
Elképesztő hatásai vannak ennek a nasinak: még a vastagbélrák kockázatát is csökkenti
A legújabb kutatások szerint a dió rendszeres fogyasztása a vastagbélrák kockázatának csökkentéséhez is hozzájárulhat.
A legújabb kutatások szerint a dió rendszeres fogyasztása a vastagbélrák kockázatának csökkentéséhez is hozzájárulhat.
Ennek a vitaminnak a hiánya összefüggésben lehet a vastagbélrákkal. Mutatjuk, hogy mekkora mennyiségre van belőle szükségünk egy nap.
Riadót fújtak a kutatók: egyre több fiatalnál alakul ki vastagbélrák, és most kiderült, hogy egy népszerű étrend is hozzájárulhat a kialakulásához.
Erre sokan nem is gondolnak.
Egy sebész szerint a vastagbélrákos esetek száma egyre nő a fiatalabb korosztályban, ezért kulcsfontosságú a korai szűrés és a családban előforduló betegségek ismerete.
A vastagbélrák kialakulása nagyban függ attól, mit eszünk, ezért érdemes odafigyelni az étrendünkre.
A csontkovácsként dolgozó doktor a YouTube-csatornáján számol be rendszeresen a rák elleni küzdelméről.
Ismét bebizonyosodott, hogy egészséges életmód nem feltétlen állati eredetű élelmiszer fogyasztással jár együtt.
A színésznél négy éve diagnosztizáltak vastagbélrákot. Bosemant nemrég legyőzte a betegség. 43 éves volt.