horoszkóp

Ki legyen 2010 szépségkirálynője?

2010.12.30. 12:57

A felsőoktatásban résztvevők egyszerre két versenyre is benevezhettek, volt playmate-választás is, valamint egy olyan megmérettetés, ahol csak és kizárólag olyanok indulhattak, akik már jártak plasztikai sebésznél. Bár itthon is volt egy kisebb botrány, a bosszúból kiszivárogtatott fotók nem kerültek Miss Hungary koronájába. Mi összegyűjtöttük az első helyezetteket, Ön pedig dönthet, hogy ki legyen az idei év abszolút győztese.

A szavazásnak vége

1. Miss World Hungary - Dobó Ágnes

Dobó Ágnes sajnos szeptemberben otthonában leesett a kanapéról, és eltört a csuklója, így le kellett mondania arról, hogy részt vegyen a világversenyen. Helyette a Miss Earth Hungary 2010 cím birtokosa, Kaló Jennifer utazott ki Kínába. A szépségversenyző egyébként tavaly még nem érezte úgy, hogy esélyesként indulna hazai pályán, ezért csak idén próbált szerencsét. „Elég sokat változunk egy-két év alatt, én is sokkal tapasztaltabb lettem, mint amilyen korábban voltam. Érettebben is készültem a versenyre. Kívülről nem sokban különbözöm a két évvel ezelőtti énemtől, maximum kétszer olyan hosszú lett a hajam. Igazából agyban nő fel az ember egy ilyen feladatra, kihívásra. (....)Rengeteget dolgozom, modellkedem, reklámfilmekben szerepelek, magabiztosabb lettem” – nyilatkozta a Velvetnek.

7,07

2. Miss Universe Hungary - Babinyecz Tímea

A Miss Universe Hungary 2010-es győztese saját bevallása szerint igazán rutinos versenyző, és számított arra, hogy bekerül az első hét lány közé. „Versenyen több száz ember szokott lenni, itt szerintem kevesebben voltak. Nagyon jól éreztem magam, ahogy kiléptem a kifutóra, rögtön mosolyogtam, és csak arra koncentráltam, amit a szerkesztők mondtak: bele a kamerába, és meggyőzni a tévénézőket” – nyilatkozta Babinyecz Tímea, aki remélte, hogy a világversenyen bekerül az első tizenöt közé, de sajnos nem jutott el a döntőig, már egy előzetes rostánál kiesett, pedig lelkesen vezette internetes naplóját az utazás alatt.

04-kiralyno2010
6,35

3. Miss Earth Hungary - Kaló Jennifer

A 3 in 1 szépségverseny, a Királynő keretében Kaló Jennifer nyerte el a Miss Earth Hungary címet, ám a világversenyen nem tudott bizonyítani, mivel nem is utazhatott ki a a korábban említett helyettesítés miatt. Kaló Jennifer, akit egyébként Dzseniferként anyakönyveztek, a magyarországi döntő után a Velvetnek elmondta, sok vetélytársával ellentétben neki ez volt az első szépségversenye, igaz, már hét éve modellkedik, és 16 évesen szerepelt az FHM magazinban is. Meglátása szerint fontos, hogy szeresse őt a kamera, ezért úgy tekint rá, mint egy pasira, akit meg kell szerezni.

44-kiralyno2010
5,14

4. Főiskolák Szépe - Keserű Nóra

A Mr. College versennyel egybekötött megmérettetést a 23 éves Keserű Nóra nyerte. A kommunikáció és médiatudomány szakos hallgató állítólag nem számított arra, hogy ő lesz a győztes. Mint elmondta, nem kíván több szépségversenyen részt venni, számára ugyanis fontosabb, hogy tovább folytassa a tanulmányait, és beújítson egy másik diplomát is. Keserű Nóra egyébként már a tavalyi versenyen is szerencsét próbált, és akkor ő volt a favorit a Velvet olvasói között. Sőt, tavaly a Miss Hungary versenyre is jelentkezett, ahol szintén szép eredményt ért el, ő lett ugyanis a második udvarhölgy.

