A színésznő külföldön és hazánkban is kedvelt címlaplánya a bulvárlapoknak, hiszen már csak a fotója is növeli az eladásokat, ezek után az, hogy mit írnak róla, szinte mindegy is. Nem meglepő tehát, hogy egy nap alatt több, akár teljesen ellentmondó pletyka is megjelenik róla, és egyik valószínűbb, mint a másik. A legfrissebbek szerint Jolie terhes, de a szakítás szélén állnak Brad Pittel, aki nem bír beletörődni, hogy párja 10 éve drogozott. A hazai sajtóból megtudhattuk, hogy Jolie azért forgat nemi erőszak témájú filmet, mert 16 évesen őt is megerőszakolták, valamint hogy a pár két idősebb fia egyáltalán nem beszél franciául, inkább kézzel-lábbal mutogat.

A színésznő mindig is növelte a lapeladásokat, így meg sem lepődtünk, hogy egy nap alatt öt teljesen különböző hírrel szolgált a sztárpárról és családjáról a média. Hogy olvasóink semmiképp se maradjanak le róla, szükségét éreztük, hogy összegyűjtsük a legképtelenebbeket.

Angelina Jolie terhes

Ez szinte havonta felbukkanó hír, amit olyanor vesznek elő, amikor épp nem a "Jolie és Pitt végre összeházasodik!"-mantrát használják. A mostani pletyka érdekessége az, hogy a Star magazine egy Budapesten készült fotóval próbálja bizonygatni az igazát. A párhuzamos valóságban élő pletykalap szerint konkrét oka van annak, hogy Jolie miért vállalt újabb gyereket, ráadásul az elméletükből az is kiderül, miért csókolózik Jolie és Pitt annyit a nyílt színen. Pitt ugyanis istennőként kezeli Jolie-t, amikor a színésznő várandós, ő pedig annyira élvezi ezt az időszakot, hogy kérdés nélkül hajlandó volt megint gyereket vállalni.

Angelina Jolie tíz éve kokaint és heroint tolt

A színésznő az első igazi sikere idején kemény drogokkal élt. Egy nyolc hónapos börtönbüntetése után szabaduló drogdíler azonban most azzal turnézza körbe a bulvárlapokat, hogy ő volt Jolie szállítója. Franklin Meyer szerint a színésznő 1997-ben volt nála először drogért, aztán hetente 3-4 alkalommal is beugrott hozzá heroinért és kokainért, és volt olyan eset, hogy a helyszínen belőtte magát. Meyer sztorija egybevág azokkal az ezeréves bulvárhírekkel, melyek szerint létezik egy videó is Jolie-ról, amint épp kokszot és heroint tol. A férfi szerint Jolie-ban akkor is kokain dolgozott, amikor 2000-ben a Girl, Interrupted című filmje kapcsán interjút adott a Charlie Rose showban. Ugyanakkor a Jezebel.com szerint Jolie valószínűleg csak azért feszeng és kerüli a riporter tekintetét, mert zavarban volt, hiszen ekkor még a karrierje elején járó színésznő volt, ráadásul az interjúját végignézte imádott anyja.

Jolie és Pitt szakítani akar

A Life & Style az esküvő és terhesség mellett harmadik leggyakoribb kártyát vette elő: szerintük Pitt felrúgja a kapcsolatot, mert képtelen elviselni azokat a fotókat, melyeket a lap épp most akar leközölni, és melyeken Angelina Jolie bedrogozva látható. A lap – bizonyos közeli ismerősöktől származó bennfentes információkra hivatkozva – azt állítja, e fotók hírére jelentette ki Pitt, hogy már a szakításon töri a fejét. Arról persze a lap megfeledkezik, hogy a színész Jennifer Anistonnal gyakran fordult meg füvezéshez szükséges kellékeket áruló üzletekben, így nem valószínű, hogy némi drogos múlttal kapcsolatos hír annyira megviselné.

Megerőszakolták, ezért foglalkozik a bosnyák háborúval

Ezt a hírt a hazai Story magazinnak köszönhetjük, akik egy 2009. májusi hírt tálalnak most újdonságként. Eszerint a színésznőt egy osztálytársa erőszakolta meg. A magát állítólag csak Bradnek nevező férfi nyilatkozatában elmondja, ők akkoriban valójában együtt jártak, de azért támadt az akkor 16 éves lányra, mert azt hitte, Jolie kikezdett az egyik tanárukkal. A magazin szerint Angelina Jolie csak a barátnőinek szólt a támadásról, és később emiatt az esett miatt lett magányos, lázadó kamasz. Bár az állítólagos erőszak 16 évesen történt, Jolie saját bevallása szerint már 14 évesen késsel vagdosta fiúját szex közben. A Story levezetése szerint a színésznő ezek után teljesen érthető okokból választotta a bosnyák háború témáját, igaz a lap még ott tart, hogy a filmben egy muszlim nő beleszeret az őt megerőszakoló katonába, holott ezt már lassan egy hete cáfolta a rendezőként debütáló híresség.

A Jolie-Pitt gyerekek nem beszélnek, kézzel lábbal mutogatnak

A legzseniálisabb történetet egyértelműen a Blikk szállította. Állításuk szerint a Francia Iskolába íratott Jolie-Pitt gyerekek egyáltalán nem beszélnek franciául. A korábban zseninek elkönyvelt 9 éves Maddox, és a 7 éves Pax pedig angolul kommunikál, de nem tudják megértetni magukat a tanerőkkel (ami, ha igaz lenne, pont nem az angol anyanyelvű Jolie-Pitt gyerekek szegényes angoltudását bizonyítaná). Ez azonban nem lehetett akadály a remek beilleszkedésben: a srácok megoldották a dolgot focival és a kézzel-lábbal mutogatással. „Maddox nagyon kedves fiú, mindenkire mosolyog, de egyelőre egy árva szót sem beszél franciául, viszont senki sem focizik úgy, mint ő” – írja a lap "egy diák" nyilatkozatára alapozva.