horoszkóp

Havas Henriknek mennie kellett

2007.11.18. 10:49
Schobert Norbi nem kímélte a TV2 felfüggesztett műsorvezetőjét és letaszította őt a képzeletbeli celebdobogóról. Ezen a héten Kondor Csabának és Fridel Fruzsinának köszönhetően még azt is megtanultuk, hogy az utolsókból lesznek az elsők.

Lehet, hogy Schobert Norbinak és csapatának nincs szerencséje a Nagy Fogyás című műsorban, celeblistánkon viszont tarol a TV2 valóságshowjának edzője. Norbi ugyanis elfoglalta Havas Henrik helyét, aki ki tudja mióta ül már a dobogó harmadik fokán. Úgy tűnik, a Tanár Úr egyelőre hiába indított blogot a Velveten.

Jól járt

Férje sikerét meglovagolva Rubint Réka is feljebb lépett. Schobert Norbi neje helyet cserélt a Zalatnay Cinivel, aki ugyan sokáig volt harmadik, pár hete viszont visszacsúszott az ötödik helyre. Schoberték jobban teszik, ha nem csak Gáspár Győzikére és Kelemen Annára koncentrálnak, ugyanis az utóbbi pár napban egy-két sztár újra erőre kapott és fenyegető közelségbe jutott. Kiszel Tündének jót tett, hogy kicsit megritkította védjegyévé vált szemöldökét, hiszen öt celebet utasított maga mögé, így most a nyolcadik. Bochkor Gábor pedig, aki sosem volt macsó, közvetlenül a műsorvezetőnő elé furakodott be.

Benne vannak

Ezen a héten több celebnek is sikerült ismét bekerülni az első húsz közé. Béres Alexandra a tizenkettedik, Gáspár Bea a tizenhatodik, Stohl András pedig a tizenkilencedik helyre lépett előre. Persze az új belépők miatt pár hírességnek távoznia kellett a top20-ból. Szávay Ágnes például, aki pár napja még a tizenötödik volt listánkon, a huszonharmadik helyre esett vissza. Névrokona, VV Ágica sem járt sokkal jobban, ő egy hellyel a teniszezőnő előtt végzett.

Sikeres férfiak

Utolsókból lesznek az elsők. Kiszel Tünde volt pasija, Kondor Csaba, aki a múlt héten még a vesztesek csapatában szerepelt, most kétszázhatvannyolc celebet hagyott le. Így ezen a héten ő lépett előre a legtöbbet listánkon. Janicsák István, a Z’zi Labor frontembere hasonló sikert könyvelhetett el. Két héttel ezelőtt kétszázötven helyet esett vissza, most viszont kétszázkilencet ugrott előre.

Sikeres nők

Az uraknál ismét jobban teljesítettek a hölgyek. Laky Zsuzsi ugyanis kétszáztizenegy helyett lépett előre. Őt Erős Antónia követi a sorban, aki pár napja még háromszázhuszonhatodik volt, most viszont a százhuszonkilencedik. Az RTL Klub saját alapítvánnyal rendelkező híradósának nyomában egy másik jótékony híresség, Dobó Kata lohol, aki most a huszonkilencedik helyezésig jutott. A celepasik szerencséje a hölgyekre is átragadt, a múlt héten meglehetősen szánalmas teljesítményt nyújtó Fridel Fruzsina száznegyvenhat helyet kúszott fel.

Tévézni ártalmas

A Barátok közt tagjainak nem sikerült fordítani kicsit kilátástalan helyzetükön. A sorozatban a rágógumi punk vonalért felelős Csifó Dorinát százötvennégy celeb előzte meg, a minden lében kanál Magdi néni, vagyis Fodor Zsóka pedig százhetven helyet csúszott vissza. Ezen a héten azonban nem csak a szappanopera sztárokra járt rá a rúd. Azurák Csaba, a Mokka és a Napló műsorvezetője százhuszonkilenc helyet bukott, m1-es kolléganője, Krizsó Szilvia pedig százhuszonhetet.

Lúzerek

A legnagyobb szégyen mégsem a televíziós celebeket érte. Az exszépségkirálynő Rába Tímeát, aki nemrég adott életet harmadik gyermekének, százkilencvennyolc sztár utasította maga mögé. Geszler Dorottyát csak öttel kevesebben, Qka Mc-t pedig száznyolcvanegyen. Márton Csaba, Zalatnay Cini volt pasija pedig az ötszázharmadik helyről a hatszázharminckilencedikre csúszott vissza.