Bemutatták az Alkonyat filmek harmadik részét Los Angelesben. A stáb mellett nagyjából a celebvilág fele jelen volt, hiszen manapság kevés film bemutatója kap ekkora publicitást. Cikkünkbe a film női szereplőit válogattuk be, de egy Tejvaj-posztban azt is megmutatjuk, miben mutatkoztak a többiek. Ön szerint ki nézett ki a legjobban? Heti trend, szavazzon!

Ashley Greene

Bár az Alkonyat-filmek második részének bemutatóján olvasóink őt szavazták meg a legjobban öltözöttnek, Ashley Greene ezúttal nem tűnik esélyesnek. A legszexisebb szem birtokosa egy szürke Alexis Mabille-ruhát választott a premierre, és a tervező eredeti elképzelését teljesen átalakította. Greene ruhája eredetileg félvállas lett volna, ám ő lepedőszerűvé alakította, ami nem volt jó döntés, és ismét rászolgált az egyik legrosszabbul öltöző celeb címére. Persze az is lehet, ezzel is arra hívta fel a figyelmet, hogy imád meztelenkedni.

Anna Kendrick

A színésznőt a legtöbben az Alkonyat filmek kapcsán ismerik, pedig a szakmai sikereket egyáltalán nem a vámpíros tinifilmekben alakított Jessica Stanley karakterének köszönheti. Anna Kendrick az Egek ura című filmben szerepelt George Clooney oldalán. A szerepért – Clooney randitippjei mellett – Golden Globe és Oscar-jelölést zsebelt be, és az MTV Movie Awardson az év áttörése elismerést nyerte el. Kendrick egy Marchesa ruhában jelent meg, és bár szerintünk nem volt a legjobb választás, azért irigyeljük, hogy ő viselhette első hírességként a divatház 2011-es kollekciójának ezen darabját.

Dakota Fanning

A 16 éves színésznő Elie Saab ruhát választott a premierre, a ruhában semmi különleges nincs, félvállas. Az nem a legszerencsésebb, hogy a színe pont megegyezik Dakota Fanning bőrszínével, bár így kétségtelenül rájátszik a vámpírszerepére. Ugyanakkor imádjuk a Christian Louboutin cipőjét. Fanning egyébként nem csak ebben a filmben játszott Kristen Stewarttal, ők alakították a Runaways című film főszerepeit, melyben a lányzenekarból Joan Jettet és Cherie Curriet formálták meg. A forgatás idején Fanning egyébként mindössze 15 éves volt, így Stewart számára nem volt egyszerű a leszbicsókos jelenet forgatása.

Bryce Dallas Howard

A 29 éves Howard új színész a filmben, holott a szerepe már az előző két részben is létezett. A Victoria nevű vámpírt korábban Rachelle Lefevre alakította, azonban a harmadik rész forgatásával egy időben egy másik filmet is készítenie kellett volna, és végül a Barney's Version című mozi mellett döntött. Bryce Dallas Howard, aki többek közt A falu és a Pókember 3. részében szerepelt, egy nyárias hangulatú Christian Dior estélyiben tette tiszteletét a bemutatón, és ehhez egy Bulgari nyakláncot választott kiegészítőnek.

Kristen Stewart

A színésznő hófehér Elie Saab ruhában jelent meg a sorozat harmadik részének bemutatóján. Kristen Stewart Christian Louboutin cipőjével megerősítette azt az öltözködési irányt, amit az utóbbi időben folytat. Vagyis Converse helyett most már elegánsabb ruhákat választ a vörös szőnyegen való vonuláshoz. Stewart nemrégiben elmondta, most már élvezi a hírnevet, így könnyen elképzelhető, hogy ennek köszönhető az átalakulás. Persze az is lehet, hogy a filmben szintén szereplő Robert Pattinson van rá ilyen hatással.

Ki nézett ki a legjobban?

Miután végignézte a főszereplők ruháit, döntse el, melyikük festett a legjobban a premieren!. A lepelbe bújó Ashley Greene, a fodros Anna Kendrick, a testszínű ruhás Dakota Fanning, az újonc Bryce Dallas Howard vagy a most már mindig elegáns Kristen Stewart tetszett a legjobban? Szavazzon!