Lehet, hogy Kim Kardashian felrobbantotta az internetet a pucér testével, de ettől még nem került fel a 2014-es menő-listánkra. Az alábbi színészek-celebek viszont igen. És azt is megmagyarázzuk, hogy miért.  

Matthew McConaughey

McConaugheynak eléggé bejött az élet. Az évet egy laza Oscar-díjjal kezdte. A Mielőtt meghaltam után rátett még egy lapáttal és a Csillagok közöttért végleg megbocsájtottuk neki, hogy valaha még Jennifer Lopezzel romantikázott a Szeretném, ha szeretnél című filmben. McConaughey-nak örüljünk egy Magic Mike-os giffel. 

Mackenzie Foy

Azért nem semmi egymás utáni évben elnyerni az Arany Málna díjat és tizenévesen olyat alakítani, mint a Csillagok közöttben. Foy 2013-ban nyerte el Taylor Lautnerrel karöltve a Legrosszabb párnak járó díjat az Alkonyat befejező részéért. Még csak 14 éves, de nem csak gyönyörű, hanem úgy tűnik jó színész lesz belőle. 

Benedict Cumberbatch

Ha még mindig nem tudja, miért kell szeretni Cumberbatch-et, akkor gyorsan nézze meg az alábbi videót

Benedict Cumberbatch a tökéletes angol úriember, aki igazán régimódi. Még az eljegyzését is az újságban jelentette be. Igen, merthogy nem facér, egy szuperokos, szuperszép menyaszonya van. 

Clooney felesége

Azért George Clooney-hoz feleségül menni elég vagány. Amal Alamuddinnak sikerült, ami eddig még soha senkinek. Az örök agglegény Clooney-t megtérítette. Ja, hogy az semmi?! Hát igen, a legnagyobb ováció majd akkor lesz, ha Leonardo DiCaprio veszi el az egyik modell nőjét. Addig is Alamuddin a legmenőbb ebben a kategóriában. 

Taylor Swift

Taylor Swift azért került fel a listára, mert nemcsak megnyerte az eladásaival az évet, hanem tud röhögni magán és a rajongóival is elég cuki. A macskája meg egyszerűen zseniális. 

Chris Pratt

Lassan, de biztosan mindenki kezdi felfogni, hogy Pratt tényleg baromi vicces és dögös egyben. Emellett meg jó színész. 

Daniel Radcliffe

Annak ellenére, hogy Radcliffe megmaradt a Harry Potter-beli méreteinél, kezdi maga mögött hagyni legismertebb szerepét. Ami miatt viszont felkerült a listára, hogy így tud rappelni:

Cara Delevingne

A villantékony Delevingne az egyik legmegosztóbb személyiség a modellszakmában. Gyönyörű és szakadt is tud lenni egyszerre, de pont ezért más, mint a többiek, úgyhogy itt a helye.

Shailene Woodley

Ha még nem tudná pontosan, ki az a Shailene Woodley, ez jövőre tuti megváltozik. Az év egyik nagy nyertese. A beavatott (Divergent) , és a Csillagainkban a hiba (The Fault in Our Stars) című filmekkel biztosította be, hogy 2015-re mindenki megismerje a nevét. Csillagainkban a hibá-ban egyébként Ansel Elgorttal játszott együtt, aki pedig a következő hollywoodi szépfiú trónjára akar ülni. 

Emma Watson

Most következzenek azok a hölgyek, akiknek minden évben megvan a helyük a legmenőbbek között. Emma Watson az egyik tökéletes példa erre. Például mert így tud nevetni. 

 Emma Stone 

Stone-nak meg baromi jó a humora és ebben az évben is elég sok filmet forgatott. Íme az egyik legviccesebb videó róla. 

 Jennifer Lawrence

Az örök klasszikus. Akit bár önök túlértékeltnek tartanak, de muszáj megemlíteni egy ilyen listában. Vicces, laza, tehetséges és gyönyörű.