Mai Instahíradónkban is összefoglaljuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Rihanna egy exkluzív fotózáson mutatta meg kisfiát a nyilvánosságnak. A képeket az énekesnő az Instagram-oldalán is megosztotta, ahol azt is elárulta, hogy a felvételek készültekor már terhes volt második babájával, csak még nem tudott róla.
  • A tévénézők az Ázsia Expressz harmadik évadában ismerhették meg Halastyák Fanni nevét, ám a lány már régebb óta aktív szereplője a zeneiparnak. Halastyák legújabb bejegyzésében elárulta, hogy 25 éves korára komoly fordulópontot vett az élete.

A lényeg az, hogy én már nem megfelelni akarok másoknak, hanem kizárólag csak magamnak, és 25 évesen egész jól haladok vele.

  • Kajdi Csaba már hosszú ideje vezeti modellügynökségét. Az influenszerként is tevékenykedő ügynök nemrég a munkájáról osztotta meg a gondolatait.

Anyukám, ennyi szép lánnyal azért nem mindig könnyű, de ettől függetlenül imádom a munkámat!

  • Rácz Jenő kettesben töltötte a Valentin-napot feleségével, Gyuricza Dórával. A páros a séf egyik kollégájának, a Konyhafőnök című műsorban ismertséget szerzett Sárközy Ákosnak az éttermében ebédelt.
  • Opitz Barbi egy rövid videót osztott meg, amelyben Miley Cyrus nemrég megjelent dalát dolgozza fel. Hozzászólásban többen is dicsérték a munkáját és gratuláltak neki.
  • Pataki Zita és Szárnyas Attila több mint tíz éve élnek boldog házasságban. Az időjós egy Instagram-bejegyzésben osztotta meg azokat a fotókat, amelyek egyhetes ismertségük után készültek.

Akkor még csak 1 hete ismertem, de tudtam, hogy Ő az.

Ezt az érzést kerestem, ezt a kapcsolódást. Amikor ismerős a lénye, a mozgása, a hangja... És nemcsak otthonosan létezel mellette, hanem olyan természetesen, mintha csak nekem teremtették volna″ – írta bejegyzésében Pataki.

  • Köllő Babett elárulta, milyen az ideálja. Az autók szeretete közös vonásuk lehet a férjével, Szabó Andrással, akiről viszonylag keveset tudunk azon kívül, hogy ingatlanfejlesztéssel foglalkozik, korábban pedig autóversenyző volt. Köllő egyik legújabb bejegyzésében egy szűk türkízszínű ruhában pózol egy fekete veteránautó előtt.

„Nagyon formaérzékeny vagyok. Az autóimat is mindig ez alapján választottam. Nálam az az első. Minden más paraméter sokadlagos.

Kicsi legyen, gömbölyű és sportos. Nos, a mögöttem álló csoda pont nem ilyen, de elvarázsolt

– írta a színésznő.

  • Kylie Jenner igen közeli kapcsolatot ápol legjobb barátnőjével, Anastasia Karanikolaouval. A páros szinte mindenhova együtt jár, egyes rajongók pedig azt kezdték feltételezni, hogy több van közöttük barátságnál. Ezek a pletykák teljesen alaptalannak tűntek egészen mostanáig: Jenner nemrég több közös fotót is megosztott Karanikolaou-val, akivel az egyik felvételek megcsókolják egymást.

Örökké a valentinom

– írta Jenner a bejegyzésében, amelyet ide kattintva tekinthet meg. Az üzletasszony egyébként megerősített források szerint továbbra is boldog párkapcsolatban él Travis Scotts-szal.

(Borítókép: Kylie Jenner. Fotó: Getty Images)