A volt megasztáros énekesnő egy éve még szőke volt, a haját pedig jobbra fésülte, és akkor még a mellét sem szabdalta fel a szike. Most barna, a frufruja balra áll, a mellét pedig nagyobbra operáltatta. Liptainak az arcára ül ki az elmúlt egy év nyűgje, Patakynak meg a világvégéhez közeledve egyre táskásabbá váltak a szemei. Ennyit változtak egy év alatt a celebek.

Kétségkívül a színészettel is próbálkozó volt megasztáros énekesnőé, a 24 éves Tóth Gabié az év leglátványosabb változása, hiszen amellett, hogy rövid szőkéből hosszú barna lett, a haját a másik irányba kezdte fésülni, még a mellét is megnagyobbíttatta.

Alkatra semmit sem változott, a barnának köszönhetően viszont lágyabbak lettek a vonásai, így –szerintünk – az elmúlt egy év előnyére vált, de azért az öltözködésén van még mit dolgozni.

Horváth Éva semmit sem változott, bezzeg Liptai

Liptai Claudiára nem volt jó hatással az elmúlt egy év: rokkantkártyás ügye az arcán is hagyott nyomokat. A szeme körül elszaporodtak a szarkalábak, a haját sem a legjobban sikerült megválasztania. Pirosító nélkül meg valahogy egészen sápadtnak tűnt a könyvbemutatóján. Na meg a szemöldöke sem az igazi. A 39 éves Liptai egyébként jelenleg a SuperTV2-n vezet műsort, egy éve a Megasztár 6-ban dolgozott.

Horváth Éva a tavalyi állapotot tartja: még a haja sem változott semmit a Viasat3 34 éves műsorvezetőjének. Csípőben sem lett erősebb, hasban talán egy kicsit, és ha más nem is, a keze úgyis árulkodik arról, nem huszonéves. A haja a Való világ 5 szereplőjeként megismert balhés celebnek, VV Évának sem változott, a szem alatti táskái viszont eltűntek, a melle meg megszilikonosodott, ingyen, igaz, úgy sem nem ment könnyen.

SP hajat növesztett, Pataky táskát a szeme alá

A sorban Éder Krisztián SP a következő, aki idén ősszel már a 24. évét is betöltötte. Röviddel a jeles nap előtt megtartotta első, önálló kiállítását a VAM Design Centerben, na de nem is ez a lényeg, bár ez is jelzi, talán nem olyan tacskó már, mint néhány éve. A haját mindenesetre megnövesztette, így már fésülni is tudja, a művész-imidzshez nyilván jobban megy ez, mint a sima rövid, és persze az öltönyhöz is jobban passzol. Az oldalt elválasztott frizurával komolyabbnak tűnik, más látványos változásról azonban nem igazán tudunk beszámolni, még mindig nincs több szőr az arcán, mint eddig.

Aztán ott van az ufólátogatott Pataky Attila is, akinek nem, még mindig nem nőtt ki a haja, viszont a december 21-i világvége felé közeledve egyre erősebb táskák alakultak ki a szeme alatt. Ha olvassák ezt a cikket, az azt jelenti, hogy a világvégére még várni kell, így viszont azt ajánljuk Patakynak, kérdezze meg VV Évát, hol érdemes eltüntettetni a szem alatti táskát. Bár persze ki tudja, lehet, hogy holnap elviszik az ufók, és megcsinálják ingyen.

Habár Dopeman erősen átmozdult politikai vonalra, van ideje arra, hogy beszóljon Majkának, és bár a kritikának szánt videó inkább erőltetett, mint őszintén megmondós, egy haszna van: tele van sok közeli képpel, amikből kiderül, a 38 éves, egy-gyerekes rapper az elmúlt évben is beszedett pár ősz hajszálat, de ebből a színből a szakállában is akadt bőven. A ráncok is megszaporodtak az arcán, hát, ilyen ez, ha valakiből alternatív köztársasági elnök lesz.

Ganxsta Zolee 46 éves, a korához képest azonban mérsékelten barázdált az arca, bár ez valószínűleg inkább a jó gének eredménye, mint az edzésé, hacsak titokban nem arctornázik otthon. Pedig még lenne is magyarázata a ráncosodásra bőven, úgy ötvenmillió, ennyi hitellel tartozik összesen, amit nemcsak úgy egyedül vállal, ott a családja is. Így aztán nyilván jól jött neki a Die Hard 5-beli statisztaszerep is. A fonott szakálla idén év végére rövidebb lett, az arcszőrzete meg erősebb, ami nem is baj, a csupaszság nem áll jól neki.