Vilmos herceg felesége, Katalin már rég otthagyta a rendezvényszervezést férje és születendő gyereke miatt, hogy csak a családra tudjon koncentrálni, ám most kiderült, hogy Vilmos is munkanélküli lesz. A kérdés már csak az – azon kívül persze, hogy ki tartja majd el a családot – mégis mit csinál egész álló nap a hercegi pár, hogy ne kezdjenek el veszekedni unalmukban.

A Gawker úgy tudja, Vilmos herceg azt tervezi, hogy visszavonul a Brit Királyi Légierőtől, és nem lesz többé felderítő pilóta. Utóbbi hír leginkább azért fontos, mert Vilmos herceg és felesége, Katalin hercegné júliusra várja közös gyereküket.

Kate Middleton pár éve még egy olyan férfihez ment feleségül, aki mellett azt hitte, hogy az élete végre tényleg csodás lesz. Az egyetemen megismert férje miatt otthagyta rendezvényszervező munkáját, mivel az azt mondta neki, hogy a Brit Királyi Légierőtől kapott fizetésből el tudja tartani a családját. Middleton egy kutyát is beszerzett, hogy legyen társasága, mikor férje távol van és repked, illetve cuki kis kalapokat is gyűjteni kezdett, hogy jobb kedve legyen. Erre most, hogy már öt hónapos terhes, és a kutyával együtt otthon várja munka nélkül a férjét, az bejelenti, hogy otthagyja az állását. Jogos a kérdés, hogy akkor most ki fogja eltartani a családot? Talán Middletonnak kell majd terhesen munkát találnia? Vagy Vilmos arra játszik, hogy kapnak segélyt és adótámogatást, mert terhes az asszony?

Viccet félretéve, természetesen Vilmos herceg és felesége mögött azért ott van az egész Angol királyi család, szóval nem kell senkinek sem aggódnia, hogy a hercegi pár éhenhal majd azok után, hogy mindketten munka nélkül várják közös gyerekük születését. Egyelőre még nem tudni, hogy a herceg mihez fog kezdeni most, hogy otthagyja a légierőt, de nyilván mindenkit érdekel, hogy egy herceg és a felesége mit csinál egész nap, ha egyikük sem dolgozik. Mert persze vannak kötelező megjelenések, ahova el kell menni szép ruhában, és az jó esetben egy egész napot igénybe vesz, főleg ha előtte fodrászhoz is mennek. De ha heti kettő ilyen kötelező megjelenés van, akkor már sokat mondunk, ezért kérdés már csak az, hogy a hét többi napján mihez kezd magával Vilmos és Katalin. A US Weekly úgy tudja, hogy a hercegné egy fotó-projekten dolgozik épp, ami annyira titkos, hogy egyelőre senkinek nem mond róla semmit. Reméljük, hogy a projekt alatt az iPhone-jára feltepelített Instagrammal való kutya- vagy terheshas-fotózást jelenti, ami pár hónapra nekünk is elég munkát biztosítana.

Mit csinálnak egész nap?

De mégis miket csinálhat még nap mint nap a hercegi pár – azon kívül természetesen, hogy évente legalább tizenkétszer elmennek nyaralni valahova? (Ahol megpróbálnak minél jobban felöltözni, hogy semmiképpen se villantsanak meg semmit magukból.) Ha egész nap tévéznek, akkor milyen tévéműsorokat néznek? Vagy álló nap csak a kanapén ülnek kézenfogva és a születendő gyerek nevén agyalnak? Bár azt már biztos, hogy jó előre kitalálták. Akkor lehet, hogy társasjátékoznak? Vagy besegítenek a cselédeknek a takarításba? Ön szerint mit csinál egész nap a munkanélküli Vilmos herceg és felesége?