Az évvégi ünnepek közeledtével általában előkerülnek a flitterrel kivarrt ruhák is. Ebben a heti trendben hat ilyen csillogós szerelést mutatunk, abban a szomorú megközelítésben, hogy valahogy a flitteres csillogás általában még bombanőkön sem mutat túl jól. Hát még Nicky Hiltonon, vagy az ön kolleganőjén, aki esetleg szintén valami ilyesmiben tervez megjelenni a munkahelyi karácsonyon vagy a szilveszteri házibulin. Van akinek mégis jól áll a flitter? Nézze végig a hat példát és válassza ki közülük a kedvencét!

Christina Hendricks

Az utóbbi évek egyik legnagyobbat robbant szexbombája a Mad Men - Reklámőrültek című sorozatban feltűnt Christina Hendricks. A hófehér bőrű, porcelánbőrű, nőies alakú és elsősorban hatalmas mellekkel rendelkező színésznőről hajlamos azt gondolni az ember, hogy perzselő erotikus kisugárzásának teljesen mindegy, hogy milyen ruha van rajta. Miközben epekedve várjuk a Mad Men jövő tavasszal érkező következő évadját, el kell ismernünk, hogy Christina Hendricks nézett már ki sokkal jobban is, mint ebben a piros flitterekkel díszített vörös összeállításban. A galériában több kép is van róla, érdemes rendesen végiglapozni az egészet!

Taylor Swift

Taylor Swift countryénekesnőt törékeny szépségéről és eleganciájáról általában azok is ismerik, akik még soha egy számát sem hallgatták meg. Az öltözködés terén azonban ő sem tévedhetetlen, a BMI Country Awards nevű eseményre Emilio Puccitól adtak rá egy nonfiguratív mintás miniruhát még novemberben. 1988-ban bizonyára verekedés tört volna ki ezért a darabért, ha kiteszik a polcra a Skála Metróban, de 2011-ben…? Döntsön ön!

Nicky Hilton

Elismerjük, nagy jóindulat kell ahhoz, hogy Nicky Hiltont odaszámítsuk a bombanők közé, de a hippisbe hajló stílus néha egész jól tud állni neki. Az Alice and Olivia 2012-es divatbemutatójára azonban teljesen más stílusban rittyentett ki, de sajnos egy kék-fekete csíkos gyíknak néz ki ebben a hosszú ujjú minruhában - a fotókon legalábbis. A gyíkemberrel azért nehéz összekeverni, de szerintünk Nicky Hilton megjelenéséből is ki lehetne hozni ennél sokkal, de sokkal többet.

Selma Blair

Igen, Selma Blair úgy három hónappal azelőtt szült, hogy ezek a képek készültek róla, és a kismamaság sok mindenre mentség, de szerintünk ennek a ruhának a csillogó fehérsége nem a hó fehér csillogására emlékeztet, hanem egy halra (jobb esetben sellőre). A galériában érdemes kinagyítani a képet, mert jól látszik, hogy a hosszú ujj könyökhajlatánál milyen csúnyán törnek meg a flittersorok.

Jessica Alba

Jessica Alba ezzel szemben sötétkékben-feketében csillog, ő az idén nagyon felkapott fehérgalléros trendet ötvözte a flitteres megoldással. Illetve nem ő ötvözte természetesen, hanem a divattervező, Tory Burch. Ezeket a fotókat elnézve viszonylag nehéz felidézni, hogy mindössze négy évvel ezelőtt hogyan választhatták meg az 1981-es születésű színésznőt a világ legjobb nőjének, de végülis az is elképzelhető, hogy Jessica Alba direkt szeretne megszabadulni a szexicsaj-imázstól.

Fergie

Ki néz ki a legjobban flitteresen?

A hatodik flitteres celeb Fergie a Black Eyed Peasből, aki kiváló testi adottságai ellenére valahogy viszonylag nehezen találja el, hogy mit kéne felvennie. Mi ezért a furcsa, már megint tollas vállú miniruháért sem tudunk igazán lelkesedni, de ebben az összeállításban legalább nem az a legrosszabb, hogy a ruha mintája flitterrel van kivarrva. A testszínhez többé-kevésbé közel álló árnyalatokkal operáló szerelést hasonló tónusú körömlakk és smink egészíti ki, de valahogy a szemfesték így is durván kiugrik. A tollvégek sötétjét a kislábujjat elszorító cipő színe ismétli meg, és miután ezt a részletet is megfigyelte a galériában, szavazzon a kedvencére! A heti trendek hagyományai szerint ugyanis ezúttal is a legjobb ruhát keressük, akkor is próbáljon tehát a pozitívumokra koncentrálni, ha a hozzánk hasonlóan nem szereti a flittereket!