Alexandra Diamond sztriptíztáncos a kilók ellen küzd a következő évben, Steiner Kristóf pedig szálkásra szeretné gyúrni magát. Gáspár Evelin tavaly fogadta meg, hogy lefogy, és ugyan Mádai Vivien is vékonyra edzette magát, 2012-ben is rendszeresen szeretne sportolni. Egyedül VV Annamáriát nem érdekli az időponthoz kötött céltervezés.

Alexandra Diamond

"Leszokok a dohányzásról, a jövőben is sokat edzek majd - soha többet nem akarok, vagyis nem is fogok elhízni -, változtatok a rossz szokásaimon, amitől néha elviselhetetlen vagyok, és (talán a Jerzy-vel történtek miatt) óvatosabban fogok viszonyulni az ismeretlen emberekhez" - sorolta a Velvetnek a sztriptíztáncos, akinek újévi fogadalmai közé tartozik az is, hogy ismét beiratkozik iskolába és megint tanul valami újat. Talán pszichológiát. "Ebből általában mindig betartok mindent" - tette hozzá Alexandra Diamond. Aztán, ha mégsem sikerül, jó esélye van a tartós elégedetlenségre vagy akár depresszióra is.

Gáspár Evelin

Gáspár Győző nagyobbik lánya tavaly azt fogadta meg, hogy ledobálja magáról a felesleges kilókat. "Ez végül sikerült is. Én úgy gondolom, hogy az egész elkövetkező évre kihatással van, hogy hogyan telik a december 31-e. Nálunk nem eszik ilyenkor a család szárnyast,  illetve halat, merthogy elrepül es elúszik a szerencse. Tavaly 31-én alig ettem, és nálam szokássá vált, hogy olyankor mindig új ruhában vagyok. Az alsóneműtől  a cipőn keresztül mindenenem új. Számomra fontos, hogy új ruhában, tisztán köszöntsem az új évet."

Steiner Kristóf

"A 29. születésnapomon tettem öt fogadalmat: harmincévesen kockásra jógázom a hasamat, megtanulok rendesen héberül, megtanulok játszani egy hangszeren, elkezdek írni angol nyelven, az ötödiket pedig nem mondom meg" - magyarázta a Velvetnek a férjes műsorvezető-főszerkesztő. "Mindenesetre a szülinapom utáni első fél évet boldog halogatással töltöttem, de az elmúlt hónapokban rádöbbentem a szomorú tényre, hogy az idő a valóságban is pont úgy rohan, mint ahogy azt Koncz Zsuzsa megénekelte. Ezért aztán bemagoltam végre a héber ABC-t, vettem egy melódikát, amin az "A part alatt" és az  "I'm through with love" című slágereket már csukott szemmel is lenyomom, megkaptam az izraeli Time Out "Gay and Lesbian" szekcióját, és írni kezdtem a New York-i The Wild magazinnak. Remekül megvalósítottam a nem-mondom-meg-et is." A Music Plus főszerkesztőjének idei fogadalma az, hogy nem hanyagolja el a korábbi fogadalmakat, és 2012-ben folyékonyan megtanul héberül. Továbbá: "Melódika virtuóz leszek, és most már aztán tényleg szálkásra gyúrom magam. A hosszútávú cél egyébként önmagam lehető legjobb változatává válni, és nem-reaktív, önzetlen lényként csak olyan dolokkal foglalkozni, amelyekből az egész világ profitál spirituálisan." Hát így.

VV Annamária

"Soha nem szoktam újévkor fogadalmat tenni" - mondta a Való világ Fura kategóriájában bekerült - és azóta a villából kikerült - játékosa. "Amit meg akarok csinálni, azt úgyis megcsinálom, ezek a dolgok nem attól függenek, hogy most január 1-je van vagy sem. Ilyen szempontból egyébként még a bulizás sem lényeges számomra. Nagyon sok olyan szilveszter éjszaka volt, amit inkább melózással töltöttem" - tette hozzá VV Annamária.

Mádai Vivien

A Reflektor műsorvezetője minden évben megfogad valamit, amit rendszerint sosem tart be. "Ezek általában apróságok, például: nem rágom a körmöm, sokkal türelmesebb leszek, és nem fogom magam felesleges dolgokon idegesíteni, stb. Idén is biztos teszek fogadalmat, valószínűleg a sokkal tudatosabb élet, és a rendszeres sport lesz az, amit szeretnék véghez vinni. Persze, ha valaki megkérdezne jövőre, biztos azt mondanám megint, ez idén sem jött össze" - fűzte hozzá a nemrég asszonnyá lett Mádai Vivien, aki idén pár hónap alatt12 kilótól szabadult meg.