horoszkóp

Eltűnnek a celebvilág mély dekoltázsai

bry
2009.03.23. 12:02
Most megmutatjuk, hogyan lett a cserebogárból botsáska, azaz, hogy tűnt el Angelina Jolie és Cameron Diaz dekoltázsa. Ön szerint kiről hiányzik leginkább a dekoltázs?

A hírességek úgy váltogatják mellméretüket, mint mások a fehérneműiket. A legtöbb sztár szilikonnal próbálja megnövelni dekoltázsa látványosságát, azonban vannak néhányan, akiket egy cseppet sem zavar, hogy laposak, mint egy deszka. A kebelméret csökkenése több dologgal is magyarázható, állhat mögötte hirtelen fogyás, mint Renee Zellwegernél, de a mellek hirtelen eltűnése a szülés következménye is lehet pont úgy, mint Angelina Jolie-nál. Néha azonban szimplán magyarázható a dekoltázs méretváltozása azzal, hogy kedvenc hírességünk aznap nem push-up melltartót vett fel. Nézze meg, hova tűntek a hírességek mellei.

Angelina Jolie mellei a szülés után tűntek el

A színésznő júliusban adott életet ikreinek, Konxnak és Vivienne-nek, és a szülés után alig telt el pár hónap, Angelina Jolie-t az egyébként teljesen normálisnak mondható plusz kilók helyett a kóros gebesége miatt támadták. A fogyás okaként a bulvárlapok a testképzavart és a szülés utáni depressziót jelölték meg. A legújabb pletykák szerint azonban könnyen elképzelhető, hogy nem kell sokáig meglennünk Jolie óriási keblei nélkül, a színésznőt ugyanis ismét terhességgel gyanúsítják.

Angelina Jolie: 2009-ben és 2008-ban

Paris Hilton push-up melltartóval variál

Paris Hilton sosem tartozott a nagy melleket villantó nők közé, azonban dekoltázsával ő is tudott meglepetéseket okozni. Az örökösnő korábban már kifejtette, hogy nem akar kés alá feküdni, mivel az csak öregíti az embert, így elég valószínű, hogy mellméret a legtriviálisabb megoldást alkalmazva variálja, vagyis alkalmanként push-up melltartóval turbózza fel dekoltázsát.

Paris Hilton egy héten belül két méretet prezentált

Zellweger fogyása a szerepeinek köszönhető

A színésznő kétszer vállalta fel, hogy eljátssza a ügyetlen brit szingli, Bridget Jones szerepét, így kétszer is tanúi lehettünk hirtelen elhízásának és fogyásának. Természetesen a súlykülönbséget nem csak a mérleg nyelvének állásán lehetett észrevenni, Renee Zellweger dekoltázsa is a fogyókúra áldozatául esett. Az utóbbi időben azonban nem a szerepeinek köszönhető Zellweger szupervékonysága, a sztár saját bevallása szerint azért ilyen karcsú, mert túlzottan stresszes életet él.

Renee Zellweger 2008-ban és 2004-ben

Lindsay Lohan a súlyingadozás királynője

A színésznő már számtalanszor bizonyította, képes iszonyatosan vékonyra fogyni, majd ezután, mintha mi sem történt volna, ismét visszanyerni az eredeti alakját. Lindsay Lohan jelenleg botsáskás időszakát éli, pedig egy évvel ezelőtt még a dús keblű Marilyn Monroe hasonmásaként készítettek róla fotósorozatot. Igaz azóta ezt már sikerült alulmúlnia, legutóbbi fotózásán még a csípőcsontja és a bordái is tökéletesen látszottak.

Lindsay Lohan 2007-ben és 2006-ban

Nicole Richie vagy anorexiás vagy bulémiás

A bulvárlapok számtalanszor megvádolták már Lionel Richie nevelt lányát azzal, hogy bulémiás vagy anorexiás, viszont sosem derült ki, hogy pontosan mi is okozza súlyproblémáit. Egy dolog azonban biztos, a Paris Hilton oldalán feltűnt Nicole Richie közös műsoruk, a Wildlife forgatása idején még egy jó húsban lévő nő volt. Mára azonban teljesen lefogyott, mellei is csak akkor tűntek fel újra, mikor első gyermekét várta, igaz akkor is megijedt tőlük.

Nicole Richie 2006-ban és 2004-ben

Cameron Diaz mellei mintha nem is lettek volna

A színésznő számára a Maszk című film hozta meg a világhírnevet még 1994-ben, valószínűleg azért, mert szőke hajkoronáján kívül volt mit mutogatnia mellmagasságban. Mára azonban Cameron Diaz nem a nagy melleiről, hanem sportos alakjáról ismert, annak ellenére, hogy a sztár nemrég kijelentette: mindennél jobban szeretné, ha nagy segge lenne.

Cameron Diaz a Charlie angyalaiban és a Maszkban