horoszkóp

Ki a 7 lúzere? A hernyóevő vega recskabajnok vagy a tolvaj szépségkirálynő?

2008.10.26. 21:36
Bár a hetet Guy Ritchie és Madonna válása aranyozta be, a hazai lúzerek is próbálkoztak rendesen. Hernyót evett a műdzsungel recskabajnoka, akinek egyből jelentkezett az utódja, szinte az oltár előtt mondtak nemet a Viszkisnek, kiderült, hogy a fél világ magyar szeretőt tart, kedvencünk azonban Miss Teen Luisana, aki hülyébb, mint a férfi, aki lehugyozta lakótársa kutyáját, mert a csaj nem dugott vele. Ráadásul megint daloltak a popzenészek.

A két héttel ezelőtti nyertes Benkő Dániel ugyan nem tudta felülmúlni akkori teljesítményét, de azért hernyót zabálni a műdzsungelben szinte nagyobb bénázás, mint hálózsákban maszturbálni. Bár Benkő hazajött és nem is nyert, bízhatunk Rippel Ferencben, aki bevallotta, ő bizony elvonulva oldja majd meg, ha rájön a szükség. Reméljük a kamerák azért követik majd. Delhusa Gjon pedig nyilván kora miatt nem válaszolt a kínzó kérdésre, mit csinál a dzsungelben, ha rájön a dughatnék. Nyilván örül, ha a következő kéthétben egyszer feláll neki.

Hazai lúzerből még van a Viszkis, aki azt hitte, kiszabadul, és várja egy feleség, csakhogy a levelezőpartnere rájött, hogy tényleg nem maradt egy fillér sem a rabolt vagyonból, és lelépett. Persze Michelle Wild sem dicsekedhet. A jó útra térésből és a színészi karrierből lett egy szexkönyv meg egy újabb vetkőzés, bizonyítandó, nehéz a kitörés a pornós múlt fogságából. Lazán kapcsolódik hozzá Keleti Györgyi, aki unalmában hamarosan szájat kisebbíttet.

Lúzerek szépen, sorban, képekben

És vannak még a kiváló magyar szeretők, az IMF-vezéré, aki nyilván sokkal többet bukik kalandjával, mint főnöke, aki megtarthatja hivatalát, miközben ő bárhova megy, összesgnak majd a háta mögött, ő volt az, aki... Pedig sokat tanult, sokat dolgozó karrierbürökrata, aztán most milyen hírbe keveredett? Szintén nem lesz könnyű Pakay Edit élete, aki több hírességgel fotózkodott már, de a szexmániás David Ducovny-val hozták először igazán hírbe. És először nem is tagadott, csak miután rászóltak. Valahogy másodszorra nem annyira hihető, hogy nem dugtak.

A külföldi mezőny a szokásos formáját hozta, Madonna igyeszik hülyét csinálni mostmég férjéből, Guy Ritchie-ből, mintha az előző tíz évben nem együtt éltek volna, Guy Ritchie meg tűri. Az asszonynál a pénz meg a gyerekek, nyilván nem nagyon ugrálhat, de azért egy sötét szobán egyszer még biztos bemos egyet Madonnának.

David Hasselhoff az alkeszvideó óta gigalúzer, de hogy most szét lehet rúgni a seggét, az nagy öröm a fejlődő ifjúság számára. Vagy nem? Ezt majd eldöntik önök. Az viszont nem kérdés, hogy nem dugni, majd lehugyozni a meg nem dugott nő kutyáját, hatalmas lúzerség, emiatt még börtönbe is kerülni meg a bénaság csúcsa. Márpedig akadt egy ember a héten, akinek ez sikerült.

Már csak az a kérdés, ő-e a nagyobb lúzer, vagy Miss Teen Louisiana, aki először fizetés nélkül akart lelépni egy étteremből, aztán ottfelejtette a táskáját, amiben benne voltak az iratai, de hogy még egy oka legyen a rendőröknek elvinni, egy adag füvet is a papírjai mellé készített. Naná, hogy a jogerős ítéletet meg sem várva vették el a koronáját, mert úgy gondolták, ő még szépségkirálynőnek is hülye. Hát akkor mire jó?

Ráadásként egy videó, ha még ők sem lennének elég lúzerek: az állítólagos magyar popszakma, élen a józan életű Anti Fitnesz Tamással, kiáll a józan autóvezetés mellett. Még jó, hogy Palcsó Tamás nem volt közöttük.

Munkás hétköznapokat, szebb jövőt.