Kicsit úgy érezzük, hogy teljesen felesleges összeszedni, hogy kik és mit villantottak meg magukból 2013-ban, mert mindenki tudja, hogy ezt az évet teljesen elvitte Miley Cyrus nyelve, segge, melle, puncija, és mindene, amije csak van. Persze ettől még megmutatjuk, hogy rajta kívül ki mit villantott, de készüljön fel rá, hogy sajnos a legtöbb kategóriát magasan Cyrus nyerte.

Mellprofil és dekoltázs

Idén szinte mindenkinél a mellprofil-villantó ruha volt a sláger. Először Eva Longora mutatta meg a melle oldalát, majd az Oscar-díjátadó afterpartijain már szinte tényleg mindenki olyan ruhát húzott magára, amiben vagy óriásdekoltázst, vagy mellprofilt villantott. Megmutatta még idén mellszélét Rihanna, Vanessa Hudgens és Jennifer Lawrence is, illetve Lindsay Lohan, igaz, ő véletlenül, mivel a melle konkrétan kizuhant oldalra. Sokáig azt hittük, hogy a legnagyobb dekoltázs díját Kim Kardashian viszi el, de aztán elkezdődött itthon az X-Faktor, amiben az egyik mentor Tóth Gabi, aki egyébként nemrég műttette meg melleit, és állandóan dekoltált ruhákat adnak rá. Szerencsére az énekesnőn kívül volt más hazai celebünk is, aki megmutatta, hogy neki bizony vannak mellei, és ez nem volt más, mint Szabó Zsófi.

Mell és/vagy bimbó

Az első bimbóvillantás már januárban megtörtént, és rögtön meg is tudhattuk, hogy Rihannának van mellpiercingje. Ezután azon tanakodtunk, hogy Beyoncé villantott-e bimbót vagy sem, de nem sokáig, mert rögtön jött Miley Cyrus, aki egyszerre villantott bimbót és tapaszt, később pedig teljes bimbót is Terry Richardson gépe előtt. Kerry Katona mellei kiestek a ruhájából, pont úgy, ahogy Miranda Kerr mellei is. Ezután áttetszőben villantott bimbót Audrey Tautotu, Jessica Alba, Sharon Stone, Rita Ora, Angelina Jolie és Orlando Bloom is. Anne Hathaway a tavalyi muffvillantás után idén csak merev bimbókat villantot, mint ahogy Minka Kelly is. De szerencsére konkrét mellbimbókat is láthattunk, először Tina Fey-ét, majd Miley Cyrusét. Bimbóudvart pedig Chrissy Teigen és Kustánczi Lia villantott, ezekhez képest pedig Nicki Minaj annyira szemérmes volt, hogy vagy bimbótapasszal takarta bimbóit, vagy hajával.

Tevepata

Ha azt tevepatának lehet nevezni, hogy a bugyit direkt behúzza valaki a puncijába, akkor ezt a kategóriát természetesen Cyrus nyerte Terry Richardsonnak köszönhetően. De ha a tevepata alatt a klasszikus, leggings-balesetet értjük, akkor viszont Anne Hathaway a nyertes, aki kétszer is képes volt tevepatát villantani, ugyanabban a kék, márványos nadrágjában.

Punci és/vagy bugyi

Igen, ezt a kategóriát is kimaxolta Cyrus, mivel megmutatta, hogy ő bizony borotválja, videóklipjében pedig mintha kilógott volna a szeméremajka, pont úgy, mint ahogy korábban egy farmersortból is kilógatott valamit. Az MTV EMA-n viszont nem Cyrus, hanem Iggy Azalea villantott szép, borotvált szeméremdombot. Eva Longoria is villantott valamit: először azt hittük, hogy simán csak muffot, vagy testszínű bugyit, de egy közeli képből kiderült, hogy lehet, hogy tamponzsinórt is. A többiek leginkább csak bugyit mutattak, így például Eva Mendes, de Selena Gomezről is kiderült, hogy szeret villantani, leginkább testszínű bugyit.

Segg

Hát persze, hogy ezt is Miley Cyrusszal kezdjük, aki először az MTV VMA-n mutatta meg a seggét, majd Terry Richardsonnak és később nekünk is, hogy tangás dresszben a legjobb ribanckodni, utóbbiba pedig Ke$ha is beszállt, aki pucsított egy kicsit. Láthattuk még Gwyneth Paltrow fenekének egy részét, Jennifer Garner kőművesdekoltázsát, és akkor is örültünk, mikor Katie Holmes átlátszóban mutatta meg hátsóját, meg mikor Reese Witherspoonnak az egész segge kilógott. De volt szándékos villantás is, Kim Kardashiantól, aki tükörben fotózva mutatta meg, milyen jó a segge szülés után is.

Minden

És végül megmutatjuk azokat, akik gyakorlatilag mindent megvillantottak, miközben teljesen fel voltak öltözve. Először Azealia Banks vett fel egy mindenhol kivágott ruhát, amiben mutatott is, meg nem is, utána pedig Jaimie Alexander villantott akkorát, hogy később még ő is megbánta. A Thor-film egyik szereplője áttetszőben mutatta meg puncija egy részét a vörös szőnyegen, ahol ugye fotósok is szoktak lenni, de a színésznőnek nem tetszett, hogy készültek róla olyan fotók is, amin látszódtak bizonyos dolgok. Hasonló módon villantott a focistafeleség és fehérneműmodell Abbey Clancy is, aki egy oldalt áttetsző ruhában mutatta meg testét. De Cyrust persze innen sem hagyhatjuk ki, mégiscsak egy nagyon lenge ruhácskában lejtett végig az MTV EMA vörös szőnyegén.