatta a ruháit, dildóit, amit az egyik beépített szekrény dupla aljában rejtett el. A ruhákat meg egy tisztítóba hordta. Éveken át – mert feltette a kérdést, hogy fordított helyzetben hogy mondtad volna el nekem, amikor elkezdtünk ismerkedni.

Gyere, ebédelj abból, amit így kerestem?

Igaza volt. Hogy mondtam volna? Aztán megkérdeztem, hogy akarja-e folytatni. Azt szeretné, igen, mert túl jó érzés neki. Ott megint elfogott a hányinger, de lenyugtattam magam. Megkértem, hogy öltözzön át, és aludjon velem. Másnap is mondtam neki, hogy vegyen tiszta bugyit, harisnyát, legyen úgy a lakásban. Egy hét múlva teljesen természetes lett nekem. Néhány tényleg csajosan állt neki.

Egy nap hatalmasat keféltünk, engedte, hogy pegginggeljem kétvégű dildóval. Bennem, benne, a csiklómat támasztva olyan hosszú bizsergető orgazmusom volt, mint soha. Aztán ahogy feküdtem rajta, az undor elmúlt, egy inkább bizarr érzés maradt bennem, hogy ez így miért jó. Egy faroktól se tudok élvezni, ha bennem van, de a simogatás, a gésa golyók, ez a dildó, miért? Ott megkérdeztem, hogy szeretné-e, hogyha kameráznám, majd együtt töltenénk újra fel? Kérdezte, hogy a pénzért? Mondtam, hogy nem, csak az izgalomért. Tényleg bizsergetve izgatott az elképzelése.

Nem tudtam megírni rövidebben, sajnálom. Nem vagyok szépíró, de ki kellett adnom magamból. Meg akarom osztani mindenkivel ezt a bizarr sokkot, mert mindegy a másik neme, de ez a túlinternetezett, túl prűd világ ilyen, ne ítéljétek el a másikat elsőre, mindig hallgassátok meg.

Köszönöm, hogy ezt elolvastátok, beküldhettem. Most még könnyebbnek érzem magam. Egy kicsit magam miatt is írtam meg.”

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Két hónapja egy barátnőm véletlenül talált egy videót, ahol...

Olvasónk váratlanul egy szexvideón látta viszont a férjét, egy nem is akármilyen szexvideón. Megírta, hova vezetett a lebukás.

24 · Jan 02, 2021 04:22pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments