Sem VV Vera, sem VV Csaba iránt nincs érdeklődés, a valóságshow győztesét azonban annyira felkapták, hogy már hétköznaponként is vannak haknijai. VV Attila mellett Gergő, Cristofel és Veronika a legkeresettebb, VV Eszter azonban egyáltalán nem vállal felkéréseket, ő inkább jogi tanácsokat osztana a fiataloknak.

Akárcsak korábban a VV4 játékosai, a VV5-ösök is megrendelhetők haknikra. Információink szerint a kétórás jelenlétért, pózolásért, fotózkodásért és bulipörgetésért kevesebbet - körülbelül százezer forintot - kapnak, mint az előző széria játékosai, ám ebből még lejönnek a jutalékok. A legnagyobb érdeklődés a győztes, Knap Attila iránt mutatkozik, őt már hétköznapokra is hívják haknizni; nőnapon például az ország több pontján is fellépett. Úgy tudjuk, az első haknijára többen váltottak jegyet, mint az időközben csatornahűtlenné lett Alekoszéra, ráadásul a sikere is nagyobb volt, köszönhetően például a VV Kinga hasonmásversenynek. VV Attila egyelőre egyedül jár a haknikra, de később feltehetően Péter is elkíséri majd.

VV Cristofel és Veronika együtt haknizik

A VV5 heves szerelmes párja, Veronika és Cristofel együtt járnak haknizni, általában heti egy felkérésük van, magyarázta a Velvetnek Veronika. Tevékenységüket a következőképpen írta le: "Ez két óra, fotózkodunk, dedikálunk, beszélünk a mikrofonba, táncolunk a többiekkel, és aztán jövünk el." Hozzátette, egyikük sem nyomja el a másikat a bulik során, "fifti-fiftiben" szerepelnek.

A témához Cristofel is hozzászólt, ő azt mondta, sosem isznak, még cigizni sem nagyon cigiznek a haknik során. "Inkább odakoncentrálunk a dolgainkra meg az emberekre, ilyen egyszerű. Mi komolyan vesszük ezeket. Ha lemegyünk egy ilyen helyre, akkor jó megjelenéssel megyünk le, és komoly hozzáállással, és nemigen szoktunk inni. Ha meg is kínálnak, azt is nagyon nehezen fogadjuk el" - magyarázta most Cristofel, aki talán tényleg megkomolyodott, mert korábban még azt mondta: azért bírja a haknikat, mert ingyen csajozhat, ihat és bulizhat. Hogy pontosan mennyit kapnak kézhez a körülbelül százezres díjazásból, nem derült ki, Cristofel csak annyit mondott, valamivel több mint 40-50 ezer forintot.

VV Gergő is folyamatosan pörög

Dukai Regina bátyja, Dukai VV Gergő is a keresettebb villalalók között van. A kiesése óta folyamatosan járja a klubokat, árban pedig ugyanott mozog, ahol a többiek: megközelítőleg százezer forintot kap, mínusz a jutalékok, amiért cserébe fokozza a hangulatot, koordinálja a játékokat, illetve adott esetekben ital - vagy termékpromócióban vesz részt.

VV Eszter nem akar, VV Verát nem hívják

VV Fecó és Dr. Dadi VV Eszter nem járnak haknizni, előbbi azért, mert épp most lépett rá a Fásy Ádám-i útra, tehát mulatós sztár lesz, utóbbit pedig nem vonzzák a fellépések. Inkább azt tervezi, hogy jogi tanácsadást nyújt fiataloknak, de hogy ezt az interneten vagy az iskolákban kezdi, egyelőre nem tudni.

Na meg, ugye, várja a Budapesti Ügyvédi Kamara döntését, hogy most akkor kizárják-e a villában látott visekedéséért, vagy sem. Szerinte nem. VV Kinga elmondása szerint eddig mindössze két haknin volt, VV Csaba és VV majdnem-pornós Vera iránt pedig szinte egyáltalán nincs érdeklődés, pedig előbbit a zenekarával is meg lehet rendelni - talán túl unalmasnak gondolják, ki tudja, miért.

A VV4 játékosai közül Young G. Bécire, Anikóra és Olivérre van igény, vagyis azokra, akik képernyőn voltak. Úgy tudjuk, ők most körülbelül azeredeti gázsijuk felét kapják, vagy annál egy kicsit többet. És hát a pénzre, ugye, szükségük is van most, hogy nincs több Belevaló.