horoszkóp

Ki a hét lúzere? Az angol Britney Spears? A kölyökkutyát dobáló katona?

2008.03.09. 21:07
Hét nap termése: egy kegyetlen tengerészgyalogos, egy alibiből nősülő hongkongi pornóbotrányhős, a büdös Bloom, a macsó McConaughey, a valódi Spears és angol hasonmása, a kirúgott Kelemen Anna és a bepálinkázott Hujber. Melyikük viselkedett a legkínosabban? Ön dönt!

Utáljuk David Mortarit

Nemrég egy meglehetősen sokkoló videó került fel az internetre. A nagy port kavaró felvételen az látható, amint Irakban szolgáló hawaii tengerészgyalogosok szakadékba hajítanak egy kiskutyát. Az egyik katona ugyan megjegyzi, hogy ez nagyon gonosz dolog volt, de a másik csak mosolyog és egy vállrándítással elintézi az ügyet. Bár még vizsgálják a felvétel valódiságát, az egyik tengerészgyalogosnak, bizonyos David Mortarinak egy külön weboldalt szenteltek azok, akik üzenni szeretnének a kegyetlen katonának.

Alibi házasság

Edison Chen, a hongkongi pornóbotrány főszereplője továbbra sem tud kimászni a slamasztikából. Először kirúgták következő filmjéből, majd halálos fenyegetéseket is kapott, mert a laptopjáról az internetre szivárgott felvételeken olyan lányok is láthatóak, akik kapcsolatban állnak különféle helyi maffiózó-csoportokkal. Hogy mentse a bőrét, a Szigorúan piszkos ügyek című filmből ismert színész megígérte, hogy visszavonul, majd bejelentette, hogy megkéri barátnője, az egyik dühös maffiafőnök unokahúgának kezét. Sajnos a lány nemet mondott.

Bloom, a büdös édibogár

A világ egyik legvonzóbb férfijának tartott sztárnak sok mindent el lehet nézni. Vannak olyan dolgok, amik azonban Orlando Bloom esetében is megbocsájthatatlan bűnnek számítanak, és most nem a copfra gondolunk. A színész barátnője szerint ugyanis pasija magasan tesz a személyes higiéniára, napokig nem vesz fel tiszta ruhát, farmerjait és zoknijait hetekig hordja mosás nélkül, ráadásul együtt alszik a kutyájával, ennek következtében pedig meglehetősen büdös. Persze ez nem akadályozta meg Miranda Kerrt abban, hogy igazi édibogárnak titulálja.

Lökd ide a sört!

Bár Matthew McConaughey kicsit papucs lett új barátnője, a brazil modell Camilla Alves oldalán, nemrég meglehetősen "férfias" ötlettel állt elő. Azt tervezi, hogy három hónap múlva születendő gyermeke kedvenc söre után kapja majd a nevét. A remek ötlet szülőatyja nem más, mint a színész bátyja, Rooster McConaughey, aki egyik kisfiának a Miller Lyte nevet adta. Természetesen könnyen előfordulhat, hogy Alves ezt a tervet is megvétózza.

Spears v 1.0

Most sem hagyhatjuk ki a felsorolásból Britney Spearst, aki régóta gyártja futószalagon a botrányokat és lúzerebbnél lúzerebb sztorikat. Bár igen bölcs dolog volt végre megszabadulni élősködő barátjától, Adnan Ghalibtól, az út idáig meglehetősen rögös és hosszú volt, a vég pedig meglehetősen kínos. A problémás celeb azután rúgta ki paparazzóból lett pasiját, miután túlfűtötten szexi smseket talált a férfi vadonatúj iPhone-ján, ami egy szaftos veszekedés után a medencében landolt. Ghalib persze nem gyászolt sokáig, állítólag már be is költözött új barátnőjéhez, aki felszolgálóként keresi a kenyerét.

Spears v 2.0

Kerry Katona nemrég felháborítónak tartotta, hogy a brit sajtó szerint ő az angol Britney Spears, pedig az Atomic Kitten egykori, magyar származású énekesnője valójában mindent megtesz annak érdekében, hogy az újságíróknak igaza legyen. A News of the World információi szerint ugyanis a negyedik gyermekével várandós celeb naponta 10 szál mentolos cigarettát szív el, hamburgert eszik, egy ültő helyében elfogyaszt egy üveg bort, és ami a legrosszabb, naponta több mint 100 fontot (kb. 35.000 forint) költ kokainra. Ezek szerint Spears gyermekei nem járnának jobban, ha Katona beváltaná ígéretét, és örökbe fogadná őket.

Kelemen Annát elhagyták

Alig pár nappal azután, hogy kiderült, az idős hölgy, akit Kelemen Anna kutyája megharapott, 18 millió forintot követel a ex playmate-től, dr. Magyar György úgy döntött, hogy nem képviseli tovább Annácskát az ügyben. Az ügyvédnek elege lett abból, hogy Annácskát nem tudta elérni telefonon és, hogy a playmate soha nem hallgatott a tanácsaira. "Hivatalosan is bejelentettük a hatóságoknak, hogy lemondtam Kelemen Anna védelméről"- nyilatkozta dr. Magyar György a Borsnak.

Atyai pofon

A Jóban Rosszban ügyeletes szépfiúja nem fér a bőrébe, pedig alig pár héttel ezelőtt bocsájtották próbaidőre a múlt tavasszal történt kameradobálós incidens miatt. Hujber Ferenc ezúttal Gesztesi Károlynál húzta ki a gyufát. A TV2 főzőműsorának felvételén ugyanis kicsit bepálinkázott, és nem viselkedett úriemberhez méltóan. Liptai Claudia férje erre lekevert neki egy atyai pofont. Gesztesi Károly azóta sem bánta meg tettét, Hujber Ferenc azonban bocsánatot kért viselkedéséért.