Soha nem maradunk utánpótlás nélkül. Ha például Brad Pitt vagy Lil Kim eltávozna az élők sorából, már meg is vannak az utódjaik. Mint ahogy megvan az idén februárban elhunyt Whitney Houstonnak, vagy a 15 éve halott Diana hercegnőnek is. Nézze meg, ki kire hasonlít a régiek közül!

Nicki Minaj az új Lil Kim

A két énekes(?)nő tényleg borzasztóan hasonlít egymásra, és nem csak külsőségekben. Az egy dolog, hogy mindketten nagyon kerekdedek és alacsonyak, de a színes parókákat és az extrém ruhákat is mindketten imádják. Emellett szeretnek botrányokat is csinálni, leginkább egymással. Zeneileg is van némi hasonlóság, bár Lil Kim régen sokkal gengszteresebb volt, Minaj inkább egy cukorkaszagú kislány hozzá képest.

Justin Bieber az új Justin Timberlake

Nem, nem csak a nevük miatt. Emlékeznek még arra, mikor Timberlake-et mindenki utálta, és tényleg nagyon ciki volt? Mégiscsak egy fiúbanda tagja volt, spagettihajjal és nevetségesen lobogó fehér ingekkel. Mára viszont teljesen vállalható zenéket csinált, és színészként sem annyira elviselhetetlen. Igen, tudjuk, hogy Bieber ezeknek egyelőre a közelében sem jár, de várják ki a végét, tíz év múlva még bármi lehet belőle. Akár az új Justin Timberlake.

Kate Middleton az új Diana hercegnő

Ez több szempontból is nyilvánvaló lehet. Diana a brit királyi családban volt hercegnő, Katalin szintén a brit királyi családban hercegnő, méghozzá Diana fia, Vilmos oldalán. Diana szép, csinos, fiatal, kedves és szerethető volt, Kate Middleton pedig ugyanez. A különbség talán csak annyi, hogy ő még szerelmes is a férjébe. A sorsuk viszont remélhetőleg nem ugyanaz lesz, és nem lép közbe egy harmadik vagy pár paparazzo.

Lady Gaga az új Madonna

Külső hasonlóság nincs sok – maximum az extrém ruhák terén – és hangügyileg sem lehet sok párhuzamot vonni, de viselkedésre passzolnak. Igaz, Madonna nem csinált annyi durva dolgot, mint Lady Gaga, de egy erotikus klip 20 évvel ezelőtt már bőven elég volt ahhoz, hogy kicsapja a biztosítékot. Ha Madonna ma lenne fiatal, valószínűleg ő is ugyanannyi nevetséges dolgot művelne, mint Lady Gaga, bár egy húsruhát talán ő sem venne fel, és a színpadon hányáshoz is túl profi.

Rihanna az új Whitney Houston

Szép, vékony, jó hangú, rövid hajú fekete nők. Mondjuk ilyenből egy rakással találunk, de Rihanna és a februárban elhunyt Whitney Houston között több hasonlóság is van. Leginkább a reménytelen pasiügyek, amik egyiküknél sem vettek jó irányt. Houston a 80-as évek közepén lett népszerű, bár halála előtt inkább már csak botrányairól lehetett hallani. Rászokott a kokainra férje, Bobby Brown mellett, aki bíróság elé került a Houston elleni nemi erőszakért, az énekesnő később azonban tagadta, hogy Brown bántotta őt. Ismerős? Na jó, ennyire azért még nem durva a helyzet Rihanna esetében, de könnyű drogok már előkerültek, és a fiatal énekesnő volt pasija, Chris Brown sem fogta vissza magát erőszak terén. Ó igen, még a pasik vezetékneve is egyezik.

Taylor Momsen az új Courtney Love

Igaz, Taylor Momsen mellett még nincs egy Kurt Cobain-szerű fickó, viszont ettől függetlenül is egyre jobban hasonlít Courtney Love-ra. A még mindig csak 19 éves énekesnő talán finomabb, mert ő szigszalaggal leragasztva mutogatja csak a melleit, míg Love mutogatta azt takarás nélkül is. Az biztos viszont, hogy mindketten szőkék, kemény csajnak mutatják magukat, és egy picit valószínűleg mindketten meg vannak bolondulva. Mondjuk azt nem tudjuk, hogy bárki is fog-e Taylor Momsen puncijáról is énekelni, ugyanis Courtney Love vaginájáról már íródott egy dal.

Ryan Gosling az új Brad Pitt

Bár Ryan Gosling szinte már most több, és jobb filmben játszott, mint Pitt, mégis párhuzamot lehet vonni kettejük közt. A legnagyobb hasonlóság az ügyeletes királyfi szerep, vagyis hogy míg 10-15 évvel ezelőtt minden nő Brad Pittre nedvesedett, addig most Gosling az új kedvenc. Igaz, Goslingnak csak egy Eva Mendest sikerült összeszednie, aki nem akkora sztár, mint Jennifer Aniston vagy Angelina Jolie, de mivel még össze sem házasodtak, van még esélye más nőre cserélni.

Scarlett Johansson az új Mia Farrow vagy az új Halle Berry

Leginkább Woody Allen a közös pont Scarlett Johansson és Mia Farrow között. Évtizedekel ezelőtt Mia Farrow volt a kiskedvence, most pedig Johansson. Viszont akár az új Halle Berrynek is ki lehet kiáltani őt, természetesen nem a külsejük miatt. Mindketten egész értelmesek és jó nők, akik közepesen rossz filmekben kaptak nagy szerepeket, amiket közepesen rosszul el is játszottak.  Ezek alapján nem kéne, hogy óriási sztárok legyenek, valamiért mégis mindenki az ő mellüket akarja.