Szeptember eleje és augusztus utolsó napjai eléggé egybecsúsztak, így az utóbbi történéseket is idevettük, hiszen az események kihatásai az ősz első hónapjában érződtek igazán. Majd mindjárt megértik miért.

Palvin Barbi hónapja

Nem elég, hogy augusztus legvégén kiderült, hogy a 17. legjobban fizetett modell a maga 4 millió dollárjával = 1,1 milliárd forintjával, és Lewis Hamiltonnal barátkozik, szeptemberben is minden Palvin Barbaráról szólt. Először megmutatta, hogyan tud mosolyogni, és természetesen is pózolni, aztán meg ledobott egy twerk-bombát is. Végül dekoltált bőrben és csillámrúzsban motorozott. 2016. szeptembere Palvin Barbara hónapja volt, evör.

Sztárok válnak

Brad Pitt és Angelina Jolie válása olyan volt ennek a szeptembernek, mintha Leonardo DiCapriotól visszakérték volna az Oscar-díjat. Először arról szóltak a hírek, hogy Brad Pitt egy újabb színésznővel szűrte össze a levet egy forgatáson, sőt, erre rátett egy lapáttal az is, hogy a smárolós videójuk pár órával a válás bejelentése után jött ki. Erre a színésznő, Marion Cotillard cáfolta az egészet, sőt, bejelentette, hogy terhes; semmi köze ehhez, és Brad Pitthez, hagyják ki őt belőle a családjával együtt.

Brad Pitt is reagált a válásra egy közleményben, nagyon szomorú, de a legfontosabbnak azt látta, hogy a gyerekeknek jó legyen. Exfelesége, Jennifer Aniston jelenlegi férje is megnyilvánult az ügyben, ezt itt olvashatja. Végül itt raktuk rendbe a dolgokat, és kiderült, ki az a Laura Wasser, aki miatt minden hollywoodi híresség válik.

Itthon is folytatódott a sztárpár-kálvária, a Hajdú-Sarka házaspár szeptemberben kezdett csak válni igazán, Sarka Kata pedig hamar rájött, hogy eddig buborékban élt, és csak most született meg az igazi, felnőtt Sarka Kata. Aki azt is elárulta: rá kellett jönnie, számára nem Hajdú az igazi.

Hírek még:

Arnold Schwarzenegger épp ekkor egy éve ismerte el 18 évvel ezelőtti félrelépését a házvezetőnőjével, mely románc hozadéka egy fiú lett, akivel mostanában újította meg kapcsolatát a színész. A fiú kiköpött Schwarzenegger, és újra is forgatták vele a Terminátor híres jelenetét.

A brit királyi családban is mentek a történések rendesen: összeszedtük, hogy Katalin hercegnének mi mindenen kellett keresztül mennie ahhoz, hogy a királyi családot képviselhesse, diplomáciai szempontból. Hiába, ha valamilyen ételt nem szeretünk, az akaratlanul is kiíródik az arcunkra, vele is ez történt. György herceg pedig kihívóra talált.

A ValóVilágba egy transzvesztita fiú és egy gyúrós költözött. Krisztiánról kiderült, hogy egyetlen skillje az, hogy néz. Vivien pedig szeptemberben mutatta be, hogyan kell pezsgőt inni. Ezek után azon, hogy esemény utáni tablettát kértek a játékosok, meg sem kell lepődni. Dina ütlegelte Tivyt, amiért eddig kizárták volna, de az RTL a villalakókra bízta a lány sorsát, akik végül úgy dönöttek, maradhat.

Kiderült továbbá, hogy

  • Emma Watson nem cécózik, ha félmesztelen fotóiról van szó.
  • Tom Hanks szeret beugrani kocogás közben esküvőkre, hogy meglepje a friss házasokat.
  • Justin Bieber és Sofia Richie kapcsolata tiszavirág életű volt, viszont mi összeszedtük, hogy miből marad ki ezentúl a kanadai énekes.
  • Szabó Zsófi úgy megházasodott, mint még itthon senki, soha. 
  • Scarlett Johanssonnak furán áll az öltöny.
  • Bővült a szcientolóigát elhagyó híres színészek száma, Jason Lee-vel.
  • Önök imádták a színészeket, akikről összegyűjtöttük, valójában hány évesek is voltak akkor, amikor a legnagyobb szerepüket játszották.
  • De azt is megnézheti, mi történt Mobyval, Ryan Philippe-pel, vagy Fatboy Slimmel, a 90-es évek férfiikonjaival.

Ha ez nem volt még elég szeptemberről, nézegessen

  • boldog Palvin Barbarát, aki nagyon örült, hogy New Yorkban lehetett a tengerparton Chrissy Teigen és Nina Agdal társaságában,
  • képeket Silvio Berlusconi fiáról,
  • meztelen Katy Perryt, aki szavazásra buzdít,
  • a visszatérő Britney Spearsről, aki úgy lépett fel, mintha megint 20 éves lett volna,
  • a hazánkban bolyongó Harrison Fordról pár képet, amint épp a gödöllői rendőrökkel pózolgat, rövidgatyában - vagy biciklis körútjának indulásáról egy posztot,
  • Mihalik Enikőről pár olyan képet, amin végre megmutatta bájait,
  • meghízott Charlize Theront, egy szerep kedvéért.
Micsoda egy hónap volt ez az idei szeptember!