21-foiskolakszepe donto-IMG 9071
7,63

5. Miss Universitas – Sefcsik Seila

A felsőoktatást választó fiatal lányok itthon nemcsak egy, hanem egyenesen két szépségversenyre is benevezhettek. A Miss Universitast a hatodik alkalommal rendezték meg, és a Modern Üzleti Tudományok Főiskolájának aulájában lebonyolított verseny győztese a reklámszervezőnek tanuló Sefcsik Seila lett. Így ő képviselte hazánkat a 23. Miss World University világversenyen, amit az angol szépségkirálynő nyert meg. Sefcsik Seila a Velvetnek elmondta, hogy „valamilyen kreatív dologgal” szeretne majd foglalkozni, és jelenleg nagyon jól megy az iskola, és egyúttal azt is elismerte, hogy az érettségi előtt nem nagyon tanult.

5,41

6. Miss Hungary - Gregori Dóra

A huszadik alkalommal rendezték meg a Miss Hungaryt, ami nem összetévesztendő a Miss World Hungary versennyel, főleg úgy, hogy az előbbi verseny teljes neve Miss Hungary Nemzeti Szépségverseny és Szépségkirálynő választás. A hangzatos címmel ellátott versenyt a 22 éves Gregori Dóra nyerte meg, akinek pár privát fotója kiszivárgott a világhálóra egy bosszúálló volt barát miatt. A verseny szervezője, Répás Lajos elmondta, hogy a pikáns fotók miatt nincs veszélyben Gregori Dóra koronája, hiszen náluk nem kizáró ok, ha valakiről aktok készültek, szerepelt valamelyik férfimagazinban.

6,55

7. Ms. Plastic Queen – Kocsis Alexandra

Immár hazánkban is rendeznek külön versenyt a plasztikai beavatkozáson átesett nők számára. A Ms. Plastic Queen győzteseként Kocsis Alexandrát nevezték meg. A 22 éves szépségkirálynő már tizenhat évesen tudta, hogy szeretné megoperáltatni keblét, és sokat dolgozott azért, hogy finanszírozni tudja a beavatkozást. „A sportolás miatt sem formára, sem méretre nem tetszett a mellem, konkrétan semmi nem volt. Utáltam a nyarat, utáltam, ha fürdőruhába kellett bújnom. Aztán 21 évesen végre megcsináltattam” – nyilatkozta a Velvetnek Kocsis Alexandra, aki nem érti azokat, akik túlzásba viszik a szépészeti beavatkozásokat, és jelenleg nem tervezi, hogy újra megműttetné magát. „A természetességet szerettem volna bemutatni azon a szépségversenyen, ami elméletileg nem erről szólna" – mondta.

5,48

Bónusz: Az év playmate-je - Daniludisz Nikolett

Végül, de nem utolsósorban következzen egy olyan megmérettetés, ami szintén nem sorolható a hagyományos szépségversenyek közé. Némi kihagyás után ismét meghirdették az év playmate-je választást. Metzker Viktóriát Daniludisz Nikolett váltotta a sorban. A 24 éves budapesti lány úgy gondolta, hogy az első négy közé mindenképpen bekerül, de amikor kiderült, hogy ő a tuti befutó, meglepődött. Mint a Velvetnek elmondta, az ő melle a természet ajándéka és nem szándékozik megműttetni...egy ideig: „Jól érzem magam így a bőrömben. Lehet, hogy majd az idő múlásával úgy alakul, hogy meg akarom csináltatni, mondjuk szülés után, de egyelőre nem.” Még nincs hír arról, hogy elődeihez hasonlóan esetleg DJ-ként vagy énekesnőként is szerencsét próbálna, a verseny után csupán annyit mondott, szeretne továbbra is kozmetikusként dolgozni.

6,21