Szombat éjjel három helyszínen tartottak pornóbulit. A Kaméleonban voltak celebek, meg némi túlfűtött sznobizmus, az Olaf Palme házban pedig nem volt semmi. Csak egy szomorú anyagi bukta.

"Helló szépségem" - szólt utána Mester Tamás a szűk szerkóban vonuló szőke lánynak, majd elkapta szájával a feldobott cigit. Nem volt józan.

A Mammut II. tetején terpeszkedő Kaméleon klubban járunk, tudják, ott, ahonnan Hujber Feri ledobta a juj.hu kameráját. Pornó Party van. A szombat esti három "bulizz a pornósokkal" rendezvény egyike. Mielőtt azt hinné, hogy szeretett fővárosunkat Gomorrává keresztelték át a hétvégén, és mostantól a bujálkodás válik a fő szórakozássá, megnyugtatjuk: ez a szombat különleges alkalom volt.

A hétvégén Erotika Kiállítást tartottak a Hungexpón, és a rendezvény hivatalos afterpartyjának az E-klubot jelölték ki. A konkurens mulatság, a két héttel ezelőtti Erotika Parádé műsorvezetője, Susan Pearl épp erre az időpontra szervezte Pornó Party elnevezésű rendezvényét a Mammutban. Az Olaf Palme ház House of Erotic bulijának rendezője pedig maga a genezis. Állítólag ugyanis ő az ötletgazda.

Rongyrázó igényesség

A Moszkva téri plázába lépve hangosan vihorászó, kissé ittas fiatalok csoportjába botlottunk, akiknek tökéletes frizuráját még az éjszaka sem téphette meg, ruhájuk árából pedig egy hónapig simán vacsorázott volna egy átlagos család. A liftbe beszállva egy pillanatra azt hittem, a feminizmus kisöpörte a hímeket az éjszakai életből, de a Kaméleon dress code kontrollján átjutva rájöttem, hogy a férfiak egyszerűen klausztrofóbiások. És vadállatok.

A tömött terem közepén elterülő placcon a közönség véralkoholszinttől függően értelmezte a techno ritmusát, négy lengén öltözött csaj csavarta magát a rudakra, és az embersorfaltól elzárt színpadon Crystal Queen műsorozott. A lány, akit leszbifotók miatt zártak ki az Aktmodell műsorából. Hogy érezte magát a színpadon? "Jó volt, mert lelkes volt a közönség. Végig tapsoltak, ami elég ritka. Ez sokat számít, hiszen ez ad visszajelzést. Ilyenkor én is sokkal lelkesebb vagyok."

A VIP-részlegben Mester Tamás italozott pajtásaival, és morcosan küldte el a helyét elfoglaló pornóproducert, Milket és barátnőjét, a Kelemen Annával is forgató Király Katát, valamint Andrew Curtis rendezőt, aki Kovival dolgozott a nagy sikerű Porn Wars című filmen. Feltűnt Hujber Feri is nejével, mire minden fotóskolléga táskájába süllyesztette gépét, és a lampionokat bámulva fütyülte a MÁV-indulót.

Az 1800 forintos whisky-redbullok és rózsaszín ingek világából a backstage kopott csempéi közé jutva találtuk meg Susan Pearlt, akinek a leszbikusság csak munkahelyi ártalom. Hogy érzi magát a csinos estélyibe öltözött szervező? "Nagyon izgulok, mert ez tök nagy kihívás és felelősség számomra, és szeretném, ha minden jól menne. Megpróbáljuk megmutatni, hogy a pornósok mást is tudnak azon kívül, hogy testápolóval kenik össze magukat, és tárogatják, amijük van." Hogy ez mennyire sikerült, nem tudjuk pontosan, mert éjjel kettő felé a következő mulatság feltérképezésére indultunk. A liftben azonban belebotlottunk Majkába. "Nehogy azt írjátok, hogy be voltam rúgva, és kiabáltam." Miért, be vagy rúgva és kiabálsz? "Nem, dehogyis. Azért mondom." A Kaméleonban járt, de csak az ajtóig jutott. Ez a house-os vonal annyira nem jön be neki.

Hoppon maradt ötletgazda

Következő helyszínünk az Olaf Palme ház lett, mert számos remek bulin jártunk már itt, így reménykedtünk a helyszín varázsában. Csalódtunk.

Az ajtóban Szabó Gergely, a rendezvény szervezője fogadott minket, aki rögtön elmagyarázta, hogy bár úgy tűnik, nagyon kevés itt az ember, ez még változhat, meg különben is nagy a fluktuáció. A férfi udvariasan körbevezetett minket a teremben, és elmesélte, hogy ez az egész pornóbuli dolog az ő fejéből pattant ki egy éve, de nem csak a Kaméleon, hanem az E-klub is rászervezett a rendezvényére. Ez fájhatott. Egy darabig még az öt másik érdeklődővel együtt néztük a Dj pult előtt táncoló sztriptízest, aztán feladtuk. Pedig szerettük volna, ha a szervezőnek bejön. Kedves srácnak tűnt.

Egy kis ajándék

Mivel hajnaltájt már nem néztünk be az E-klubba, és ezért furdal minket a lelkiismeret, álljon itt vezeklésül egy juj.hu videó. Úgyis a pornó miatt kattintottak a cikkre. Náluk egyébként több pinát láthat.