Megkérdeztük önöket egy csomó mindenről, például, hogy szeretnének-e análozni, kikötözni, egy álló napig csak szexelni, és nagyon hálásak vagyunk a válaszokért. Főleg a nőknek, mert körülbelül hétezren kattintották végig kérdőívünket, ezzel segítve nekünk, meg a partnereiknek is.

Két Muffin-posztban kérdeztük meg férfi-és olvasóinkat, hogy mik azok a szexuális dolgok, amelyeket mindenképpen szeretnének kipróbálni. Ehhez összegereblyéztünk egy csomó online szex-bakancslistát, és ugyanazt a kattintós kérdőívet tettük le mindenki elé, aki szereti. Íme, a tapasztalatok – a szavazást azért nem zártuk le, csak most értékelünk egyet.

1. A nők sokkal szívesebben nyilatkoztak arról, mit szeretnének, és mit nem

Képzeljék, hogy körülbelül hétezer nő adott választ legalább az első tucat kérdésre, és nagy részük becsülettel végigkattintotta az egészet. A férfiak az első kérdésre is alig több mint háromezren válaszoltak, és a végéig fokozatosan lemorzsolódtak. Szóval nyugodtan kérdezzék meg a nőjüket, hogy mit szeretnének, mert a jelek szerint szívesen elmondják.

2. A legtöbbször egyenletesen alakultak az eredmények

A férfiak és a nők általában arányaikban ugyanannyian akartak kipróbálni valami szokatlannak mondható dolgot. És az is egyenletesnek tekinthető, hogy sokszor volt körülbelül fele-fele a válaszarány. Szóval nyugodtan vessenek fel valamit, amit szívesen csinálnának, legyen az közös pornónézés, meztelen fürdőzés, vagy egész nap szexelés – nagy az esély, hogy a partnerük igent mond rá.

3. De volt, amikor nem

A behatolás nélküli szex, a szerepjáték sokkal jobban izgatta a nőket, mint a férfiakat. 

4. Amit ne próbáljon ki

Illetve amit önök nem próbálnának ki: főleg nemleges negatív rekord született a kérdésnél, izgatja-e a megkérdezetteket egymás megborotválása (férfiak: 1010/1755, nők: 2415/4008), vagy hogy olyan nemű emberrel  csókolózzon, amilyennel nem szokott (férfiak: 190/2141, nők: 788/4379). És a jelek alapján nehéz lesz rávennie partnerét, hogy menjen önnel szextanfolyamra (férfiak: 763/1442, nők: 1672/3260)

5. Amit de

Egyrészt bármit, amit szeretne, és két felnőtt ember kölcsönös hozzájárulásával történik. Másrészt a legtöbb helyeslő kattintás a következő tevékenységekre érkezett.

Mit tanultunk ebből?

Hát vagy azt, hogy a férfiak nem szeretnek kérdőíveket kitöltögetni, vagy egész más hozza izgalomba őket.