horoszkóp

Önök szavaztak, a nyertes celebek kommentáltak

2008.01.13. 06:30
Voksán Virágot meglepte, hogy ő lett az év szépségkirálynője, Mészáros Dóra pedig - aki Önök szerint 2007 pornószínésznője - örül, hogy kíváncsiak rá. Schobert Norbi szívesen lesz egész életében lúzer, ha felesége, Rubint Réka mellett lehet, Gáspár Győző viszont nem kommentálta második helyezését.

Az elmúlt pár hétben megkérdeztük a Velvet olvasóit, hogy szerintük ki az év szépségkirálynője, pornószínésznője, illetve lúzer celebje a hazai mezőny képviselői közül. Szerencsére Önök szorgalmasan kattintottak kedvenceikre. A győzteseket az eredményhirdetés arról kérdeztük, hogy mi a véleményük helyezésükről.

Az év szépségkirálynője

A 2007-es év szépségkirálynője nem a hagyományos versenyek győztesei közül került ki. Olvasóink szavazatai alapján ugyanis Voksán Virágot illeti meg ez a cím, aki áprilisban a Miss Hawaiian Tropic Hungary döntőjén végzett az első helyen. Mivel az eseményre nem engedték be a sajtó képviselőit, Voksán Virág tájékozatott minket a fejleményekről másnap reggel.

A év végi szavazás eredményét természetesen tudattuk a győztessel is. „Nagyon meglepődtem, amikor tudomást szereztem róla, de nagyon jó érzés volt. Úgy gondolom, hogy ez nagy elismerés” – nyilatkozta Voksán Virág, aki 2006-ban közönségdíjas lett az Év Playmate-je választásán. Lapunknak azt is elmondta, hogy a hízelgő eredmény ellenére valószínűleg nem indul majd több szépségversenyen, ugyanis szerinte minden nevesebb, színvonalasabb, glamour-jellegű megmérettetésen részt vett. Hozzátette, a hagyományosabb versenyeken, például a Miss World Hungary-n akkor sem indulhatna, ha szeretne, mivel két férfimagazinban, a Playboy-ban és a CKM-ben is jelentek meg róla aktképek, ráadásul szerinte ez egy kicsit fiatalabb generációnak szól.

Voksán Virág persze már kidolgozott a B-tervet, tavaly ugyanis elhatározta, hogy DJ lesz, azóta pedig rendszeresen fellép különböző szórakozóhelyeken. Pár hete az ő és Niki Belucci nyomdokaiba lépett egy másik playmate is, mégpedig Metzker Viki, aki a 2007-ben nyerte meg a férfi magazin által meghirdetett versenyt. A nemrég szintén lemezlovasként debütált lány a harmadik helyen végzett szavazásunkon.

Az év lúzere

Bár az év lúzere választáson több külföldi celebet is indítottunk, az első helyen két hazai híresség végzett, mégpedig Schobert Norbi és Gáspár Győző. Igaz, ők nem egyénileg, hanem családostul vettek részt versenyben. A Nagy Fogyás trénere és felesége, Rubint Réka vélhetően az ominózus, a Sziget Fesztivál alatt készült videónak köszönhetik az első helyet.

„Egész életemben szeretnék ilyen lúzer maradni a Rékával, mint amilyen az elmúlt években voltam. A Szigetes, kánikulás, spicces, vágatlan mementóm pedig tényleg nagy balfék lépésem volt. Van ilyen” – kommentálta Schobert Norbert az olvasók döntését. Hozzátette, tavaly Magyarország számára is meglehetősen viszontagságos év volt. „Ahogy alakult a gazdasági, politikai élet, a magyar feldolgozó cégek élete a körülöttünk lévő volt szocialista szomszédokhoz képest, az tragikus. Azt kívánom az országnak, hogy 2008-ban ne legyen ilyen önsorsrontó, mert jelenleg tízmillióan vagyunk ezen a toplistán sajnos..."

Bár celeblistánkon Gáspár Győző megelőzi Schobert Norbertet, itt kénytelen beérni a második hellyel, pedig 2007-ben ő volt a legszorgalmasabb híresség, már ami képtelenebbnél képtelenebb sztorik gyártását illeti. Az eredményt nem kívánta kommentálni.

Az év pornószínésznője

Az olvasók szavazatai alapján Mészáros Dóra lett az év pornószínésznője. "Mindig örülök, ha azt érzem, hogy az emberek kíváncsiak rám. Megtisztelő, hogy vették a fáradtságot és szavaztak. Az eredmény persze meglep egy kicsit, hiszen én nem dolgozom fiúkkal. Köszönöm mindenkinek" - nyilatkozta a Velvetnek, miután tudattuk vele az eredményt.

A sztriptíztáncosnő erőfeszítéseit azonban nem csak a közönség, hanem a szakma is értékelte. Amellett, hogy tavasszal ő volt a romániai Eros Show sztárvendége és a legjobb erotikus műsor kategóriában őt hirdették ki győztesnek, pár hónappal később a zürichi Extasia 2007 erotikus kiállításon pedig a legjobb európai sztárnak járó díjat vihette haza. Az eseményen Tera Patrick is megcsodálta Mészáros Dóra műsorát. Patrick azon kívül, hogy ismert pornószínésznő, a Biohazard énekesének és basszusgitárosának, Evan Seinfeldnek a felesége.