Thaiföldön éli túl a telet a magyar celeb

2008.02.18. 15:45
A hazai celebek nem szeretik a telet, és a legtöbben akár több ezer kilométert is utaznak egy napfényes tengerpart kedvéért. Sebestyén Balázs és kedvese, Kasza Tibor és barátnője, valamint a Rékasi és a Bódi família például Thaiföldön lazul szívesen, de Mauritius is közkedvelt úti cél. Itt nemrég három híres pár: Dundika és Szentiványi László, Hajdú Péter és Sarka Kata, valamint Bodri Krisztina és korosabb udvarlója is tiszteletét tette. Az idősebb korosztály, mint például Vágó István, Szigeti Ferenc és Tátrai Tibor inkább a kevésbé felkapott, ám sokkal érdekesebb országokat, városokat célozza meg.

Irány Thaiföld!

Sebestyén Balázs

A legtöbb hazai híresség valami oknál fogva ezt a távol-keleti országot részesíti előnyben. Sebestyén Balázs, az RTL Klub műsorvezetője december huszonnyolcadikán szállt fel egy Thaiföldre tartó gépre kedvesével – állítja egyik olvasónk. Sebestyén negyedszer járt itt, mivel bámulatos helynek tartja. Barátnőjének pedig leginkább a majmok és az elefántok jöttek be. Bódi Guszti és felesége, Margó nem édes kettesben utazott Thaiföldre, magukkal vitték a TV2 Akítv című műsorának stábját. A házaspárnak köszönhetően megtudtuk, hogy thai emberek is ismerik a kukoricát, hogy az országban sok a jó csaj, valamint azt is, hogy a szeretet egy forintba sem kerül.

Thaiföldön vakációzott a Rékasi család is. Sajnos arról, hogy mikor utaztak el, ellentmondásos információk érkeztek. Egyik feljelentőnk január 23-án, szerdán délben kapta rajta a házaspárt két gyermekével, az általános iskolás Zsebivel, és az egyetemista Gigivel a Ferihegy 2A terminálon, míg a Kiskegyed nemrég jövőidőben írt a nyaralásról. A Crystal frontembere, Kasza Tibor egyelőre csak párjával vág neki az útnak. Úgy tűnik, így akarják megünnepelni, hogy lassan egy éve vannak együtt. A kissé megfáradt énekes és vizsgáit éppen befejező barátnője, Anett egy hónapig marad az országban „Sokat utazom a munka miatt, de egy igazi üdülés már nagyon hiányzott, és most madarat lehet velem fogatni” – nyilatkozta Kasza a Blikknek.

Mauritius is menő

Valószínűleg egyetlen szorgalmas tévénéző sem maradt le Dundika és Szentiványi László esküvői valóságshowjáról, amit a TV2 Aktív című műsora közvetített. A 2006-os playmate választás első helyezettje és párja Mauritiuson mondta ki a boldogító igent, és mi minden este megnézhettünk egy kedves, ám nem túl informatív bejátszást a nászúttal egybekötött ceremóniáról. Csupán annyit tudhattunk meg, hogy a lány retteg a méhektől és a rákoktól, utálja a csípős ételeket, gyűlöl hideg vízben fürdeni, nem mindig tudja melyik a jobb és melyik a bal keze, valamint azt, hogy férjével a tengerparton töltötték az éjszakát.

Kattintson a nagyításhoz

A Miss World Hungary verseny tavalyi győztese, Bodri Krisztina és kedvese, Seffer István is ezt a kicsiny szigetállamot választotta úti célul. Hazánk legszebb lánya és a plasztikai sebész január ötödikén ült repülőgépre, és kereken tíz napig maradtak Mauritiuson. Szintén itt járt egy másik ismert pár, Hajdú Péter és régi-új barátnője, Sarka Kata, akinek beszámolójuk szerint egy teknős megharapta a kezét. A műsorvezetőt és barátnőjét az sem tántorította el, hogy novemberben a Malda Tours csődje miatt majdnem kint maradtak Egyiptomban.

Valami Amerika

Liptai Claudia és férje, Gesztesi Károly kelet helyett inkább nyugat felé vette az irányt. Decemberen kislányukkal együtt egy egész hónapra elutaztak Mexikóba. Mivel nem először jártak az országban, így ezúttal a városnézés kimaradt, ezért inkább lazulással töltötték az időt. A műsorvezetőnőt a Mokkában kolléganője, Tornóczky Anita helyettesítette, a Jóban Rosszban forgatás pedig éppen szünetelt, így a színésznek nem kell amiatt aggódnia, hogy ki áll helyette a kamerák elé. Egyik olvasónk pedig a múlt héten együtt utazott haza Brazíliából Szigeti Ferenccel, akit a nagyközönség főleg a Karthago együttesből ismerhet. „Egyébként keki színű szafaricuccban volt, szépen lesülve, szóval nem tudom, hány éves lehet, de mint élő rocklegenda, igen jól nézett ki. Nekem bejönne" – jelentette Katka.

Liptai Claudia és Gesztesi Károly

A zenész, a kvízmester és a modell

Nem csak a hírességek, hanem hűséges olvasóink is gyakran elhagyják kicsiny országunk határait, és szerencsére lelkesen beszámolnak arról, ha éppen egy celebbel utaztak, vagy nyaraltak. Mimi becenevű feljelentőnk például Tátrai Tiborral és feleségével lakott egy szállodában Zanzibáron, ahova a zenész állítólag még gitárját is magával vitte. Vágó István szintén nejével vágott neki a nagyvilágnak. Ők Hongkongot tekintették meg, majd Szingapúrba is ellátogattak. A szkeptikus celebet állítólag meglepte, hogy a különböző vallások tökéletesen megférnek egymás mellett. Keleti Györgyi a többi hazai sztárral szemben nem egy távoli, egzotikus helyen próbált lazítani. Röviddel azelőtt, hogy kiderült, egy olasz escortcég az ő arcával (is) hirdeti magát, Kaprunba utazott barátaival. Sajnos a síelés csúfos véget ért, ugyanis Keleti Györgyit egy esés közben arcon vágta egyik síléce, és az orrát csak négy sebész tudta helyrerakni. És ne feledkezzünk meg Bódi Sylviről sem, aki nem párjával, Bertram Klamp LeMercierrel, hanem édesanyjával utazott el a Maldív-szigetekre, ahol bizony felszedett pár kilót.

Keleti Györgyi

Kordáék a világ körül

A pókermániájáról ismert celeb és becses neje, Balázs Klári nemrég világkörüli útra indult. A nagy utazás részleteiről a Blikk, a Viasat3 és az énekesnő blogjának köszönhetően mi is értesülhetünk . A házaspár először Amszterdamba látogatott el, ahol kipróbáltak egy tandem biciklit is. Innen Kubába vezetett az útjuk, ahol John Fitzgerald és Jackie Kennedy-hez hasonlóan egy nyitott Cadillacben nézett körül a városban. Egy kis pihenés után újra útra keltek, hogy Egyiptomban búvárkodjanak. Korda György, aki nemrég még halálosan féltékeny volt felesége egyik alkalmi lovagjára, itt kis híján újra nőül vette Klárikát beduinmódra. Pár nappal később Lappföldön kiderült, hogy az énekes nem bírja a jéghotelt, de legalább találkoztak a télapóval.