horoszkóp

Féltékenység, félrekúrás, eltitkolt bunkóság

2007.09.12. 10:48
Eseménydús nyarat zárt celebjeink szerelmi élete: Ágica majdnem belehalt, a Tóth-lányokat kidobták a pasijaik, Hajdú Pétert meg a csaja. Somlótól elköltözött a neje, vagy nem. Csak Südi és Karsai tartja magát: ők még mindig nem találtak pasit.

Azt már tudjuk, hogy sztárjaink élete se mindig fenékig tejfel, hiszen borzasztó nehéz megfelelni a média állandó nyomásának, emellett meg még dolgozniuk is kell rengeteget. És hiába a forró nyár, a médiapartik, azért ők is élik a hétköznapjaikat, bizony nem mindig sikeresen. Sorra vettük azon hazai hírességeinket, akiknek nem életük legszebb nyara volt ez az idei, legalábbis párkapcsolati szinten.

Ágica és a halálos szerelem

Kezdjük rögtön a lúzerkedésével a HCI-listánk csúcsára emelkedő Ágicával, aki csak óvatosan vallotta be, hogy öngyilkossági kísérletéhez nagyban hozzájárult, hogy szakított szerelmével, a focista Hercegfalvival, mert állítólag „nem találták meg az ösvényt a szerelem és a szeretet között”, akármit is jelentsen ez. Ágica egyedül maradt a négy fal között, és ha ez még nem volna elég, valami titkos, munkával kapcsolatos problémája is akadt, nem maradt tehát más kiút számára, mint a pirulák. A segítség mindenesetre időben érkezett, így a műsorvezető megmenekült, sőt mostanra már jól van, és ha pasija nincs is, tehetségére (?) végre felfigyeltek.

A zenészek háza táján is elkelne a söprögetés, Somló Tamást például kiborította, hogy nála harminc évvel fiatalabb felesége állítólag félrelépett, majd elköltözött. A napilapok ugyan azt írták, hogy a zenész teljesen megsemmisült, ez azonban nem lehet igaz, hiszen egy olvasónk látni vélte teljes fizikai valójában, amint az Ikeában békésen vásárolgatott családjával. Somló továbbra se árul el semmit, így biztosra nem tudhatjuk, hogy akkor most bejött neki a nyár vagy inkább nem.

Megasztárnak se könnyű lenni

Aztán ott vannak a Megasztárosok. Na, nekik nehéz csak igazán. Például a Tóth lányoknak, akiknek szakmailag azért bejött az élet. Verának amúgy is, mert Dobi személyében igazi megértő társra talált: két évig tartó románcot tudhattak magukénak, aminek, ha lehet hinni a pletykáknak, a zöld szemű szörnyeteg vetett végett. Verát ezután egy ideig verte a sértődős TV2, amiért nem nekik mesélte el a bréking nyúzt, de végül úgy döntöttek, megbocsátanak.

A másik Tóth lány talán fiatalságából adódóan kicsit szerencsétlenebb, partnerkapcsolatai elég rövid ideig tartanak, persze ebben közrejátszhat az is, hogy még a magánéletéről is csak a menedzsere nyilatkozhat. Így aztán hiába fogott igazi nagyhalat magának Czutor "Belmondo" Zoltán személyében, a férfi nem viselte túl jól, hogy a Megasztáros pasijaként tartják számon, igen hamar lelépett, de hallottunk olyasmit is, hogy esetleg újra találkozgatnak.

Hoffmann Mónika is előszeretettel váltogatja a pasikat, év elején még Fenyő "Hódító" Ivánnal is összehozták, aztán összejött egy svéd színésszel, rögtön miután szingliklubot alapított. Minden szép és jó volt, egészen a nyár végéig, mikor is a pár szétment, állítólag a nagy távolság miatt. A vörös lány azonban nem szomorkodik, mert mint elmondta, inkább magyar szeretőre vágyik, és várja a fantasztikus lovagját serényen. Talán majd ősszel, a hulló levelek meghozzák neki a szerelmet.

Tibi bácsi keresztje, Győzi papírja és a táncoslányok

Dévényi Tibi bácsi saját elmondása szerint soha nem volt monogám típus, ám arra talán még ő se számított, hogy felesége egyszer csak megelégeli flörtjeit. Idén nyáron az asszony bemondta az unalmast és beadta a válókeresetet. Nyilatkozni senki nem nyilatkozik, de az sejthető, hogy Tibi bácsit még a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztje se vigasztalja nagy bánatában. Vagy épp ellenkezőleg?

Südi Iringónak és Karsai Zitának már komolyabb zűrjeik vannak, miután ők egyáltalán nem találnak pasit maguknak. Südi szerint ő azért, mert ő nem egy üresfejű cicababa. Reméljük, azért hamarosan megoldódnak a problémáik és révbe érnek még időben, hiszen ezt olyan nagyon sokszor már nem lehet leírni, megunják a rajongók.

Győzikét is a szerelmes lúzerek közé kell sorolnunk, hiszen idén nyáron annyira nem történt vele semmi, hogy szegény végül kénytelen volt válókeresetet beadni és kurvázni, hogy meglegyen a megfelelő mennyiségű címlapos megjelenése. Már kíváncsian várjuk, mikor fog kiderülni, hogy mégis kibékültek Beja asszonnyal, vagy hogy akkor most hogyan tovább a kapcsolatok zűrzavaros erdejében.

Hajdú és Bálint a szerelemdoktorok

Nagy kedvencünk, 'Hogyan kezeljük jól a kapcsolatainkat?' téren mégis Hajdú Péter, kinek szerelmi élete annyira a nagy nyilvánosság előtt zajlik, hogy már szinte követhetetlen, mi is van vele. Az biztos, hogy nem könnyű az élete, hiszen két nappal a lánykérés után lelépett a nő, akit el akart venni. Sarka Kata állítólag megcsalta, de az is lehet, hogy nem, az viszont bizonyos, hogy Hajdúnak nem ez volt élete legszebb nyara. Ha az egész csak egy kamu bulvársztori, akkor is nagyon gáz. Az amorózó így most éppen szingli, de az lehet, hogy már nem, mindenesetre Sándor Orsi Kenohúzó lánnyal gyakorta látják mostanában, állítólag csak dumálnak.

Hasonlóan kínos Hajdú exbarátnője, Bálint Toncsi párkapcsolata is, bár őt nem csalták meg, hacsak annyiban nem, hogy az annyira nem szép, viszont annál gazdagabb apukajelöltjét elvitte az adóhivatal. Az ügy most stagnál, így Földesi-Szabó László ott lehetett közös gyermekük születésénél, ezért ez a sztori még nincs lejátszva. Ráadásul a pár most éppen újra boldog, a bíróság meg majd eldönti hova és hogyan tűnt el a rengeteg lóvé.