Gubik Petra

Családra és házasságra vágyik a Sztárban sztár énekesnője, Gubik Petra. Magánéletéről keveset tudni, ám a Blikk megtudta, hogy az énekesnő nyolc éve ismeri a párját. Kapcsolatuk munkakapcsolatként indult, mostanra azonban késznek érzik magukat arra, hogy szintet lépjenek.

„A házasság komoly döntés, magasabb szintre emel egy kapcsolatot. Vannak állomások az életben, ahová szerencsés esetben meg kell érkezzünk. De úgy vélem, az első lépést a házasság felé nem nekem kell megtennem. Hiszem, hogy a férfi dolga megkérni a nő kezét. A nőnek pedig jelezni, hogy zöld a lámpa” – mondta a Meglepetés Magazinnak Gubik Petra. 

Kulcsár Edina

Kislánya, Amara születése után újra kertesházba költözne Kulcsár Edina. Az egykori szépségkirálynő nem fél a szüléstől, s már nagyon várja, hogy karjaiban tarthassa harmadik gyermekét. 

„Nem, egy kicsit sem [félek a szüléstől]! Inkább izgatottan várom a nagy találkozást. (...) Én roppant alkalmazkodó típus vagyok. Sosem számított annyira, hogy hol élek. Vágyak, célok persze, mindig vannak. A házat régebben kipipáltam, és akkor jöttem rá, hogy ezek a dolgok nem minden esetben adják meg azt, amit az ember remél tőlük. Szeretek itt lakni, ami most az otthonunkként szolgál, de most is vannak kitűzött célok, amikért nap mint nap teszünk. Nem azért, mert nekem jobb lenne egy kertes házban, hanem azért, mert ezzel a gyerekeknek és a családnak még több közös élményt tudunk biztosítani, és mi már mindent csak miattuk csinálunk. A gyerekeket sem zavarja, ők is alkalmazkodók. Reggelente kukásautókat és buszokat nézünk innen fentről, csodáljuk a naplementét, plusz liftezünk minden egyes nap, amit imádnak” – magyarázta a modell-üzletasszony a 24 órán át elérhető Instagram-történetében, amit a Blikk szemlézett.

Marics Peti

Nemrég Marics Petinek is költöznie kellett, kedvesével, Tóth Andival ugyanis különmentek. A ValMar énekese a zenésztársánál, egyben jó barátjánál, Valkusz Milánnál vigasztalódik, ami nem meglepő, hiszen korábban is együtt éltek. A Blikk információi szerint Tóth Andi közös kutyájukkal maradt a budai panorámás, kertes házban.

„Peti most javarészt Milánnal lakik. Nagyon jó barátok, és most ő tud neki leginkább segíteni túllépni a szakításon. Ugyanakkor Milánnak is van egy komoly kapcsolata, a barátnőjével szinte már együtt élnek. Ezt Peti is látja, ezért már keresgél saját albérletet, de az is felmerült benne, hogy inkább vesz magának egy lakást” – súgta meg egy informátor. A lap kiemeli, hogy az énekesnő már nem is követi Maricsot, és a korábban megosztott közös fotókat is törölte. Vasárnap este utoljára ülnek együtt a Sztárban sztár zsűrijében, ám utána minden kapcsolatot megszakíthatnak egymással.

Polgár Tünde

Noha maga is 35 éves kora óta igénybe veszi, keményen bírálta a botox mellett döntőket Polgár Tünde. A Feleségek luxuskivitelben meghatározó szereplője egy a 24.hu által kiszúrt YouTube-videóban fejtette ki véleményét a szépészeti beavatkozásokról.

„A botox nem egy olyan dolog, amit muszáj csinálni. Ezt engedjük el! Kiborultam az Oscar-gálás fotókon is: láttál egy színésznőt, aki átvette a díját, felvállalja a korát, majd egy magazin címlapjáról 19 évesre retusálva kapod vissza. Nem kell! Felejtsük el ezeket a hamis képeket! Én is elnézést kérek, ha hamis képet mutatok nektek. Nem kell botoxozni. Nem kell fiatalnak kinézni, nem is szeretnék fiatalnak kinézni! Mert szerintem azzal saját magunkat csapjuk be. Ha úgy érzed, hogy a lelkednek szüksége van rá, hogy neked jót tesz, akkor csináld. De ne azért, mert mindenki csinálja, vagy mert ezt várják el tőled a körülötted lévők, mert mindenütt ezt látod, ezt az agyonretusált igazságtalanságot. (...) 35-36-37 éves koromban kezdtem el a botoxot a szemem miatt. Most is látom már, hogy jobban összehúzom a bal szememet, tehát a két szememmel nem egyformán hunyorgok. Itt lenne az ideje egy újabb kezelésnek, de most már nem érdekel, ráér majd, ha hazamentem. A féléves adagomat megkapom, megint pár hónapig jó lesz, és akkor nem kell majd a szemem miatt is beszólni, hogy miért nem egyforma” – magyarázta Polgár Árpád felesége.

Sydney van den Bosch

Pikáns titkot osztott meg Sydney van den Bosch. A 2014-es Miss Earth Hungary győztese a TV2 új vetélkedője, az Ütős ötös vendégeként beszélt arról, hogy készült már róla meztelen videó. A kompromittáló felvételen az egyik barátnőjével látható. A Szerencsekerék szerencselánya attól tart, hogy ez a felvétel egyszer kiszivárog róluk.

„Egy üveg pezsgő is volt velünk a szaunában, aztán kimentünk a medencébe, majd utána rájöttünk, hogy mindent felvett egy kamera...” – magyarázta Sydney van den Bosch, aki egyelőre nem futott bele a felvételbe az interneten.

Shane Tusup

Leleplező fotók készültek Shane Tusupról. Az amerikai edző egy titokzatos szőke nő társaságában jelent meg egy rendezvényen, ami egyből elindította a találgatásokat. A Bors birtokába jutott felvételek az április 1–2. között megrendezett hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseményén, a tizenkettedik KávéBár Bazáron készültek. A lábát az üzleti életben is megvető sztáredző azért volt jelen ezen a szakmai találkozón, mert nemrég létrehozott egy holdingot, amelyben több, egymástól teljesen eltérő üzleti vállalkozás indul útnak. Egy exkluzív vendéglátó komplexumot a Tükörhegyi Bevásárlóközpont felső szintjén, ahol étterem,cukrászda, bár és kávézó is található, valamint egy exkluzív autókozmetikát is nyitott, de egy Magyarországon gyártott kézműves Gint is forgalomba hozott.

Tusupot nemrég a holding társ-tulajdonosával és egyben alapító társával, Bokros Gabriella, marketingigazgatóval is hírbe hozták, ám a rendezvényre nem vele ment. Egy sportos testalkatú, csinos hölgy kísérte el, akivel végig szorosan egymás mellett álltak. Testbeszédük arról árulkodott, hogy közeli viszonyban vannak: a szőke nő gyengéden megérintette Shane hátát, aki aztán a férfi vállán pihentetette a kezét, szinte kapaszkodtak egymásba. A hölgyet egyelőre nem azonosították be.

A fotókat, amiket a Ripost olvasója készített, akkor tudja megtekinteni, ha ide kattint.

(Borítókép: Sydney van den Bosch. Fotó: Index/Kaszás Tamás)