SP és Flour kiválóan tud kooperálni, talán ezért is élnek együtt. Zimány Linda és Debreczeni Zita fél évig élt egy lakásban, de nem nagyon találkoztak, ahogy Puskás Peti és Hoffmann Mónika sem. Hargitai Bea imádott Pantinchin Edinával együtt lakni. Mindenki csak szuperlatívuszokban beszélt a lakótársáról, mert az élet szép is lehet.

Egy éve él egy lakásban SP és Flour. A Velvet az évforduló alkalmából összeszedte, kik laktak együtt, és hogyan emlékeznek vissza a régi szép időkre. Mindenkit ki kell ábrándítanunk, aki azt hiszi, az együttlakás kenyértöréshez vezet. Az összeköltözős celebek a mai napig jóban vannak azzal, akivel korábban egy fedél alatt élvezték az életet.

Zimány Linda és Debreczeni Zita fél évig biztosan együtt éltek, de akkoriban a 2007-es Miss Balaton épp a Stáb című remek realityt forgatta, így alig találkozott lakótársával. Debreczeni Zita pedig éppen ekkor a Havazint csinálta, ezért idejük sem volt összeveszni. „Egész jól kijöttünk, kiegészítettük egymást, ha én rohantam, akkor ő pakolt, ha ő, akkor én. Tök természetes volt, hogy megosztottuk a házimunkát, soha nem veszekedtünk” – eképpen emlékezett vissza Zimány Linda az együttlakásra. Tavaly bezzeg, amikor Dukai Reginával közösen kiadtak egy naptárat, Debreczeni azzal haknizott a sajtótájékoztatón, hogyZimány Linda nagyon rendetlen volt, mindig széthagyta a cuccait. Ma már nem biztos, hogy ezt emelné ki az együtt töltött hónapokból, ugyanis nem olvasta, Zimány mit mesélt nekünk.

Buliztunk, énekeltünk

Tóth Vera saját húgán kívül Dér Henivel és Szabó Leslie-vel élt egy darabig közös lakásban. „Ők voltak a döntős társaim, ezért csak két-három hónapig éltünk együtt. Az előnye az volt, hogy - mivel mindhárman zenészek vagyunk - állandóan énekeltünk és buliztunk. Hátrányra nem emlékszem, talán azért, mert nem is volt. A házimunkából mindenki kivette a részét, mindannyiunk számára zökkenőmentes volt ez az időszak” – mondta Tóth Vera, aki jelenleg nem él párkapcsoltban, de gőzerővel dolgozik azon, hogy testét kívánatosra formálja. Puskás Péter csak szállásadóként volt jelen Hoffmann Mónika életében, aki vele egy szériában igyekezett Megasztár lenni. A három hétre nyúló időszakot könnyen átvészelték, hiszen szinte sosem találkoztak. „Nem volt hol laknia, ezért befogadtam. Nem vagyok az az összeköltözős típus, de vele tényleg nem volt semmi gond. Besegített a házimunkába, nagyon kedves vendégként emlékszem vissza rá” – mondta Puskás, aki a mai napig nem osztotta meg az otthonát hosszabb ideig nővel.

SP és Flour egy éve színesítik egymás karmáját. Éder Krisztián két ok miatt döntött úgy, hogy megosztja hajlékát Flourral. „Egyrészt utálok egyedül lakni, másrészt Flour, amikor Budapestre költözött, még nem ismert senkit.” A két énekes állítólag folyamatosan cseszteti egymást, de SP hangsúlyozta,  a nagy egyetértés ellenére és mellett képesek egyedül is képesek lekötni magukat. „Nyilván azon kapunk össze, hogy ha nincs elmosogatva, de a szemétlevitelen és a porszívózáson nem kell vitatkoznunk, mert takarítónőnk van.”

Hargitai Bea három évig élt Pantinchin Edinával és azt a tapasztalatot vonta le: csajoknak sokkal könnyebb együttlakni, mint fiúknak. „Nagyon jó barátnők voltunk, persze a mai napig így van, de akkor intenzívebb volt a kapcsolatunk. Persze voltak összezördüléseink, ha valamiben nem értettünk egyet. De mindig közösen oldottuk meg a problémákat. Edina volt kettőnk közül a háziasabb, szeretett főzni, de ez nem azt jelenti, hogy én ne ténykedtem volna a konyhába. Edina rengetegszer készített sütiket, tortákat, sós süteményeket, jaj, nagyon jó volt az az időszak” – emlékezett vissza Hargitai Bea, aki már egy ideje Prágában él az ő szíve választottjával.