Halle Berry szerint a nők is bátran kezdeményezhetnek, és a szexben a mennyiség helyett sokkal fontosabb a minőség. Kim Cattrall fáradtan is szívesen szeretkezik, Janet Jackson pedig néha Nine Inch Nailst hallgat, ha vad aktusra vágyik. És persze ott vannak azok a színészek, akik szívesen veszik kölcsön szuperhős-jelmezüket, hiszen a szerepjáték mindenki fantáziáját megmozgatja. Tippek, tanácsok és hálószobatitkok sztároktól.

A kitűnő szexuális életével rendszeresen büszkélkedő Jada Pinkett-Smith nemrég úgy döntött, hogy megosztja a nyilvánossággal, szerinte hogyan lehet felpezsdíteni az esetleg ellaposodott házaséletet. „Legyél trükkös – szexelj a barátnőd házában egy buli alkalmával, vagy a fürdőben, a hálóban. Ne zárd ki a házon kívüli helyeket. Van saját kulcsa az irodához? Használd a fantáziád, legyél a titkárnője. Bármi ilyennel életben lehet tartani a szerelmet" – nyilatkozta a színésznő, aki egyébként Will Smith boldog és büszke felesége. Ezen remek tippeken felbuzdulva szemezgettünk a külföldi celebek szextitkai és -tanácsai között. Íme!

Ne színlelj!

Az éppen egyedülálló Cameron Diaz szerint a szex a legjobb dolog a világon, és ennek megfelelően neki is van egy jó tanácsa. „Ne színlelj. Szexinek lenni egyenlő azzal, hogy megéled a pillanatot, vagyis lehetsz félénk és rámenős is, ha éppen úgy kívánja meg a helyzet. Színlelni elég béna dolog, és soha nem úgy sül el, ahogy szeretnéd" – nyilatkozta a színésznő az InStyle magazinnak. Carmen Electra szerint a nőknek mindig készen kell állniuk arra, hogy esetleg szexre kerül sor, ezért nem árt, ha van náluk egy ehhez szükséges készlet, ami a következő darabokból áll: parfüm, szájfény és egy pár tűsarkú cipő. Hozzátette, amit egyébként soha nem gondoltunk volna: kellő flörtöléssel adhatjuk egy pasi tudomására, hogy tetszik nekünk.

A világ egyik legszexisebb celebjeként számon tartott Halle Berry szerint nyugodtan kezdeményezhetnek a nők, általában ő is ezt teszi. Ja, és természetesen nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos. „Volt egy pár férfi az életemben, akik nagyon szexisek voltak, és megtanítottak egy s más dologra a szexuális örömszerzésről" – nyilatkozta a színésznő, aki hozzátette, sokkal vonzóbbnak érzi magát, amióta édesanya lett. Jessica Simpson kicsit másként értelmezi a nők szerepét, ő ugyanis nem a kezdeményezésre, hanem a megvonásra esküszik. Szerinte ugyanis, ha pár napig nem vagyunk hajlandóak ágyba bújni a kedvesünkkel, akkor sokkal jobb lesz a szex, ha végre beadjuk a derekunkat. De nem biztos, hogy rá érdemes hallgatni, épp most dobta ki a pasija.

Alvás helyett is szex

Kim Cattrall, aki a Szex és New York című sorozatban a mindig szexre kész Samantha Jonest alakítja, úgy véli, hogy a szeretkezés az időeltolódás miatti fáradtság esetében is kitűnően alkalmazható. „Az a legjobb, ha nem alszol. Próbálj ébren maradni, amíg csak tudsz, és minél jobban és többet szórakozni... ha érted mire gondolok. Ezt követően nyugodtan lefekhetsz aludni." Apropó utazás: Janet Jackson nagy rajongója a különböző szexuális segédeszközöknek, hiszen az ember nem cipelheti el párját éppen aktuális turnéja minden állomásra. A híresség hozzátette, a lányokkal néha fogják magukat, és néhány testőr társaságában ellátogatnak egy helyi szexboltba, és bevásárolnak ezt-azt. Kate Beckinsale és férje, Len Wiseman számára azonban fontos a vizuális inger is, ezért ők webkamerák segítségével hidalják át a néha több ezer kilométeres távolságot.

Fuck you like an animal...

Visszatérve az FHM-nek nyilatkozó Janet Jacksonra, az énekesnő azt is megosztotta a nyilvánossággal, hogy milyen zenével hozza hangulatba magát. Ha éppen egy érzelmes és gyengéd szeretkezésre vágyik, akkor R. Kelly a nyerő, ha pedig vadabb aktusra, akkor Nine Inch Nailst hallgat. „Persze nem lehet mindennap NIN-re szeretkezni, hiszen akkor mindig tele lennél különböző sérülésekkel" – nyilatkozta Janet Jackson, aki úgy véli, hogy most van a csúcson. Szerinte ezért is (volt) jobb egy nála fiatalabb pasival együtt lenni, mert a fiatal férfiak még bírják a tempót. Eva Longoria szintén nem veti meg a szexuális segédeszközöket, de nem csak ez az egyetlen trükk van a tarsolyában. Pár évvel ezelőtt azt nyilatkozta, hogy éppen franciául tanul, hogy párjával, Tony Parkerrel a világ legszexisebb nyelvén társaloghassanak az ágyban. Legutóbb pedig arról regélt, hogy szerinte izgató, ha az ember alárendelt helyzetben van, például egy selyemsállal kötözi ki partnere.

