Egy szerencsétlenül sikerült valóságshow győztesének lenni akkor a legbénább, ha utána még kötelezettségei is vannak az embernek. A gonoszabb vélemények szerint Patkó Csenge házasságának minden perce hazugság volt, de az biztos, hogy Kiki lánya és tévéből szerzett férje tényleg sietett a válással.

Emlékeznek még az Összeesküvők című párkereső valóságshow-ra a TV2-n? Ha a válaszuk nem, akkor önök boldogabbak, mint mi, de azért elmondanánk, hogy ez volt az a műsor, ami még úgy sem érdekelt az égvilágon senkit, hogy komoly pénzekért és büntetésekért átcibálták a konkurens RTL Klub Való világjának akkori győztesét, Nagy Alekoszt, akinek akkor még épp jól is ment a szekere. Ennek a játéknak lett a győztese az Első Emeletből ismert Patkó Béla Kiki lánya, Patkó Csenge, aki Baranyi Pétert találta meg a műsorban, együtt nyertek 12 millió forintot, egy gyémántgyűrűt és egy autót.

"Ha nincsen lóvé, nem vagy többé"

Nincs is ezzel semmi gond, hiszen mindenki örülne 12 milliónak, egy gyémántgyűrűnek és egy autónak, de az már kifejezetten ciki, hogy a házaspár egy büdös percig sem nézett ki úgy, mintha valóban házasok lennének. A csendben lezavart válás pedig igazi sunyítás. Ritkán mutatkoztak együtt azokban az időkben, amikor nem épp promóciós szerelmes képeken kellett szerepelniük, ráadásul a csatorna is jól láthatóan próbálta elfelejteni ezt az Összeesküvők-fiaskót, aminek köszönhetően szinte egyáltalán nem foglalkoztak velük.

A kérdés az, hogy vajon miért próbálták imitálni a házasságot, amikor valószínűleg senki nem omlott volna össze, ha szétmegy az az álompár, ami már az esküvő alatt sem mozgatott meg senkit? A gonoszabb pletykák szerint egyértelműen arról van szó, hogy Patkó és Baranyi még jó ideig szerződésben álltak a TV2-vel, és nem akarták elveszteni az ajándék cuccokat azzal, hogy túl korán bevallják, hogy az egész műsor, vagyis a műsor eredménye egy óriási kamu volt.

Arról nincsenek információk, hogy pontosan meddig tartott a pár szerződése a csatornával, de ez a másfél év csendben együtt töltött idő elég gyanús. Ráadásul kínos is, mert már megint azzal kell szembesülni, hogy a magyar tévések még ahhoz sem értenek igazán, hogy a valóságshow legalább kicsit átverje a nézőt a valóság illúziójával. Valószínűleg Patkó Csengének a legcikibb, hiszen ő ment hozzá egy kvázi vadidegenhez kamerák előtt annak a reményében, hogy majd tényező maradhat a bulvárban, ehhez képest annyi maradt az egészből, hogy lett egy fasza gyűrűje, meg hatmillió forintja, bár arról nincs információnk, hogy a nyeremények kinél maradnak. Nagyon kapálózni az ismertségért, meg vert seregként lezárni az utolsó próbálkozásokat szerintünk épp elég a hét lúzerének járó megtisztelő címhez.