Egyik olvasónk szerint a színész és kedvese pár napja az I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán ultrahangra várt. A színész megerősítette a hírt, miszerint ismét apa lesz, a részletekről azonban nem kívánt nyilatkozni. Úgy tűnik, hogy a celeb, aki többször is bajba került különböző szenvedélyei miatt, valóban révbe ért jelenlegi párja, Nagy Anikó oldalán.

Az egyik olvasónk pár napja arról számolt be, hogy múlt hét szerdán rajtakapta Stohl Andrást és kedvesét, amint éppen ultrahangra vártak. „Míg a vizsgálataimra vártam az I. sz. Női Klinikán felfigyeltem egy ismerős arcra. Kis gondolkodás után rájöttem, hogy Stohl Bucit látom az ultrahangra várva a barátnőjével. Lehet, hogy itt az újabb utód!?” – tette fel a nagy kérdést Szuriman. Stohl András A Velvetnek megerősítette, hogy nemsokára újra apa lesz, de a részletekről nem kíván nyilatkozni. A színész már tavaly júliusban kifejtette, hogy gyermeket szeretne kedvesétől, a Nemzeti Színház tánckarának táncosnőjétől, Nagy Anikótól. Stohl András akkor úgy tervezte, hogy egy éven belül próbálkoznak az első, saját babával.

A nők

A Tűzvonalban című sorozat sztárja, akinek két lánya született házasságából, megközelítőleg három és fél éve jött össze jelenlegi párjával, Nagy Anikóval. "Anikó nagyon boldog, úgy hallottam, már azt tervezik, hogy összeköltöznek András fóti házába" – nyilatkozta a Blikknek 2005 májusában a táncosnő egyik ismerőse. Később a hölgy is elismerte, hogy Stohl valóban a párja. Miután a színész szakított feleségével, különböző hölgyekhez fűződő viszonyától volt hangos a sajtó. Pár hónappal a nagy beismerés előtt például a Kísértés című műsor egyik szereplője állította azt , hogy Stohl András megpróbálta elcsábítani őt, ám ő nem akart összejönni vele. A lány végül Dopeman öccsével, Pityinger Péterrel vigasztalódott.

A színész több sikerrel járt a Survivor című túlélő show nyertesénél, Molnár Tündénél, akivel a műsor forgatásán ismerkedett össze. Stohl András akkor cáfolta, hogy házassága a lány miatt ment volna tönkre. "Egy szilveszteri partin jöttünk össze, és január harmadika óta élünk együtt" - mondta akkor a Velvetnek. 2004 júliusában felröppent a pletyka, miszerint a pár házatáján nincs minden rendben. Stohl András és Molnár Tünde elismerte, hogy egy nehéz időszakot tudhatnak maguk mögött, de cáfolták a szakításról szóló híreszteléseket. Mivel a lapok a lányt hírbe hozták Kratochwill Vilmossal, akivel együtt indult volna egy terepjárós túlélőtúrán, az is felmerült, hogy kirakják Molnár Tündét a csapatból. A kapcsolat 2004 őszén ért véget, nagyjából akkor, amikor hivatalosan is kimondták a válást.

Igazi macsó

Stohl Andrásnak nemcsak a nőkkel gyűlt meg a baja. 2002-ben például ittas vezetés miatt indítottak ellene eljárást, miután autójával lesodródott az országútról, felborult, és többször megpördült. A Dunakeszi Városi Bíróság később Stohl Andrást 112 ezer forint pénzbüntetésre ítélte, valamint 1 év 9 hónapra bevonta a jogosítványát. 2005 decemberében jött a következő nagyobb botrány. Dopeman, azaz Pityinger László a "Könyvet akartok? Nesztek!" című könyvében azt állította, hogy pár éve egy night klubban kokaint fogyasztott Stohl Andrással. A celeb nem kívánta kommentálni az állítást. Pár hónappal később, áprilisban mindenesetre egy kábítószerügy gyanúsítottjaként hallgatták ki. Bár többen tudni vélték, hogy a színészt az egykori Való Világ szereplő, Segal ügyében hallgatták ki a Nemzeti Nyomozó Iroda Aradi utcai épületében, a színész azt állította, hogy Dopeman könyve miatt idézték be. Bár egyre több tanú került elő, ő továbbra is tagadta, hogy a kábítószer rabja lenne.

Júniusban a Blikk azt állította, hogy az RTL KLub műsorvezetőjét már csak fogyasztással, és nem terjesztéssel gyanúsítják, így börtönbüntetés helyett elvonókúrával is megúszhatja az ügyet. Röviddel azután, hogy a drogbotrány ideiglenesen elcsendesedett, Monique Covet azt állította, hogy egy alkalommal Stohl András kis híján megerőszakolta őt az RTL Klub sminkszobájában. Tavaly februárban Stohl András pedig harmadik szenvedélye, a vadászat miatt került bajba. A rendőrség ugyanis orvvadászat gyanújával kapcsolta le, miután két, azonosítószalaggal nem jelzett elejtett vaddisznót találtak az autójában. A színészt júliusban mentették fel.

Márciusban tovább folytatódott a Segal-ügy. Előkerült ugyanis egy rendőrségi jegyzőkönyv, amely szerint Stohl András annak idején egy éjszaka alatt két-három csíkot is felszívott, egy alkalommal pedig ketaminnal dúsított kokaint is fogyasztott. Egy hónappal később kábítószer-kereskedelem és csempészés miatt indítottak eljárást az egykori villalakó ellen, Stohl András ellen azonban nem emeltek vádat. A színész legközelebb akkor került a lapok címlapjára, amikor szeptemberben a Tűzvonalban című televíziós sorozat forgatásán egy gyakorlat közben elszakadt az Achilles-ína. Stohl András, aki röviddel a baleset után visszatért a képernyőre, januárban a Blikknek elmondta, vége a balhés éveknek, mivel úgy érzi, hogy végre révbe ért.