Öt celeb lábát közelítettük meg, hogy ne mindig arra kelljen szavazni, ki, milyen gúnyát aggatott magára egy eseményen. A lábak persze nem olyan izgalmasak, mint az egész test, de ebben is van lehetőség. Például megtudtuk, hogy Szabó Patrícia a Zarába jár cipőt venni, Makány Márta pedig Max Marát hord, ha olyan kedve van. Zimány combig érő csizmája így nem is lógott ki a sorból.

Az F&F – a Tesco egyik ruhamárkája – tavaszi és nyári kollekciójának bemutatóján most nem botlottunk rengeteg celebbe, talán azért, mert a TV2 Halloween partija egy időben zajlott ezzel az eseménnyel. De az RTL Klub közeli celebek távolmaradására nincs magyarázatunk. Vigasztalódhattunk Gallusz Nikivel, Makány Mártával, Czifra Noémivel, és az elmaradhatatlan Zimány Lindával és Szabó Patríciával. Szavazzon kinek a legszebb a cipője, ha már a merészség nem lehet szempont.

Az énekesnő barnában

Gallusz Nikiről tudni lehet, ősszel jóval több répát fogyaszt, mint egy átlagember, hogy ne legyen fehér a bőre. Sajnos, amikor mélybarna harisnyát húz, teljesen felesleges az igyekezete. Ugyanis nem derül ki, eredetileg milyen színűnek teremtette az Isten.

A divatbemutatóra magas sarkúba bújt az amúgy sem alacsony énekes, ami az időjárási körülményeknek megfelelt. A rüszthöz tervezett pánt egyedivé tette a cipőjét, amit a peremén elhelyezkedő kis szegecsek sem változtattak domina viseletté. A sarok finom redőzése, még inkább a pánt összekötésére használt bőrdarab gondosan tervezett kézi vezérlésre enged következtetni, de ha kiderül, ipari munka, akkor sem sírunk, csak dicsérni tudjuk, aki ezt elkövetette.

A tervező pirosban

Makány Mártát azért válogattuk be a heti trendbe, mert szemmel láthatólag ő volt az egyetlen, aki színes – értsd: nem fekete vagy barna – cipőt húzott erre az estére. A topánka az egyik Max Mara kollekció része. Ezt természetesen nem saját kútfőből tudjuk, a tervező említette.

Még szót érdemel a pici sarok, a kisebb-nagyobb levélmintájú lyukak, és a közepén elhelyezkedő masni. Láthatóan kényelmes viselet. A teljes harci dísz színvilága már nem ennyire egyértelműen harmonikus. De hogy megmutassuk, ő egy nyitott, egyáltalán nem sznob ember, idéznénk azt, ahogy a Tesco F&F kollekció méltatta. „Ki tudták emelni azokat a dolgokat, amiktől hitelesnek tűnhet a kollekció egy halandó ember számára. Megmutatták, hogyan lehet jobban öltözködni.”

Az újságíró talán barnában

Szabó Patrícia utolsónak érkezett, talán barna – vagy fekete – és kék menetfelszerelésben. Azért nem tudjuk biztosan, mert amikor szemtől szembe álltunk vele, akkor sem tudtuk eldönteni, milyen színt visel, valószínűleg a fényviszonyoknak köszönhetően.

A cipőjét a Zarában vette, ez biztos, ő ismerte be, és azt is hozzátette, amikor betér az üzletbe, szinte bármit levehet a polcról, a tervezők ízlésvilága megegyezik az övével. Csacsogós kedvében lehetett, mert az árát is elárulta. Tízezer forint. Szabó volt az egyetlen, aki fotósunkat megkérdezte, lábfetistisztáknak fényképez-e.

A műsorvezető feketében

Czifra Noémi – neked csak Nóci –, akiről most már köztudott, hogy gyerekként gyönyörű fehér fogai voltak, de az évek során elszíneződtek, szintén megjelent az F&F bemutatón.

Első pillanatban Liptai-imitátornak tűnt. A hangja döbbentett rá mindenkit, hogy ki jelent meg valójában. Hogy a cipőjéről is szó essen: fekete, az orra lyukas, így a fagypont közeli hőmérséklet nem a barátja. Még a sarok is olyan anyaggal van bevonva, mint maga a cipő, amiről ránézésre nem tudjuk megállapítani, hogy állat-e vagy a kínaiak műve. Azoknak, akik még nem léptek celebföldre, elmondjuk, Czifra Noémi korábban a Való Világ műsorvezetője volt, és már fehérek a fogai egy fogászati beavatkozásnak köszönhetően.

A modell térdig érőben

Zimány Linda nem tudjuk, hol shopizta ezt a ceeep csizmit, valószínűleg az Aréna Plázában, de nem vennénk rá mérget. A modell volt az egyetlen a négyekből – Bódi Sylvi, Dukai Regina, Horváth Éva –, aki megtisztelte jelenlétével a Tescót, persze nem egyedül, egy kisebb karavánnal érkezett.

Egyszer majdnem orra is esett benne, nem állítjuk, hogy azért, mert nem tudja hordani ezt a combig érő lábbelit, hiszen mi elbotlunk akármiben, még sportcipőnkben is. Állítása szerint sosem vásárol méregdrágán, kizárólag a középszerű boltok bevételeit növeli. Nem is volt nála Louis Vuitton tatyó, de bőrszoknyába bújt és bőrkesztyűbe. Ha ön szereti nagyon magas szárú nagyon fekete csizmát, mindenképpen rá szavazzon.

Kié a legszebb cipő?

Ha eddig nem szavazott, mert a cikket olvasta, most választania kell. Ha csak ez az öt cipő lenne a világon mindenféle méretben, inkább mezítláb járna októberben, vagy valamelyik közszereplő lábbelijébe bújna. A hideg időre tekintettel Zimányéba, ami alá akár kockás frottír zoknit is húzhat. Makány Mártáéba, amihez szinte bármit felvehet? Czifra Nóciéba, mert akkor kicsit Liptai Claudia lehet vagy maradna Szabó Patríciánál, mert mért ne? Vagy Galluszét sajátítani ki, hiszen ránézésre olyan könnyed, mint a lehelet?