horoszkóp

A celebek is emberek néha

2007.11.12. 23:31
Schobert Norbi lassan, de biztosan „updateli” celeblistánkat. A Nagy Fogyás egyik főszereplője - nejével, Rubint Rékával a nyomában - ugyanis a harmadik helyen tanyázó Havas Henrik babérjaira tör. Tommyboy-nak pont az hozta meg a sikert, hogy végre szakított barátnőjével.

Bár az ismét szerelmes Gáspár Győző továbbra is az első helyen tanyázik, és a gyanúsítottként kihallgatott Kelemen Anna sem adja alább a második helynél, az éppen hogy dobogós Havas Henrik pozíciója veszélyben forog. A TV2 felfüggesztett műsorvezetőjének nyomában ugyanis ott lohol a csatorna aktuális valóságshowjának egyik főszereplője Schobert Norbi, aki a múlt héten csak az ötödik volt, most viszont a negyedik.

Top 20

Ezen a héten Norbi felesége, Rubint Réka is rákapcsolt. Schobertné, aki napokban bemutatta saját ruhakollekcióját, a tizenhetedik helyet a hatodikra cserélte fel. Sajnos azt nem tudjuk megmondani, hogy ez a látványos előremenetel a divatbemutatónak köszönhető, vagy annak, hogy a házaspár elárulta, ők is emberek. Természetesen ezen a héten is voltak új belépők. Frank Gun, hazánk egyik legrégebb óta aktív pornósa tizenhét helyett lépet előre, és így most a huszadik. Csisztu Zsuzsa, aki állítólag majdnem kétmillióval tartozik barátnőjének és üzlettárásnak, Kaszala Claudiának, az újabb botránynak köszönhetően a kilencedik helyen landolt.

Érdemes szakítani

A Való Villa egykori lakójának, Tommyboynak bejött, hogy végre tényleg szakított barátnőjével, Béres Anettel, a chippendale ugyanis, aki a múlt héten csak négyszázhuszonkilencedik volt, most a százkilencvenegyedik. Az RTL Klub valóságshowjában szintén szereplő lány csak ötvennyolc helyet lépett előre. Igaz, így is megelőzi volt kedvesét, hiszen ő celeblistánk hatvankettedik szereplője.

Hölgyek…

A nőnemű celebek között Piringer Patricia viszi a prímet. A Viva volt műsorvezetője, akivel nemrég arról beszélgettünk, hogy pontosan mi a jó nő definíciója, kétszázharminchárom hírességet utasított maga mögé. Őt Pantichin Edina követi a sorban. A playmate, aki az egyik héten az élre tör, utána pedig rendszeresen több száz helyezéssel visszaesik, most jó passzban van, ugyanis visszatornászta magát a száznyolcvanadik helyre.

…és urak

A férfiak teljesítménye ezen a héten kicsit lemaradt a hölgyekétől. Koltai Róbert, aki nemrég a Megy a gőzős című film buliján magányosan szórakoztatta az egybegyűlteket, százharmincöt helyet lépett előre. Tőle jócskán lemaradt Ogli G, aki csak hetvenhat hírességet előzött meg. A magyar gengszter rapper persze így is a második lett a pasik mezőnyében.

Vesztesek közt

Alaposan rájárt a rúd a Barátok közt szereplőgárdájának volt és jelenlegi tagjaira. Dósa Mátyás, azaz Tóni, akit már hónapok óta nem láthatunk a képernyőn, kétszáznegyvennyolc helyet csúszott vissza. Csomor Csilla, aki jóval ifjú kollégája előtt távozott, megúszta egy kevésbé kínos, nyolcvanhárom helyezésnyi bukással. Annak ellenére, hogy Bruckmann Balázs még mindig szerepel a sorozatban, őt is utolérte volt kollégái végzete. A Dj-ként is tevékenykedő színészt százkilencvenöt híresség előzte meg. Bár Fridel Fruzsina a konkurens csatorna, a TV2 szappanoperájában szerepel, a Sors őt sem kímélte. A színésznő százhetvennyolc helyet esett vissza.

Nekik sem megy

Ez a hét nemcsak a sorozatszínészek, a popénekesek sem kedvezett. Kiszel Tünde exe, Kondor Csaba hiába készítette el a napokban második klipjét, ez sem hozta meg számára a kívánt sikert. Talán ha nem fogadja meg a kamerák előtt, hogy nem beszél magánéletéről, akkor nem csúszott volna vissza százkilencvenhat helyet. Kasza Tibor, a Crystal énekese és zeneszerzője csak pár hellyel maradt le mögötte, őt száznyolcvankét celeb körözte le.