A Való Világ 8. szériája, amit elméletileg a Big Brother gépezete (is) hajtott, véget ért. Pumped Gabo barátja, VV Soma megnyerte a 36 milliót.

De nem intézhetjük el ennyivel az elmúlt 107 nap történéseit!

Jöjjön egy számadás az idei VV legemlékezetesebb momentumairól!

A széria rögtön azzal kezdődött, hogy Vivi már az első napon kivetkőzött magából, de szó szerint. Kicsit beszórakozott, és egy szál mikroportban állt és cigizett az udvaron, a többiek meg igyekeztek nem ránézni, és minél inkább kivonni magukat a rém kellemetlen szituációból. De Vivi ilyen, és ennél még csak ilyenebb lett, ahogy telt az idő.  A fent leírt esetről augusztus 29-én írtunk. Rá két napra meg arról számolhattunk be, hogy a nudizós lánynak fogalma sem volt róla, hogy itt őt 0-24-ben kamerák veszik. A ráeszméléstől függetlenül nem meztelenkedett sokkal kevesebbet.

A második napon kiderült, hogy van egy VV (Baukó) Évával rokonlélek lány is a villában, Dina, aki olyan galuskásan ócsárolt mindenkit, hogy azt tátott szájjal lehetett nézni. Mindenkibe belekötött. Ha reggel úgy kelt fel, és úgy szólt hozzá valaki, máris a torkának ugrott a 4 centis, kihegyezett műkarmaival. Nem hiszi, nem emlékszik?

Részlet egy párbeszédből:

Ne vágjad itt nekem a pofákat, mer' nem erről van szó! Arról van szó, hogy te (és Dina itt kezdett el üvölteni – a szerz.) félreérted azt, amit én mondok, mert te félreérted, mert be vagy baszva és süket vagy a füledre, az egy dolog... figyeljed meg, amit én mondok neked (közben látni a szájában a félig megrágott ételt – a szerz.) azt kurvára figyeljed meg, naggggyn gyorsan figyeljed meg, és nekem te itt ne magyarázzá', mert ha én itt bejöttem volna, kurvára meghúznám magamat a te helyedbe!

Olyan se nagyon fordul még elő a Való Világok történetében, hogy valaki fogadásból hagyja, hogy a másik belenyúljon a bugyijába, mindezt azért, hogy felidegesítsen egy harmadik embert. De most ez is megvolt: Edina fogadott Lórival egy dugásban, amiből csak paplan alatti rapid maszatolás lett. (Meglehet, azért, mert amúgy Lóri épp Dinába volt akkor teljesen beleszerelmesedve, de végül nem alakult ki semmilyen szerelmi háromszög.) Az ominózus ágyjelenetet Gáspár Győző így vezette fel a Belevaló Világban.

Ami még szintén az idei VV találmánya volt, hogy erőszakos viselkedésért nem zártak ki egyből egy játékost, csak megszavaztatták a nézőkkel, hogy mi legyen a sorsa. Ez akkor volt, amikor Dina hevesen megcsapkodta Tivyt.

Az, hogy valaki szexel a villában, nem egy nagy truváj. De olyan még nem volt, hogy valaki bekért volna egy 72 órás tablettát. Olyan meg pláne nem, hogy minderre azért volt szükség, mert a pasinak (Tivynek) nem tűnt fel, hogy NEM a hátsó ajtón kopogtat a paplan alatt.

Okosak

A 7. szériában VV Dóri is beszélt már UFO-konteókról. Ő mondta, hogy a történelem kamu, valamint a piramisokat földönkívüliek építették. Erre jött Vivi, aki egy elmegátló alufóliasisakkal a fején magyarázta, hogy bolygókutató szeretne lenni, mert mélységesen hisz az UFO-k létezésében.

Ami a tematikus heteket illeti: két olyan emlékezetes adás volt, ami a jól kitalált feladat miatt működött igazán. Az egyik ilyen az volt, amikor a lakóknak angol szintfelmérő beszélgetésben kellett részt venniük, mert Hotel-hét volt a villában. Van erről egy hibátlan videó.

A másik ilyen az volt, amikor iskola-hét volt. Itt foglaltuk össze a lényeget, ami nem áll meg ott, hogy A Da Vinci-kódot Leonardo DiCaprio írta.

A legdrámaibb pillanatokat Zseraldin kiesése okozta. Két lakó teljesen megzuhant. Evelin őrült hisztibe kezdett, Tivy pedig könnyesre lelkizte és filozofálta magát.

Ezzel végére is értünk az említésre méltó momentumokat összegző posztunknak. De álljon még itt egy szavazás!

Önnek hogy tetszett az idei Való Világ?