Itthon is egyre több beöltözős halloween-bulit tartanak halottak napja környékén, és ha önt is meghívták ilyenre, de nincs semmi ötlete, ne aggódjon, segítünk! Pár könnyen beszerezhető kellékkel beöltözhet Nicki Minajnak, Kim Kardashiannak vagy akár Hulk Hogannek is.

PSY

Ha be kell önnek mutatni PSY-t és a Gangnam Style-t, akkor eddig egy másik univerzumban élt. Tavaly Amy Winehouse volt a menő jelmez, most viszont valószínűleg a PSY-nak öltözés lesz az új trend. A drogos és botrányokkal teli életet élő énekesnő után most a koreai popsztár az új menőség, hisz még Hugh Jackman és Britney Spears is tőle tanul. Ha aratni akar egy beöltözős halloween-bulin, vegyen fel egy világoskék öltönyt (elő lehet túrni a 90-es évek maradékát is, a lila vagy zöld zakókat), csokornyakkendőt, hajzselét meg fekete napszemüveget, és kizárólag lovaglós táncmozdulatokkal közlekedjen!

Kim Kardashian

A mostanában elhízott Kim Kardashian nagyon egyszerű választás, ha celebnek akar öltözni. Viszont ahhoz, hogy igazán hatásos legyen, nem árt egy hosszú, fekete parókát beszerezni, illetve magunk mellé állítani egy nevetséges ruhákba öltöztetett rappert. Legelőször is szerezzen egy pár számmal nagyobb cicanadrágot, amit a fenékrésznél tömjön ki rengeteg vattával, vagy két kisebb párnával. Vegyen fel egy csillogós magassarkút, nyomja az egekig a mellét egy push-up melltartóval, és vegyen fel hozzá egy köldökig kivágott felsőt.

Hulk Hogan

Szerencsére Hulk Hogan is újra menő, mivel mostanában kiderült, hogy van pár szexvideója. Ne aggódjon, nem muszáj, hogy alapból izmos legyen ehhez a jelmezhez. Könnyedén lehet önből Hulk Hogan, ehhez is csak egy-két kispárna szükséges, ugyanúgy, mint a Kim Kardashian jelmeznél, csak ebben az esetben nem a nadrágba kell tömni a párnákat, hanem egy hosszú ujjú felső ujjába. Ha ezzel megvan, húzzon magára egy szűk nadrágot, csináljon kócból bajszot, ragassza fel, kössön egy kendőt a fejére, és vegyen fel egy gagyi sportos napszemüveget!

Nicki Minaj

A Nicki Minaj-jelmez nagyon hasonlít a Kim Kardashian-jelmezhez, csak még annál is ízléstelenebbnek kell lennie. Ha nagyseggű rappernő akar lenni, a lépések ugyanazok, mint a realitysztárnál, csak fekete paróka helyett válasszon valami neonszínt, és a ruhák is legyenek minél színesebbek, mintásabbak. A cicanaci legyen harsány, a felső legyen apró, üvöltözzön sokat, és kész is a tökéletes Nicki Minaj jelmez.

Kate Upton

Talán ez a legegyszerűbb, de mégis a legbevállalósabb jelmez. Az utóbbi idők egyik legnépszerűbb modelljét, Kate Uptont előszeretettel fotózzák fehér felsőben, ami általában vizes. Ha szép mellei vannak, és nem fél ezeket megmutatni, illetve nem fél a hidegtől, húzzon magára egy fehér felsőt, önstön magára egy kancsó vizet, és indulhat a buli!