Szex a friss levegőn

A szexfüggősége miatt kezelésre szoruló David Duchovny megtapasztalta, hogy a szauna nem a legjobb helyszín egy meredek menethez. Amikor ugyanis feleségével egy ilyen helyiségben estek egymásnak, Tea Leoni elájult. „A kapcsolatunk elején történt, amikor egy hétvégre elutaztunk Vancouverbe. Nem bírtunk magunkkal, és az sem jelentett problémát, hogy egy szaunában csináljuk. Én elég jól bírtam a körülményeket, de Tea elájult" – nosztalgiázott a színész. Kolléganője, Eva Mendes inkább a friss, vidéki levegőre esküszik. A színésznő pár hónapja ugyanis bevallotta, az USA ötven államában szexelt már, és főként fiatalkori kirándulásai alatt tett szert ennyi tapasztalatra. „Talán a friss levegő, a csend, vagy a végtelen égbolt miatt. Bármi is volt az ok, nagyon, nagyon jó volt." A legkívánatosabbnak választott híresség másik tippje: „Ha ráveszed magad az erotikus masszázsra, élvezd minden egyes pillanatát, mert az élet túl rövid" – nyilatkozta nemrég.

Tükröm, tükröm

Persze nem kell kimozdulni a hálószobából a fergeteges szexhez. Ha kellőképpen nárcisztikus egy pár, akkor elég beszerezni egy pár tükröt, amiket természetesen a megfelelő helyre kell felszerelni. Ráadásul a videókamerás megoldással ellentétben itt nem kell attól tartani, hogy valaki kiszivárogtatja a pikáns felvételt. Ezt a módszert választotta Heather Locklear és volt férje, Richie Sambora is. „Az ágyunk mögött és felett tükrök vannak...Nagyon sok meglepetés vár így az ágyban. Én mindig jól megnézem magamnak Richie-t. Egyetlen részlet sem marad rejtve" – nyilatkozta a színésznő, aki hozzátette, a megoldás kicsit ízléstelennek tűnhet, de messze nem olyan ciki, mint egy vízágy. Locklearnek egy idő után azonban elege lett a meglepetésekből, ugyanis pár hónappal a nyilatkozat után a pár benyújtotta a válókeresetet.

You can leave your hat on...

A kiegyensúlyozott és kielégítő szexuális élet érdekében az sem mindegy, hogy mit (nem) viselünk magunkon. A brit sztárséf, Jamie Oliver neje nem szereti túlöltözni a csábítás fázisát. „Kiküldöm Jamie-t a szobából, amikor pedig behívom, nincs rajtam semmi, csak egy pár csengettyű a mellemen" – árulta el a nagy titkot Jools Oliver. Marilyn Manson revütáncos exneje szerint némi anyag azért megengedett, sőt! „Ha a megfelelő harisnyatartót és harisnyát öltöd magadra, akkor az megváltoztatja az életet" – szögezte le Dita Von Teese, aki egyébként megszállott fűzőrajongó. Az éppen válófélben lévő Katie Price is hisz abban, hogy a gyönyörű fehérneműk megnövelik a nők önbizalmát. Kész szerencse, hogy a nevével jelzett termékek listáján szerepel egy pár dögös melltartó és bugyi is.

Hősök az ágyban

Eszenyi Enikő a 6. Nagy Naplós Szemétnap alkalmából elmondta, hogy a színészek nagyon ritkán viszik haza a kiselejtezett jelmezeket, főleg saját használat céljából. Hollywoodban ez másként működik, és akadnak olyan sztárok, akik egy általuk játszott hős karakter öltözékével próbálnak némi izgalmat vinni a házaséletbe. A világ legszexisebb pasijának kikiáltott Hugh Jackman például Farkasként parádézik a hálószobában, de az is előfordul, hogy egy kevésbé izgalmas lény bőrébe bújik, ha felesége kedvére akar tenni. "A legjobban azt szereti, ha tőzsdeügynöknek öltözöm. Amikor megismerkedtünk, egy olyan szereplőválogatásról jöttem, amin egy rabot kellett eljátszanom, még tetoválásaim is voltak. Nagyon bejött neki" - mesélte a színész. Asszonya, Deborra-Lee Furness állítólag azért kedveli ennyire ha hites ura beöltözik, mert olyan, mintha egy idegennel lenne viszonya .

A korábban már említett Will Smith szintén nem veti meg a hálószobai szerepjátékot, ő a Hancock című filmben használt jelmezét használja fel erre a célra. Persze Halle Berry sem kivétel, aki Stormot alakítja az X-men filmekben. „Muszáj életben tartani a tüzet. Storm egyetlen filmben sem szeretkezett, persze az otthonom falai között teljesen más a helyzet" – nyilatkozta sejtelmesen a színésznő. Jordan és leendő volt férje ugyan egyszer sem alakított szuperhőst, de az álarcos szexet mindenesetre kipróbálták. Sajnos ez nem volt elég ahhoz, hogy megmentse házasságukat.

Segítség!

Tippeket osztogatni és intim titkokat kifecsegni nem tűnik olyan nehéz dolognak, bizonyára sokkal kínosabb érzés lehet segítséget kérni, vagy kéretlen tanácsokat fogadni. Persze nem feltétlenül jelent hátrányt az, ha valakinek szexuális tanácsadással foglalkozik az édesapja vagy az édesanyja, és néha otthon is szakmázik egy keveset. „Az édesanyám szexterapeuta, így nagyon jól el lehet vele beszélgetni a kapcsolatokról. Azonnal észrevette, hogy elvesztettem a szüzességem. Másnap a szexről kezdett el beszélni, és rákérdezett, hogy ugye előző nap történt meg a dolog. Nem tudom, hogy csinálta. Utána természetesen elmondta azokat a jó tanácsokat, amiket ilyenkor a szülők megosztanak a gyermekeikkel, vagyis, hogy használjunk óvszert és hasonlók" – nyilatkozta Rachel Bilson, aki jelenleg az ifjú Darth Vadert alakító Hayden Christensen jegyese.