Kate Middleton szakít a királyi hagyományokkal, és a nagy csinadratta helyett csak egy csendes családi étkezést kért Vilmostól, hogy kiélvezhesse az utolsó születésnapját, amikor még nem kell gyerekre is vigyázni.

Ha minden jól megy, január 9-én lesz Kate Middleton, ismertebb nevén Katalin hercegné utolsó születésnapja anyaság nélkül. Cambridge hamarosan 31 éves hercegnője Perez Hilton nagyon belsős királyi forrása alapján meg is adja a módját, de nem egy nagyszabású ünnepséggel, hanem különleges ajándékkal: “Olyan helyre akarnak menni Vilmossal, ahol egyáltalán nincsenek szem előtt. Will már le is szűkítette a szóba jöhető helyek listáját olyan hihetetlen környékekre, mint Hampshire és Buckinghamshire” – mondta a forrás.

Az biztos, hogy a legutóbbi franciaországi paparazzi incidensből okulva Vilmos gondoskodni fog róla, hogy egyáltalán ne legyenek fotósok a közelben, és nagyon úgy tűnik, hogy nem a vad bulizásról fog szólni a születésnap. “Nem akarnak túl közel lenni Londonhoz, hiszen amúgy is a Buckhingamben vannak mindig.” Vilmos és Katalin születésnapozása azért lesz formabontó, mert a brit királyi család tagjai általában imádnak óriási felhajtással ünnepelni, itt most erről szó sem lesz, ahol egy ebédre vagy egy vacsorára megjelennek mindkét fél családtagjai is egy ajándékbontás erejéig.

A tervezett, hangsúlyozottan csendes étkezés azért nem lesz teljesen kiszámítható, mivel egy nagy meglepetés is része a közös evésnek, erről azonban semmi konkrétum nem szivárgott ki, a lényeg úgysem ez. “Szeretne egy kis időt tölteni a családjával, és kiélvezni az utolsó születésnapján, amin még nem kell vigyázni egy gyerekre” – vázolta fel Middleton vágyait a bennfentes forrás.

A születésnap tervezett körülményei érthetők, hiszen Middletonnak 2012-ben mindene volt, csak privát szférája nem. Szeptemberben két fordulóban kerültek elő félmeztelen fotók róla, amiből természetesen óriási botrány kerekedett, pedig az intimebbeket nyilvánosságra sem hozták. Mire lezajlottak az események, kiderült, hogy első gyermeküket várják Vilmossal, de persze ez sem hivatalos bejelentés került nyilvánosságra, hanem egy jól sikerült rádiós telefonálós műsor miatt, aminek következtében a hírt véletlenül kiszivárogtató ápoló megölte magát. Ezek után nem csoda, hogy 31. születésnapján csak csendes és nyugalmat szeretne Katalin Hercegné.