horoszkóp

Jenna Jameson Jeanne d'Arc-tetkót csináltatott

2007.10.11. 14:47
Jenna Jameson kicsit nagyképű, kicsit feledékeny, de nagy Szent Johanna-rajongó. Jeanne d'Arc szavai ezentúl a hátát díszítik.

Jenna Jameson pornószínésznő a LA Ink című tetoválóműsor vendége volt, ahol elmondta, hogy "mindent megcsináltam már az életben, amit csak el tudsz képzelni." Van már saját szórakoztató- és ruházati cége, üzleti sikerei, meg minden. És persze kemény pornós múltja, de ezt épp elfelejtette hangsúlyozni.

Jenna

Miután mindent elért, a pornó királynője egy új tetoválással kívánja feldobni a plasztikai sebészek játékasztalának használt testét. Úgy döntött, magára tetováltatja Jeanne d'Arc szavait, így a szörnyen sovány Jenna hátán mostantól az "I' am not afraid ... I was born to do this" (Nem félek, én erre születtem) szavak tolmácsolják majd hitvallását. Azért döntött így, mert szerinte Jeanne d'Arc volt az első igazi hatalommal bíró nő, aki elkapta a világ tökét. Nahát, Jenna is. De nem ez az egyetlen hasonlóság közöttük. Ugyanis Jenna is harcol: ő a csirkék őrangyala. Hogy Szent Johanna is boldog lenne-e ettől a párhuzamtól, és attól, hogy egy évi 15 milliós profitot hozó pornóforgalmazó bőrébe varrják szavait, azt döntse el el ön.

Jenna Jamesonnak egyébként számos tetoválása van. Az elsőt 17 éves korában szerezte, amikor egy szívecskét varratott a fenekére. Ezt azonban túl hétköznapinak találta, így a "Heartbreaker" kifejezést íratta az ábra köré. Aztán otthagyta a családját, sztriptíztáncosnő lett, drogos, majd pornószínésznő.