Idén is megrendezték az MTV szokásos szeptemberi videós díjkiosztóját, a Video Music Awards-ot, rövidebb nevén a VMA-t. Sokak szerint a régen botrányos és felejthetetlen pillanatokkal teli gála mára unalmas promóhakni lett, most mindenesetre megnézheti, hogy az idei VMA-n milyen ruhákkal próbáltak sokkolni a hírességek a vörös szőnyegen. A legextrább tíz csaj következik.

Taylor Swift

Taylor Swift körül mostanában rengeteg a botrány. A Crocs-tulaj George Boedecker-nek ő a képzelt barátnője, persze az énekesnő igazából Connor Kennedy-vel jár, amit a fiú családja nem néz túl jó szemmel. A 22 éves énekesnő lett 2011 legjobban kereső énekesnője, ennek ellenére a VMA-n úgy jelent meg hófehér nadrágkosztümjében, mint egy unalmas, negyvenes üzletasszony. Vörös rúzsa, arany cipője, de még mély dekoltázsa sem dobta fel öltözékét, ami legalább annyira álmosító volt, mint maga a díjkiosztó.

Rihanna

Rihanna sem vitte túlzásba az öltözködést. Mintha csak egy lepedőt csavart volna magára az újabban borzasztóan rövid hajú énekesnő. A folyamatosan Chris Brown után epekedő Rihanna még egy különlegesebb ékszerrel, sminkkel, vagy akár egy újabb tetoválással sem dobta fel ruháját, de ha önnek tetszik a visszafogott stílus, szavazzon majd rá a cikk alján!

Alicia Keys

Az énekesnő Alicia Keys sem tartozott a legizgalmasabban megjelenők közé, de legalább egy kicsit rátaposott a szoknyájára. Ezüstszürke ruhája nem csak unalmas volt, de még előnytelenül ki is emelte az énekesnő nem kicsi fenekét. A botránymentes életet élő Keysről az az utolsó információnk, hogy elsírta magát Whitney Houston temetésén, illetve hogy kreatívabbá tette az anyaság. Azt már tudjuk, hogy nem az öltözködésre célzott ezzel.

Pink

Pink az MTV díjkiosztójára óriáspontynak öltözött, és ha csak a haját nézték volna, könnyen összekeverhették volna az alpakára hasonlító Miley Cyrusszal. Pink talán jobban tette volna, ha itt is leragasztott mellbimbókkal jelenik meg.

Miley Cyrus

És akkor jöjjön is az előbb emlegetett rövid hajú Miley Cyrus, akinek az egyébként nem csúnya fekete ruhája teljesen eltörpül az énekesnő haja mellett. Az este eseménye volt a már nevetségesen nagy tupír, amit a nemrég csillagot kapott Ellen DeGeneres is megirigyelt.

Amber Rose

Kanye West  volt csaja, amint látják igencsak terhes, amit nem is nagyon próbált titkolni ruhájával. A fekete csipkés ruha szépen kiemelte az alapból is elég gömbölyű Amber Rose vonalait, akiről már nem kevés meztelen, vagy maszturbálós fotó került fel az internetre. A 28 éves modell újabban a 24 éves rapperrel, Wiz Khalifával jár, és a gyerek is tőle várható.

Kesha

A botrányos rappernő ruhája gyönyörű, csak sajnos előnytelenül áll Keshán, akinek teljesen eltűnt a nyaka a csipkehalomban. A néha nagyibugyit villantó énekesnő nem él túl szűzies életet: fotókon örökítette meg, amint épp orális szexben részesítik őt. A képek természetesen nyilvánosságra is kerültek.

Katy Perry

És akkor végre jöjjenek a színek. A néha segget villantó Katy Perry bár úgy nézett ki, mint egy flamenco-táncos, de legalább végre láthattunk valami színt is a sok fekete-fehér és szürke ruha közt. Nem mondjuk, hogy előnyös, de legalább más a ruhája Russell Brand énekesnő exének, aki újra együtt van John Mayerrel.

Emma Watson

A Harry Potter Hermione Granger-je borzasztóan cuki iskolás indián lánynak öltözött egy Peter Pilotto-ruha segítségével, amivel még mindig nem fog kimászni a kedves kislány szerepből. Az elégedett színésznőről nemrég készültek képek a Glamournak, ahol már jónőnek öltözött, de a werkfilmben azért láthatnak egy tüllszoknyában ugrálást is, ami még mindig nem érett nőkre jellemző viselkedés. Legalább már villantott mellbimbót.

Nicki Minaj

Kinek volt a legjobb ruhája?

A legvégére tartogattuk a legextrémebb öltözetet, ami Nicki Minajtól talán nem is annyira számít extrémnek. A színes haj szinte alap Lady Gaga 2.0-tól, akinek a tényleg óriási seggét nem markolhatja meg mindenki. Az énekesnő sem mentes teljesen a botrányoktól: bevallotta, hogy meg akarta ölni az apját. Azt se felejtsük el, hogy az énekesnő bevallása szerint a kedvenc testrésze nem a segge, hanem az agya, illetve hogy már most a visszavonuláson gondolkodik, pedig még nem töltött hosszú időt a popszakmában.