Az ember már csak olyan, hogy szereti a szép nagy dolgokat. Vannak férfiak, akik a dús keblekre, nagy fenékre, vagy hosszú lábakra esküsznek, illetve akadnak olyan nők is, akik szerint a méret igenis számít, legyen szó férfiasságról vagy bicepszméretről. Nagy kérdés persze, hogy mennyire vonzó a világ legnagyobb mellű nője, vagy egy borosüveg méretének megfelelő pénisszel rendelkező férfija. Összegyűjtöttük a legek legjeit, tetőtől talpig.
 

 A legnagyobb mell

A 2000-ben elhunyt Lolo Ferrari óriási űrt hagyott maga után a gigantikus mellek nemzetközi bajnokságában, a csöcsszakma pedig azóta sem képes magából kitermelni hasonló adottságokkal, vagy csak egy remek plasztikai sebésszel megáldott utódot. A Guiness Rekordok adatbázisa szerint per pillanat egy bizonyos Annie Hawkins-Turner az a szerencsés, akinek a világ legnagyobb cicijei himbálóznak a mellkasán. A mell alatti körmérete 109,22 cm, a mell körmérete pedig 177,8 cm, ha melltartót akar vásárolni magának, akkor pedig 102ZZZ méretű almaszedőkosarat kell keresnie az egyenként 25 kilót nyomó melleire. Egyébként Norma Stitz (a név az „enormous tits”, magyarul hatalmas cicik kifejezésből ered) néven fétismodellként dolgozik, és ugyan Lolo Ferrari rekordját nem tudta megdönteni, neki legalább nem volt szüksége plasztikai műtétekre ehhez a természeti csodához.

A legnagyobb farok

Nem, nem pornós a világ legnagyobb nemiszervével rendelkező férfije, pedig a Jonah Falcon név majdnem annyira jó, mint a Choky Ice. A 43 éves biszexuális férfi egy videojátékos blognál dolgozik szerkesztőként, mellette pedig színészként építi a karrierjét, feltűnt már többek között a Szex és New Yorkban és a Maffiózókban is. Falconnak 24 cm-es pénisze van nyugalmi állapotban, álló helyzetben pedig 34 centisre nyúlik, ezzel övé a nem hivatalosan leghosszabb farok a világon. Saját bevallása szerint akkora dákója van, hogy csak a farkának a bőrével képes teljesen befedni egy ajtókilincset, ha éppen égető szükség van erre. Több dokumentumfilm is készült róla, idén májusban pedig még egy klipet is forgatott, amiben arról panaszkodik, hogy túl nagy neki a szerszáma. Egyébként többször is megkeresték a borosüveg méretű pélójú Falcont, hogy szerepeljen pornóban, de visszautasította, mondván neki már komoly színészi karrierje van, nincs szüksége erre. Mondjuk valamiféle igazoló dokumentum nem ártana, mert szegényt tavaly félreállították a reptéren ellenőrzésre, amiért fegyvernek tűnő tárgy dudorodott a nadrágjában. És mindannyian tudjuk, hogy az nem egy pisztoly volt.

A leghosszabb lábak

A leghosszabb női láb becses tulajdonosa (nem összekeverendő a világ legmagasabb nőjével) Szvetlana Pankratova, akinek 196 cm-es magasságához és 46-os cipőméretéhez 132 cm-es lábhossz párosul. Ilyen magassággal biztos kosarazik – szokták mondani általában, és az orosz Szvetlana nem is cáfol rá a sztereotípiára, két iskolai rekordot is tart sportolói pályafutásából, manapság pedig másodedzőként dolgozik egy középiskolai kosárlabdacsapatnál. Az alábbi képen a világ akkori legkisebb emberével, He Pingpinggel pózol.

A legnagyobb bicepsz

„Helló, Moustafa  vagyok, de a haverjaim csak a valódi Popeye-nek hívnak” – nem feltétlenül rossz így kezdeni a csajozást, ott már viszont komolyabb problémák adódhatnak, ha a hölgy visszakérdez a Popeye név hátterére. Moustafa Ismail ugyanis akkorára gyúrta a bicepszét, hogy a testépítők szimplán csak a valódi Popeye-nek hívják, hiszen akkora karizma van, mint az ismert mesefilmszereplőnek. Az egyiptomi bodybuilder karjának átmérője 78 cm, ha befeszíti, és tényleg úgy néz ki, mintha spenótkonzerveket ültettek volna a bicepszébe. Egyébként nem is szabadna spenóttal viccelnünk, mert Moustafa allergiás erre a zöldségre, és ezt frankón nem most találtuk ki. Első egyiptomiként a Guiness Rekordok Könyvébe is bekerült ezzel a csúcsteljesítménnyel, hazájában pedig kisebb népünnepélyt tartottak a nemzet hősének tiszteletére, mások azonban csalással vádolták meg.

A legnagyobb fenék

Nemrég írtunk Sarah Masseyről, akinak akkora feneke van, hogy még a vécécsésze is megroppan alatta. A 33 éves nőnek 213 cm-es széles a csípője, és több mint két mázsát nyom. Cserébe rokkantsági járadékot kap súlyos méretei miatt, azonban ennek az összegnek a fele általában elmegy ruházkodásra. Massey ugyanis nem vásárolhat akárhol, a felsőtestére 7XL-es, az altestére 10XL-es ruhákat kell találnia, amit már csak szaküzletekben vagy online lehet megvásárolni. A hatalmas fenékméret egyébként nem szándékos, a hölgy szerint az egész családnak nagy hátsója van, de a gyorskaják iránti vonzalma sem segít a fogyásban, ami egyébként saját bevallása szerint is szükséges lenne, ugyanis sokszor csak oldalazva fér be az ajtón.

A legnagyobb herék

Amíg a nagy mell, méretes férfiasság vagy a hatalmas fenék sokak számára kifejezetten vonzó, addig viszonylag kevesen lehetnek, akik beizgulnak egy dinnye nagyságú here láttán – kivéve, ha a South Park alkotóiról van szó. Szerencsére golyókra nem igazán lehet hízni, azonban egy ritka betegség miatt Wesley Warren Jr. évekig akkora herékkel élt a lába között, mintha valaki állandóan bowlinggolyókat akarna lopni a plázából. A több mint 73 kilós csomag egészen a bokájáig lelógott, ezért még arra is szüksége volt, hogy kapucnis pulóverekből készítsen magának speciális ruhadarabot, másként ugyanis képtelen let volna nadrágot húzni. Ráadásul még egy dobozt és egy párnát is magával kellett mindig cipelnie, hogy legyen mire raknia a megnagyobbodott heréket, ameddig a buszon utazik. A férfi gyűjtést is szervezett a műtétjére, amit végül egy hasonló esetekre szakosodott orvos ingyen elvállalt. A sikeres műtét után ugyan a férfi megkönnyebbült, de további beavatkozásokat sürget, mivel a pénisze most alig éri el a 3 centimétert. Szerinte ilyen mérettel semmi esélye rálelni a szerelemre, ezért most pénisznagyobbító operációra gyűjt.

Melyikükkel cserélne?