Bár sokan felszínes ismerkedési felületeknek tartják az online társkereső oldalakat, a hírességek körében is elég nagy népszerűségnek örvendenek a különböző randiappok.

Hazai és külföldi sztárok között is akadnak olyanok, akik nyíltan vállalják, hogy már regisztráltak különböző társkereső alkalmazásokra. Bár nem gondolnánk, hogy valaha is ilyesmire szorulnának, az alábbi celebek mégis belevágtak korábban az internetes párkeresésbe.

Zac Efron

A színész sosem tagadta, hogy korábban Tinderen is megpróbált ismerkedni. S bár a való életben bomlanak érte a nők, mint kiderült, az alkalmazáson nem volt nagy sikere: csak kevesekkel sikerült csevegnie.

A randizás egy olyan dolog, ami nekem sosem fog menni. Amikor felregisztráltam a Tinderre, szinte senki sem húzott jobbra. Azt hitték, hogy kamuprofillal van dolguk

– mondta korábban a US Magazinnak Efron.

Görög Zita

A modell-színésznőnek szerencséje volt a virtuális párkeresésben: későbbi férjére, Koltay Tamásra az internetnek köszönhetően talált rá. Az első személyes találkozó előtt azonban Görög kissé elbizonytalanodott.

Úgy voltam vele, hogy ha aznap rám ír, mégis elmegyek. Mindenképpen fontosnak gondoltam a megerősítést. Az volt bennem, ha nem ír rám, nem is érdekel...

– fogalmazott korábban a modell a HELLO!-nak, szavait Ripost idézte.

Demi Lovato

Az egykori Disney-sztár nem titkolja, hogy nőkkel és férfiakkal is szokott ismerkedni a társkeresőkön. Simply Complicated című dokumentumfilmjében elárulta: azt követően regisztrált a Raya nevű társkeresőre, hogy 2016-ban szakított Wilmer Valderramával.

Amikor szingli vagyok, újra felmegyek az appra. Akkor törlöm le magam, ha összejövök valakivel, megadom neki a tiszteletet

– mondta korábban az énekesnő, akinek szavait az US Magazin idézte.

Katus Attila

A népszerű személyi edző, világbajnok sportoló a Ripost szerint korábban a Facebookon próbált udvarolni, több-kevesebb sikerrel. 2016-ban egy pécsi sportrendezvényen ismerkedett meg egy nála 21 évvel fiatalabb lánnyal, Kírával, akivel végül szintén a közösségi oldalon vette fel a kapcsolatott. Több mint két évig voltak együtt.

Ben Affleck

Bár a színész jelenleg korábbi menyasszonyával, Jennifer Lopezzel alkot egy párt, s csak úgy izzik körülöttük a levegő, korábban – Lovatóhoz hasonlóan – szintén a Raya nevű appon kereste az igazit. Affleck ugyanakkor senkinek sem ajánlja, hogy úgy használja az alkalmazást, ahogy ő tette. Hatalmas port kavart ugyanis, amikor egyik kiszemeltje, Nivine Jay közzétett róla egy kínos videót a TikTokon, írja az Inside Hook.

@nivinejay

Sorry Ben 🥺🥱 ##raya ##benaffleck ##dating ##fyp

♬ original sound - Amir Yass

(Joy, Ripost)