Ma is csokorba szedtük a legfrissebb hazai sztárhíreket!

Mr. Missh

Igazi örömhírről számolhatott be a közösségi oldalán Mr. Missh, azaz Demeter Mihály, aki többnyire botrányai miatt kerül a figyelem középpontjába. A rapper apai örömök elé néz, amit egy különleges helyszínről, Párizsból tudatott.

„Áldott vagyok, az Úr túl jó hozzám” – írta.

Kajdi Csaba

Bár a legjobbakban reménykedett, Kajdi Csaba, azaz Cyla otthonának ajtaján bármikor bekopogtathat a szomorúság, szeretett kiskutyáját, Sanyikát ugyanis nem lehet megműteni. Mint ismert, a modellügynökség-vezető pár napja tudatta, hogy a külön rajongótáborral bíró kedvence májrákkal küzd.

„Pipi hazatért, sajnos a bánat bármelyik ajtón, bármikor bekopogtathat. Hozzánk is bekopogott. Felnyitották, de nem tudják kivenni a daganatot,

nem tudják szegénykémet megműteni.

együnk Pránanadira, azt hozzá kell tennem. Pipinek most nincs jó kedve. Anyukám, amíg velünk van, velünk van, addig kell szeretni, amíg lehet!”– mondta elcsukló hangon, a könnyeivel küszködve Kajdi, akinek szavait az nlc.hu idézte.

Fodor Zsóka

Nehéz döntés előtt áll Fodor Zsóka. Az ország Magdi anyusa egyre inkább úgy gondolja: fel kellene számolnia pécsi albérletét, amelyet négy éve vett ki, hiszen egyre kevesebb az olyan színészi munka, ami a városhoz köti.

„Ez egy nagyon nehéz szituáció, mert imádok Pécsett lenni, de az ottani darabok, amikben játszom kezdenek kifutni, és nem úgy tűnik, hogy a jövőben lesznek új megkeresések. Budapesten jóval több a felkérésem. Még nem teljesen biztos, hogy fel kell számolnom a pécsi albérletemet, de sajnos meg van rá az esély. Nehéz ettől a szívem, ráadásul ha úgy alakul, hogy mennem kell, akkor ki kell pakolnom a teljes lakást. Még szerencse, hogy a könyvgyűjteményem Budapesten van. (...) Egyedül élek, egyedül kell magam fenntartani, és a színházi munka nem jár fix havi fizetéssel. Bár nem panaszkodom, azt gondolom, hogy

luxus nyolcvanévesen fenntartani egy budapesti lakást, egy pécsi albérletet és a balatoni mobilházat.

Sajnos muszáj racionálisan gondolkodnom, de nagyon fájna a szívem Pécsért. Persze bármikor visszatérhetek oda, de nagy biztonságot nyújtott az ottani albérlet” – magyarázta a Ripostnak a színésznő.

Majka

Igyekszik nem elkényeztetni gyermekeit, ám a legfontosabb dolgokat biztosítani fogja Mariánnak és Olivérnek Majoros Péter, azaz Majka. A rapper-műsorvezető nem csinál titkot abból, milyen fontos számára az anyagi biztonság, s két fiának jövőjével kapcsolatban is időben cselekedett: lakást vett nekik, később pedig autót is fog – írja a Blikk a Story magazin nyomán.

„A gyerekeimnek nagyon régen elintéztem, hogy mindkettejüknek legyen egy lakása, kapnak egy autót, és majd beszállok, ha szeretnének társként vállalkozni valamit. De azt nem szeretném, hogy felépítek valami birodalmat, ami majd átszáll rájuk. Vagy hogy azzal szembesüljek fent, amikor lenézek – vagy lentről, amikor felnézek –, hogy olyanná váljanak, mint a környezetemben egy-két annyira jól élő csemete, akiknek mindenük megvolt, és akiknek gyakorlatilag fogalmuk sincs az értékről, az értékrendről” – magyarázta a BIZness című podcastben a rapper-műsorvezető, aki a beszélgetés során a munkájára is kitért.

„Az a baj, hogy az én szakmám, amiből jelenleg élek – és amiből nagyon jól élek – túlságosan kényessé teszi az életet. Az elmúlt húsz évben, amíg én eljutottam oda, hogy úgy élek, ahogy élek, rengeteget melóztam. És nem árulok zsákbamacskát,

már nem akarok rengeteget melózni.

Nincs kedvem hétfő reggel felkelni, napi tizenkét órát dolgozni.”

Herceg Erika

Korábban az X-Faktor női mentorának, Herceg Erikának is volt része szerelmi csalódásban. Az énekesnő azonban nem tartja magát bosszúálló típusnak: nem is haragszik arra az exére, amelyik megcsalta őt.

„Sokkal könnyebben veszem a nehézségeket. Mindig úgy gondoltam, hogy minden embernek, aki bejön az életünkbe, annak szerepe van. Ha valaki megbántott, akkor az csak azért történt, hogy bölcsebb, tapasztaltabb, erősebb legyek. Volt olyan párom, aki megcsalt, de nem haragszom rá. Elfogadtam, ő ilyen, és elkönyveltem a történteket azzal, hogy nekünk valamiért találkoznunk kellett. Ő segített abban, hogy rájöjjek:

képtelen vagyok eltűrni a félrelépést, és nem tudom elviselni, ha velem egy férfi tiszteletlen.

Minden ember, aki az életem szereplője volt eddig, kellett ahhoz, hogy oda jussak, ahol ma vagyok. Nagyon büszke vagyok arra, hogy végre van egy olyan párom, aki tisztel és szeret, aki a tenyerén hordoz, és maximálisan úriemberként viselkedik velem” – mondta a Story magazinnak az énekesnő, akinek szavait az nlc.hu idézte. Herceg az X-Faktor után eltűnt a kíváncsi szemek elől. Sokan azt sem tudták, Magyarországon maradt-e. Mint kiderült, az énekesnőt hosszú időre Budapesthez köti majd az új munkája. Hamarosan a Six című musicalben lesz látható a Madách Színházban.

Béres Anett

Eltávolították a csavarokat Béres Anett gerincéből. Az egykori valóságshow-szereplőt nyolc hónappal ezelőtt érte súlyos baleset: egy ayahuasca-szeánszon vett részt Sáfrány Emese társaságában, ám miután a tea kifejtette a hatását, a hallucináció elől az erdőbe menekült, ahol életveszélyes sérüléseket szerzett. Több csontja is eltört, az orvosok pedig úgy vélték, gyógyulása hosszú időt vesz majd igénybe, ám egy különleges kezelésnek köszönhetően az felgyorsulhatott.

„Amikor ez a baleset történt, valójában fel sem fogtam, mennyire súlyos. Egy dologra tudtam koncentrálni: életben vagyok, megmentették a gerincemet, nem kerültem tolószékbe. Nem gondoltam volna, hogy nem telik el egy egész év, és majdnem jól leszek. (...) Óriási a változás, igazából meggyógyult a csigolyám, visszacsontosodott. Azt mondta az orvos, hogy ennél jobban már nem tud összeforrni, szerinte ugyanígy néz majd ki fél év múlva is” – mesélte a Fókusz riportjában Béres.

(Borítókép: Majka, Herceg Erika. Fotó: Index/Papajcsik Péter, Index/Szovathy Kinga)