horoszkóp

Ki a hét lúzere: a királyi címtől megfosztott Delhusa, vagy a hisztizve cigiző Oláh Ibolya?

2008.11.16. 20:55
Bár Delhusa Gjon a magyar könnyűzene főméltósága, nem ő lett a Dzsungel királya. Sőt, még utcát sem neveztek el róla. Zimány Linda eközben egy gyomorrontással ünnepelte meg, hogy hazatérhetett, míg Oláh Ibolya honvágya miatt alig bír uralkodni magán. Akárcsak Kanye West, aki ezúttal Angliában látta el egy fotós baját. Amy Winehouse viszont annyira boldog, hogy pólóban és rövidnadrágban keresi szeretőjét az utcán, és vodkával kínálja az amúgy hőn gyűlölt lesifotósokat. Vajon melyikük lesz ezen a héten a legnagyobb lúzer?

Lehet, hogy Delhusa Gjon a magyar könnyűzene főméltósága, a közönséget azonban nem sikerült meggyőznie arról, hogy ő a megfelelő személy, aki betölthetné a Dzsungel Királya posztot. A Nika se perimeno énekese közvetlenül a döntő előtt esett ki, és a Celeb vagyok, ments ki innen! második szériáját az örökké vidám Keleti Andrea nyerte meg, annak ellenére, hogy a Velvet Szőke András mellett kampányolt, de ez egy másik történet. Ráadásul röviddel ezután, hogy a magáról szuperlativuszokban beszélő Delhusa "Rambo" Gjonnak el kellett hagynia a celebek argentin táborát, kiderült, hogy a Google Maps Budapest térképén az egyik utca dzsungelbéli barátja, Fekete Pákó nevét viseli. Nem tudjuk, hogy az énekes megbánta-e, hogy a didikirályt ideiglenesen lecserélte egy papagájra. Némi öröm az ürömben, hogy Delhusa Gjont pár nappal ezelőtt védelmébe vette felesége, annak ellenére, hogy éveken át megcsalta őt. "Talán picit bele is hajszoltam a csajozásba, mert én meglehetősen visszahúzódó, otthonülő ember vagyok, soha nem kísértem el őt partikra, rendezvényekre" - nyilatkozta Zsuzsa.

Zimány Linda a viszontagságos hazaút előtt

Bár Zimány Lindáról már a múlt héten kiderült, hogy nem lesz a Dzsungel Királynője, ám ekkor sikerült megúsznia, hogy szerepeljen lúzerlistánkon, viszontagságos hazaútjának köszönhetően most nem volt ilyen szerencséje. Mint kiderült, a táborozás során oly sokat nélkülöző híresség hazafelé dőzsölt egy keveset, aminek következtében elcsapta a gyomrát és sikerült végighánynia a repülőutat. Természetesen nem feledkezhetünk meg a TV2 bátor sztárjairól sem, akik számára még nem ért véget az afrikai kaland. Ezúttal Oláh Ibolyát emelnénk ki, akinek jó szokásához híven ismét sikerült megszegnie egy szabályt, a műsor alatt ugyanis egyetlen hírességnek sem szabad rágyújtania, az énekesnőnek mégis sikerült szereznie pár szál cigarettát a táboruk fegyveres őreitől. Bár lehet, hogy több sztárjátékos is rágyújtott már az elmúlt napok során, egyedül Oláh Ibolya volt az, aki a stáb és a nézők előtt is lebukott. Az már csak hab a tortán, hogy a robbanékony természetű énekesnő nehezen viseli, hogy még mindig nem térhetett vissza Magyarországra, és emiatt meglehetősen sokat hisztizik.

Akinek esetleg elvonási tünetei lettek volna amiatt, hogy már rég nem halott Molnár Anikóról, fellélegezhet. A Való Villa egykori lakóját ugyanis nemrég vendégül látták a Tabu Tv egyik műsorában, ahol egy átveréssel sikerült elbizonytalanítani egy kevéssé. És ha már szóba került a volt pasijával egykoron erotikus táncműsort előadó celeb, akkor feltétlenül meg kell említenünk Sváby Andrást is, aki a hírek szerint egy erotikus vetélkedővel kíván visszatérni a televíziózáshoz. A saját ötleten alapuló műsorról állítólag több külföldi és magyar csatornával is tárgyal, de ennél többet sajnos nem sikerült kideríteni. A hazai celebek sorát a Jóban Rosszban című sorozat egyik szereplője, Várdai Anikó zárja. Annak ellenére, hogy a színésznő már kilenc éve együtt van párjával, még mindig nehezen tudja kimondani kedvese nevét, akit egyébként, Mbaye Ndiaye-nak hívnak. Szerencsére ez az apróság nem áll boldogságuk útjában és "kapcsolatuk olyan jól működik, mint kevés házasság."

Hang Mioku az étolajkúra előtt

A külföldi hírességek ezen a héten nem voltak aktívak két kivételtől eltekintve, akik mindig gondoskodnak arról, hogy ne maradjunk botrányok nélkül. Elsőként jöjjön Kanye West, a paparazzók réme. Az amerikai énekes ezúttal Angliában látta el egy fotós baját. Úgy tűnik, Amy Winehouse is csak a frizuráját változtatta meg, a személyisége maradt a régi. Egyik nap egy sortban és egy pólóban vágott neki a hideg londoni éjszakának, hogy fellelje volt szeretőjét. Bár a küldetés nem járt sikerrel, táncra perdült és még egy üveg vodkát is ajándékozott a lesifotósoknak.

Végül következzenek azok a lúzerjelöltek, akik ugyan nem híresek, de ennek ellenére mindenképpen meg kell említenünk őket, hiszen sikerült maradandóan nagy hülyeséget elkövetniük. Ott van például az a 23 éves férfi, aki ki szerette volna rabolni az egyik kecskeméti pénzváltót, ám egy figyelmes alkalmazott egy gombnyomással bezárta őt az ügyféltérbe, így a rendőrségnek nem jelentett nagy kihívást elkapni őt. Sokkal tragikusabb annak a 48 éves koreai nőnek a története, aki közönséges étolajat fecskendezett az arcába miután egyetlen plasztikai sebész sem volt hajlandó megműteni őt, és az a szilikon is elfogyott, amit egy jószívű, ám kissé meggondolatlan orvos adott neki. Valamivel ártalmatlanabb kimenetelű volt annak a brit férfinak a függősége, aki napi 10 liter kólát ivott. Miután felhagyott ezzel a szokásával csaknem ötven kilót fogyott.