horoszkóp

2010 a súlyváltozás éve a celebvilágban

2010.09.29. 12:50
Idén annak is új alakja lett, aki nem akarta, mert míg Tóth Vera, Gombos Edina vagy Bódi Sylvi megszabadult a fölösleges kilóktól, addig Galambos Dorina, Mészáros Antónia és Bálint Antónia hízott - annyira, hogy a közértben állapotosnak gondolták. Kit biztatnának fogyókúrára?

Tóth Vera tavaly szeptember óta majdnem húsz kilóval lett könnyebb. Az exmegasztáros énekesnő orvostól kért segítséget és az edzőtermek rendszeres látogatója. Madár Veronika is jó ideje küzd a felesleges kilókkal, de ma már úgy tűnik, megbékélt az alakjával, főleg azután, hogy formába hozta a testét. A Jóban Rosszban színésznője személyi edzőjének is köszönheti az elért eredményt, aki nemcsak edzéstervvel, hanem plasztik kulccsal is rajta tartotta a szemét. A sorozatszínész persze jár pilatesre is, mert az izzasztó sportokért nincs oda. Gombos Edina jó ideje kapkodja magába a sokak által vitatott édesgyökér kivonat-kapszulákat, amik arra hivatottak, hogy blokkolják a hízásra hajlamosító génjeit. A műsorvezető eddig három kilónak mondott búcsút koplalás nélkül, és még többet szeretne fogyni, pedig férje már így is aggódik a melleiért.

Nem pin up, Madonna

Bódi Sylvi a naptárfotózása miatt kezdett el fogyni, szálkás akart lenni, pont, mint Madonna. A művésznő próbált hasonló alkatot magára varázsolni, hogy naptárjának ne csak a hangulata legyen hasonló, hanem ő is párhuzamként szolgálhasson. Futott, jobban odafigyelt arra, mit eszik, és fogyott, mert ezúttal nem pin up naptárat készített. Erdélyi Mónikának állítólag a fórumozókon kívül senki nem mondta, hogy fogynia kell, ő maga döntött úgy, hogy megszabadul 15 kilótól. Az augusztust kilenc kiló mínusszal zárta, a tovább hat még várat magára.

Miután Marsi Anikó férje, Palik László harminc kilóval könnyebb lett, a műsorvezető is elkezdett odafigyelni arra, mit eszik meg és mit nem. Mint mondta, futott is, és végigvitte a férjétől kapott edzéstervet, így leolvadt róla minden, amit feleslegnek érzett. Most azon van, hogy még egy kicsit könnyebb legyen – biztosan rákattant a fogyásra. Gubás Gabi kovaföldet evett, ezzel három hónap alatt öt kilótól szabadult meg. Természetgyógyász férje segített neki, aki nemcsak azt mondta meg, mit ehet, mit nem, hanem a szétválasztó diétát is betartatta.

Cseke Katinka sok sikertelen fogyókúra után elektromos zsírbontó módszerrel igyekezett eredményt elérni. Ez, a reklámszövegből kiindulva, úgy tűnik, sikerült, de addig nem áll meg, amíg 56 kilogramm nem lesz. A bőrét már összehúzták, zsírt is szívtak, sőt, maga is leadott nyolc kilót, úgyhogy egyszer csak beteljesül majd az álom.

Nem terhes, csak meghízott

Kit biztatna (további) fogyókúrára?

 • 1018
  Erdélyi Mónikát
 • 909
  Tóth Verát
 • 403
  Cseke Katinkát
 • 380
  Gáspár Virágot
 • 302
  Galambos Dorinát
 • 173
  Bálint Antóniát
 • 168
  Gombos Edinát
 • 102
  Bódi Sylvit
 • 53
  Mészáros Antóniát
 • 26
  Marsi Anikót
 • 19
  Gubás Gabit

Nemcsak negatív előjelű eredményt tudhatnak magukénak a közszereplők, Bálint Antónia, Mészáros Antónia és Galambos Dorina is hízott. Bálint állítólag a szülése óta nem tudta visszanyerni korábbi alakját, ám mint kiderült, jelenlegi alkatához az is hozzátett néhány kilót, hogy gyermekének – akit ő csak Babikának hív – apjától már különél. Hogy pontosan mekkora fölösleget tudhat magáénak Bálint Antónia, nem tudjuk, csak azt, hogy látványosnak látványos, mert már megkérdezték tőle, hogy állapotos-e. Pluszkilókkal gyarapodott az Este korábbi műsorvezetője, Mészáros Antónia is, ám miután ő ezzel sem haknizta tele a sajtót, csak tippelni tudunk – így első blikkre három-öt kilót látunk.

Galambos Dorinát, Pély Barna celebvilágtól visszavonult asszonyát a Finlandia sztár-koktélkeverő versenyén láttuk viszont, ahol megállapíthattuk, hogy felszedett egy pár kilót. Megasztár-beli feltűnése idején Galambos még vékony volt, ám amióta Pély Barnával van, asszonyosabb lett az alakja. A koporsódílerként és fiúbanda-tulajdonosként ismert Gáspár Győző kisebb lánya, Gáspár Virág apjával ellentétben valószínűleg nem váltott életmódot, mert az RTL Klub márciusi fotói alapján nemcsak magasságban, de szélességben is növekedett.