Ma is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek az Instagramon.
  • Stohl András egy előtte-utána fotót tett közzé. A színművész sebhelyes, égett arccal látható az alábbi szelfiken, azt azonban nem árulta el, pontosan miért maszkírozták el. A titokzatos forgatásról korábban is osztott már meg képeket.
  • Rengetegen kritizálják Szabó Ádám menyasszonyát, Farkas Jennifert. A lánytól a barátai is elfordultak, amiért igent mondott az énekesnek.

„Sokan »megköveztek« a döntéseimèrt, volt olyan barátom aki támogatta majd amikor megléptem elfordult Tőlem.. életemben először magamra hallgattam és azt tettem ami engem tesz boldoggá! Hiába a sok »úgyis vége lesz«, »nem tart sokáig«, »nem illünk össze« és az ennél csúnyább vélemény, engem nem tántoríthat el Tőled semmi! Azt választottam, hogy szeretni, tisztelni és becsülni foglak egy életen át! Mert az érzés mellett döntés kérdése is! Nemcsak a szerelmem, hanem a társam és a barátom is vagy. A békém a háborúban! Itt ülünk kéz a kézben és csakis közös céljaink vannak. Veled jó lesz megélni minden jó és rossz pillanatot is, mert nyilván lesz bőven mindkettőből. De jöhet bármi, a kezedet nem engedem el, ígérem!” – üzente.

  • Berki Renáta, azaz Mazsi sokak szerint csak úgy sugárzik ezen a felvételen.
  • Kivételes üzenet rejlik Chris Hemsworth néhány nappal ezelőtti Instagram-posztja mögött. A színész egy lapozható bejegyzéssel jelentkezett, melynek egyes felvételei a Disney+-on bemutatott  Határtalan című dokusorozat forgatásán készültek. A műsorban, melyben a színész a kitartásának határait feszegeti, a hosszú és egészséges élet titkát kutatják és arra keresik a választ, hogyan lehetne lassítani a természetes öregedési folyamatot. Hemsworth éppen emiatt maszkírozta időssé magát egy képmanipuláló program segítségével.

„Ahhoz képest nem is nézek ki rosszul, hogy egy szempillantás alatt lettem 85 éves” – írta a színész, aki a második képen az erdélyi magyar származású feleségét, Elsa Patakyt karolja át.

  • Szentesi Éva a közösségi oldalán számolt be arról, hogy drámai módon teljesen felhagy eddigi életével. Az írónő 8 éven át a WMN Magazin újságírója volt, ám mostanra úgy döntött, abbahagyja az online újságírást. Inkább a könyveire szeretne koncentrálni. 

„Ez nem egy hirtelen felindulásból meghozott döntés, nincs kizárólag egyetlen oka, hanem hosszú hónapok, sőt, talán évek végterméke, és ennek értelmében végleges is. Most nyugalomra van szükségem, önmagam megélésére, kevesebb zajra, kevesebb véleményre, arra az emberre, aki valójában vagyok, nem pedig arra, akit elvárnak. A közönség elé én terítettem ki magam, visszacsinálni nem tudom, bánni egy percét sem bánom...de én építettem fel, most én rombolom le és aztán én építem újjá” – magyarázta.

  • Különleges évfordulót ünnepelt tegnap Ambrus Attila, azaz a Viszkis. A ma már keramikusként dolgozó egykori bankrabló éppen 11 évvel ezelőtt szabadult a börtönből.

„Éppen ma, hogy 11 évvel ezelőtt szabadultam. Hálás vagyok a sorsnak, hogy azóta van 2 gyermekem, egy feleségem és két kutyám :) na meg egy tisztességes szakmám, amivel eltudom őket tartani. Ennél többet nem is kívánhatok” – jelentette ki.

  • Polgár Kriszta megható bejegyzésben emlékezett meg az édesanyjáról.

„Itt vannak. Hiszen mi sem természetesebb, nem? A szüleink itt vannak és itt is lesznek örökké... Bárcsak ne jönne el soha az a kijózanító pillanat, telefonhívás, ami az egész álmot apró darabokra töri. A világ pörög. És meg sem áll. És amikor a mi világunk darabokban van, nem értjük, másoké hogy mehet tovább? Garantáltnak vesszük, hogy itt vannak. Pedig egy pillanat, tényleg egy pillanat az egész. 17 éve ment el anya. 36 éves volt. És bár mindig megvisel az évforduló... Most különösen fáj az egész. 36 éves vagyok. Novemberben azt a szülinapomat ünnepeltem, amit ő utoljára ünnepelhetett. Hogy lehet ez?! Hogy lehet, hogy neki ennyi jutott az életből amit annyira imádott? Hogy lehet, hogy nekünk ennyi jutott belőle? Nem akarok sajnálatot, hiszen mindenki cipel keresztet, sokan olyat, amit én nem bírnék el. Egy dolgot kérek: öleld meg most a szüleidet, ha a közeledben vannak. Hívd fel vagy küldj el nekik egy üzenetet és tudasd velük, mennyire fontosak neked” – kérte követőit az Egyesült Államokban élő egykori szépségkirálynő.

  • Szandi arról posztolt követőinek, mennyit változtak férjével, Bogdán Csabával, mióta örök hűséget fogadtak egymásnak.

„28 évvel ezelőtt ezen a napon hagytam el a szülői házat. A döntés váratlanul ért mindenkit. Nem akartam többet titkolózni Apu előtt és nem akartam, hogy Anyunak kelljen falaznia, ha találkozni szeretnénk. Miután Csabival már két éve voltunk együtt és 18 éves lettem, úgy éreztem, jogom van úgy élni az életemet, ahogy szeretném. Így hát meg sem álltam az Akácfa utcáig, ahol várt a szabadság és szerelem...  A lángot azóta sem hagyjuk elaludni és jóban-rosszban kitartunk egymás mellett. Azt gondolom nincs is ennél nagyobb kincs” – írta az énekesnő.

(Borítókép: Chris Hemsworth. Fotó: Getty Images/Theo Wargo)