horoszkóp

Ki a hét lúzere?

2007.08.26. 15:52
Újra önöké a döntés, mondják meg nekünk, hogy ki volt a legnagyobb lúzer a héten. Győzike a szoknyapecér, a melleitől megszabaduló Jenna Jameson, vagy a semmiből feltűnő Dér Heni?

Ismét egy nagyszerű hét áll mögöttünk, ismét elérkezett hát a hét lúzerének megválasztása. A szabadság még mindig érződik a teljesítményeken, a legtöbben teljesen visszahúzódtak, hogy majd az új szezon kezdetekor nagy energiákat megmozgatva tudják belevetni magukat a bajnokságba.

Hiába van már sok meccs a lábában, Győzikén szinte egyáltalán nem érződik a fáradtság, és komoly erőnléti tréningekkel melegít be az új idényre. Nem sokkal azután, hogy elismerte, ő bizony néha hazudik, sokkal komolyabb kijelentésre ragadtatta magát, pontosabban a lánya ragadtatta őt. A héten arról adhattunk hírt, hogy Gáspár Győző egy örömlány mellett múlatja idejét.

A külföldi mezőnyben nem történtek Győzikéhez mérhető átigazolások, viszont a Moss-Doherty páros - érezve az erős konkurenciát - a csapatösszevonás mellett döntött, ismét. Annak ellenére, hogy agysejtjeik romokban vannak, ügyesen használták ki a kínálkozó lehetőségeket. Először bejelentették, hogy már megint járnak, majd ezt a hullámot meglovagolva Pete Doherty bejelentkezett a rehabra, Kate Moss pedig smucigságáról tett tanúbizonyságot.

A magyar fronton a szinte halálos pontossággal működő Gáspár Győzőn kívül egyedül Dér Heninek sikerült maradandót alkotnia. Valószínűleg maga sem gondolt bele, hogy mekkora előnyre tehet szert egy szerencsétlenre sikeredett sajtóközleménynek köszönhetően. Ha ön is támogatja a kiscsapatok feljutását a profiligába, szavazzon a férfira vágyó Dér Henire.

Az amerikai mezőnyt színesíti a börtönt megjárt Nicole Richie, aki kóros soványságáról továbbra sem beszél, és korábban beismert terhessége sem mentette meg a dutyitól. A lúzerlistára azért kerülhetett fel, mert az eredetileg is szánalmas hosszúságú - négy napos - büntetését sikerült másfél órára redukálnia, állítólag a segítőkészsége és a börtön túlterheltsége miatt.

A hét egyik nagy visszatérője Jenna Jameson, aki ugyan nem alkotott kiemelkedőt, de a próbálkozást mindenképpen értékeljük. Igazi profikhoz illő húzásával, miszerint közvetlen egymás után két sikeres akciót is végig tudott vinni, feladta a leckét a kicsiknek. Igazi nagyságokhoz méltóan először kiállt egy társadalmilag fontosnak vélt ügyért - jelen esetben a csirkék sorsáért -, mjd a saját pozícióját is szem előtt tartva úgy döntött, hogy kiveteti mellimplantátumait.