Csütörtök délelőtt a 24 órán át elérhető Instagram-történetében vállalta fel új kapcsolatát Tóth Andi, akire nem más, mint a tinilányok kedvence, Marics Peti mellett talált rá a boldogság. A fiatal énekesnő egy olyan videót tett közzé, melyen előbb szerelmes csókot vált a VALMAR duó oszlopos tagjával, majd mindketten bemutattak a kamerának.

Bár az énekesnő többször azt nyilatkozta, hogy nincs szüksége férfira, minden jel arra utal, hogy újra foglalt a szíve. Abból a videóból is erre lehet következtetni, melyben Marics és Tóth ágyban fekszenek, majd egymás felé fordulva szájrapuszit adnak egymásnak. A 24 óra után automatikusan eltűnő posztot Marics is megosztotta, annyival kiegészítve, hogy:

Most már nyugi!

Középső ujjukat felmutatva minden bizonnyal kritikusaiknak üzentek. A videó ide kattintva tekinthető meg.

Az X-Faktor korábbi győztesét az utóbbi időben rengeteg mindenkivel összeboronálták. A követők korábban például szentül meg voltak győződve arról, hogy az énekesnő a Dancing with the Stars -os táncpartnerével, Andrei Mangrával alkot egy párt. Mariccsal csak ezt követően, a Sztárban sztár! című műsor miatt hozták hírbe. A fiatal énekesek április elején egy közös produkcióval is színpadra léptek: Marics akkor Berkes Olivér bőrébe bújt, és a mindent legyőző szeretetről duettezett Tóth Andival, ami miatt egyből találgatni kezdtek az emberek. 

A teljes produkciót itt láthatja:

A műsor egyik zsűritagja, Lékai-Kiss Ramóna egyből felfigyelt a szikrára a két tehetség között. Indiszkréten faggatni is kezdte őket, együtt vannak-e. Maricsék azonban tagadták a dolgot.