A hét első Instahíradójában összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Majka legújabb bejegyzéséből kiderül, hogy Szentendrén töltötte a hétvégét a családjával, valamint az is feltűnhet a rajongóknak, hogy hajszínt váltott: mostantól platinaszőkeként láthatjuk majd a rappert.
  • Miley Cyrus szintén egy családi kiránduláson vett részt. Édesanyjával és testvéreivel a hegyekben járt. Az énekesnő a 2009-es Hannah Montana – A film című alkotásban elhangzott, saját szerzeményű dalára utalt a bejegyzésében.

Az élet hegymászás, de a kilátás csodás.

  • Sáfrány Emese elárulta, hogyan sikerült visszanyernie szülés előtti alakját, illetve hogy továbbra sem szándékozik visszavenni az edzésből, sőt sokkal intenzívebben szeretné folytatni a mozgást.
  • Tóth Andi betekintést engedett a kertjébe. Követői szerint a visszavonult énekesnőt ritka ilyen őszinte mosollyal látni, mint a legutóbbi bejegyzésében. Tóth kiskutyája, Bailey is szerepel a képpen, éppen a gazdája lábainál pihent.
  • A legfrissebb információk szerint idén nyáron érkezhet az És egyszer csak... második évada. Sarah Jessica Parkernek a forgatások alatt sokszor meg kellett birkóznia az időjárással, ugyanis a sorozat jeleneti nyáron játszódnak majd, míg a forgatások javarészt télen történtek. A következő felvételek jól látszik, hogy míg mások kabátban vannak, addig a színésznő egy lenge ruhában illeg-billeg, miközben a hűvös szél többször is feltámad.
  • Till Attila nemrég egy rövid utazáson vett részt. A műsorvezető az Instagram oldalán mutatta meg követőinek, hogy kiskutyája, Dubi és macskája, Pityu milyen szomorúak lettek, amikor meglátták gazdájukat pakolni.

Elutazunk 1 darab napra, ráadásul nem is mindenki. Szerintetek jönnének velünk???

– írta bejegyzésében a műsorvezető.

  • Gáspár Evelin bombaformában van, a fiatal celeb legújabb fotóján jól látszik a rendszeres edzés eredménye. Gáspár egy, a Balaton partján található kávézóban pihent meg egy pohár fehérborral a kezében nemrég.
  • Tavaly ősszel jött világra Visváder Tamás és Palácsik Lilla második közös gyermeke. A pár korábban elmondta, hogy két gyerek mellett is igyekszik minőségi időt szánni egymásra: legutóbb kettesben utaztak el a szerelem városába, Párizsba.
  • Zendaya nemcsak a színészetben és a táncparketten tehetséges, hanem modellként is megállja a helyét. A 26 éves előadóművész egy népszerű luxusmárka arca lett és a legújabb kollekció darabjaival a kezében állt kamerák elé. A bejegyzés második fotóján azonban a követők szerint szinte a felismerhetetlenségig retusálták Zendayát.

(Borítókép: Zendaya. Fotó: Shutterstock)