Zalatnay lenyomta a magyar celebmezőnyt

2006.11.11. 12:40
Zalatnay mellműtétjével még Gáspár Győző szilfid alakja sem veheti fel a versenyt: ha a koncertjegyei is így fogynának, Cini lehetne a magyar könnyűzene régi-új királynője. Egyelőre a magyar celebmezőnyé.

Zalatnay újonnan indult weboldalán múlt héten még külön cikkben nem értette, miért csak 66. helyen áll a HDCB celeb-toplistáján. Azóta valószínűleg elégedettebb: az elmúlt héten mellhosszal bár, de beelőzte a teljes magyar celebvilágot.

Hogyan számítjuk a HCI-indexet?
HCI = Hungarian Celebrity Index. A HCI pontszám mutatja meg, hogy aktuálisan ki mekkora celeb Magyarországon. Logaritmizálástól sem mentes képletében figyelembe vesszük az interneten található említések számát, a Velveten és az Indexen megjelent cikkek számát, azok megjelenésének idejét, olvasottságát, és az Önök szavazatait Az Index profilja miatt torzuló adatokat úgy korrigáljuk továbbá, hogy pontszámokat a showbiz/sport/közélet kategóriák alapján súlyozzuk.

Az énekesnőről börtönben tartózkodása alatt is sorban jelentek meg a cikkek, volt valóságshowja, szabadulása óta pedig minden vonalon elárasztotta a médiát. Ha a HCI-index kizárólag ez alapján mérne, már régóta első is lehetne a listánkon. Zalatnay bűnössége vagy ártatlansága azonban letöltött büntetése ellenére a mai napig megosztja a közvéleményt, ez az olvasói értékelés alacsony pontszámában tükröződik is. De akár elítélik, akár szeretik, akár csak a mellplasztikája eredményére kíváncsiak, a legtöbb infót mégiscsak a netről szerzik be róla, a Google segítségével. Ez pedig - az olvasottság mellett - elegendő volt hozzá, hogy a héten Cini végül Gáspár Győzőt is beelőzze.

A toplista egyéb helyein nem volt igazi fészkelődés: a múlt heti élcsapat, Győző, Kelemen Anna és Görög Zita egy hellyel hátrébb szorulva bár, de ugyanúgy szoros egységbe forrva őrzi az édeshármast. Igaz, közben a lányok helyet cseréltek, most Anna van felül. Szárnyal azonban Bochkor Gábor, akinek apasági híre mindenkit olyannyira felkavart, hogy mi azóta nem győzzük írni a cikkeket, Önök pedig mindent tudni akarnak róla, és e cikkek olvasása mellett a Google-lal is mohón kutatnak az új információk után. Olyannyira, hogy Bochkornak ezzel sikerült beférkőznie az ötödik helyen álló Schobert Norbert és a nyolcadik helyre visszaszorult neje közé is. Rubint Réka légmellét Önök sem keverik a szilikoncickókkal, talán ezért is kezd kifogyni belőle a szufla. Így lehet, hogy közé és Norbi közé Bochkoron kívül még a Szeszélyes című remake-műsorral reciklált Antal Imre is befért. Férje azonban még egy hellyel feljebb is kapaszkodott, köszönhetően annak hogy Önök értékelik az őszinte vallomásokat: most például azt, hogy az ő tökei nem szenzációsak.

Klikk!

Kapócs Zsóka körül légüres tér van buzizós elszólása óta, a bulvárlapok mélyen hallgatnak, az meg senkit nem érdekel, hogy az egykori szépségkirálynő egy külvárosi színházban véli beteljesíteni színésznői ambícióit. Mivel nincs mit írni róla, nincs mit olvasni se, a cikkszám drasztikus csökkenése pedig érződik a helyezésén is: kilenc helyet esett vissza.

Mary Zsuzsi viszont az a celeb, akit mindig meg lehet kérdezni, hogy áll épp interkontinentális szerelmével, Szabolccsal, Önöket pedig ez mélyen meghatja. Azon kívül, hogy lelkesen olvassák a szerelmes szappanopera újabb és újabb fejezeteit, szimpátiaszavazataikkal is fenntartják neki a 9. helyet.