Ma is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek az Instagramon.
  • ByeAlex egy igazi paradicsomi helyen, Tenerifén pihen jelenleg a szerelmével, Benjaminával. A szerelmesek az utazásukról az Instagram-oldalukon több felvételt is mutattak, íme az egyik:
  • Mióta az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát című reality forgatása miatt Mexikóba utazott, Ördög Nóra minden nap posztol egy egyperces videót arról, mivel tölti az idejét. A legfrissebb videóban többek között az is látható, milyen körülmények között élnek a guatemalai gyerekek.
  • Nagy villantást kockáztatott a parányi body-t viselő Miley Cyrus. A Daily Star legalábbis megjegyzi, hogy a testhez simuló ruhadarab nem bíz sokat a fantáziára. Jól látható az is, milyen izmosak az egykori Disney-sztár combjai.
  • Dwayne Johnson az izzasztó edzésébe engedett betekintést, melybe annyira beleadott mindent, hogy – ha csak egy filter miatt is, de – berepedt a kamera kijelzője, amellyel megörökítették.
  • Tolvai Reni is merészre vette a figurát szettjével.
  • A nyers valóságot mutatja meg a Bustle című amerikai magazin címlapján Rachel McAdams. A 44 éves színésznő több merész szettet is magára öltött, s mint kiderült, maga kérte, hogy a fotográfusok a retusálást se vigyék túlzásba. Ezért van, hogy szőrös hónaljjal is magabiztosan pózol.

„Ezen a fotózáson latex fehérneműt viselek. De két gyerek után. Ez az én testem, és úgy gondolom, hogy ezt fontos megmutatni a világnak” – jegyezte meg a színésznő. Lapozza végig a posztot!

  • Mielőtt életet adott volna ikergyermekeinek, még egy meztelen fotózást azért bevállalt Hilary Swank. A 48 éves színésznő nem titkolja: régóta vágyott az anyaságra, ezért is mutatta meg töbször is büszkén gömbölyű terhespocakját. Húsvétkor tudatta, hogy a babáknak életet adott: immáron egy kislány és egy kisfiú büszke édesanyja. Ha ide kattint, láthat még egy hasonló fotót a színésznőről.

Íme Swank 27 hetes terhesen:

„Megvallom, hogy ez az Andrea nap kicsit más, mint a korábbiak, merthogy most az egészségre koncentrálunk. Ezért is tűntem el kb. 1 hete, amikor ez a fotó készült FerjemFerivel egy felvételen. Az elmúlt napokban több, már halaszthatatlan műtét is lezajlott a szűk családban, így nővérkének álltam. Most 1000 százalékkal a gyógyulásra koncentrálok, a szeretteimnek most erre van szüksége. Adni, segíteni pedig a legjobb érzés a világon” – írta a műsorvezetőnő.

(Borítókép: Hilary Swank, Rachel McAdams. Fotó: Gareth Cattermole/Getty Images, Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)