Ez olyan, mint a Sikolyban, hogy aki szűz, nem halhat meg: Rosszkislány Anikó, akit megszeret, az hamar kiesik a valóságshow-ból. VV Zsófival és Szandikával leszbizett, Rácz Úrnak és Olivérnek szerelmet vallott, Erőszakból Diplomázott László pedig neki vallotta meg komolynak tűnő érzelmeit.

Úgy tűnik, VV Anikó valamit nagyon tud, vagy vudus dolog van a háttérben, esetleg ő maga UFO, mert akit megszeretett a Villában, azt hamar el is veszítette. Az is meglehet, hogy az ágya alatt viaszbábukat rejteget a legjobb villabeli barátairól, akikhez csak azért kerül közel, hogy ellopja a hajszálukat a varázsláshoz – és az is lehet, hogy a könnyeinek is köze van mindehhez.

Mivel még bent van a Villában, nem tudjuk megkérdezni, mit művel vagy mit nem, de mindenki kiesik, akinek szerelmet vall, vagy a legjobb barátnője – értsd: alkalmi diszkóleszbi partnere – lesz. VV Rágógumi Zsófival kezdődött a sor és egyelőre Rácz Úrral zárult. Vajon ki lesz a következő?

VV Zsófival leszbikus csókban teljesedett ki barátságuk

Azt most hagyjuk, hogy olyat, mint a Rágógumi dal, amit VV Zsófi énekelget, még a napiszarra se rak ki senki, viccből se. Talán ha nem barátkozott volna VV Anikóval, most nem ismernénk a Rágógumi dalt, amitől kicsit azért jobb lenne, de nem így van. VV Anikó és VV Zsófika az üvegezős játék alkalmával csókolóztak kissé hevesebben, mint ahogy józanul tették volna. „A villa, a játék, és az egésznek a heve hozta ki belőlem ezt. Nem bántam meg, ez egy játék volt” – nyilatkozta VV Zsófi a Velvetnek a csók kapcsán. A "Villa Naívája" végül az Alekosszal való párbajon csúnyán alulmaradt.

VV Olivérnek szerelmet vallott, aki szinte szó szerint elmenekült a Villából emiatt

Bár direkt nem akar erről egyik érintett sem beszélni, kétségtelen, hogy az összefoglalókból világosan látszott, Anikó odavan Olivérért. VV Olivér most vagy viszonozta vagy nem, sosem tudjuk meg az igazat, az azonban biztos, hogy a nagy együttlógásnak nem lett jó vége. Az eseményeket látva Alekosz kérdőre vonta VV Olivért, és megmondta, választania kell. A "Villa Vagánya" végül könyörgött azért, hogy hazamehessen Enikőhöz, mert félt, hogy elveszíti VV Anikó miatt. VV Olivér végül Rácz Úrral párbajozott, és kiesett.

VV Szandikát megujjazta VV Anikó

A paplanszájú lány és VV Anikó akkor kerültek közel egymáshoz, amikor kiesett Olivér, furcsa mód összebarátkoztak, holott Szandikának is nagyon kellett volna Olivér. VV Anikó tulajdonképpen elszerette Szandikát a Kócostól, aki azóta távoltartja magát VV Anikótól. A két lány annyira megkedvelte egymást, hogy Szandika odaáig is elment, hogy Anikó kezét használja. A nagy barátság nem tartott sokáig a nézők nagy csalódására, mert Szandika is haza akart menni, nem bírta a Villát. VV Béci kint is hagyta.

VV Laci szerelmet vallott a hintában Anikónak

A legkínosabb jelenetért járó díjat Erőszakból Diplomázott László nyerte azzal, ahogy VV Anikót a fiókos szekrényhez támasztotta és azt sugdosta, nézzen a szemébe. VV Laci, aki mindent tudott mindenkiről, amikor bekerült a Villába, nagyon odavolt Anikóért, akivel akkor kerültek egymáshoz közel, amikor Szandika kiesett. VV Laci nem sokkal később összeomlott, átértékelt és kiszállt.

VV Bécinek szerelmet vallott Anikó, később a legjobb barátjának kérte fel

A Való Világ4 elején VV Anikó szerelmet vallott Rácz Úrnak a fürdőszobában, szó szerint azt mondta, majd megpusztul, annyira odavan érte. Akkor eltávolodtak egymástól, majd ahogy egyre kevesebben lettek a Villában, VV Béci és Anikó újból barátkozni kezdtek. Kapcsolatuk egész végig érdekesen alakult: VV Béci féltékeny szeretőként faggatta VV Anikót Olivér miatt, de igyekezett távolmaradni a lánytól. Kapcsolatuk a Való Világ4 végére rendeződött, a dzsungelhéten VV Anikó megkérte Rácz Urat, legyen a legjobb barátja – természetesen könnyek közepette. Rácz Úr ma már otthon alszik, VV Jerzy kiverte őt a játékból.

Ön szerint ki lesz VV Anikó újabb 'áldozata'?

Aki szűz, az nem halhat meg a Sikolyban, hát ez majdnem ilyen, aki közel kerül Anikóhoz, annak annyi. Ön szerint ki lesz a következő? Szavazzon!